![]() |
Zawsze BP rzadko p-armor i łuk (stara postacia) Serpent :(
wartosciowe rzeczy jak kase trzymam pod reka B) |
Mi wypadło K Armor i to jeszcze upragniony i wyczekiwany od dawien dawna Qpiłem za 20 K i straciłem w ten sam dzień ;( . . . ironia losu ZA CO ? JA ? X(
|
Cytuj:
|
Loot z deada
Mnie wypadł Crown Helmet i Crown armor wkurzyłem sie bardzo około 18k do tyłu :[ ale jakos udało sie nadrobic
|
Mi wypadło mało w porównaniu do was.
No więc tak: Treniliśmy sobie z kumplami w trójkę kiedy nagle podszedł do nas jakiś wyjątkowo wredny PK, a że byłem wtedy AFK(poszedłem po picie :p ) i kiedy przyszedłem jeden z moich kolegów nie żyje, drugi uciekł, a ten PK(to był sorc) nawala we mnie z SD :( . Zabił mnie na jakieś 5 runów. Ale uwaga, teraz najlepsze :p . Miałem w plecaku mój cały stuff(warty 5k) :confused: no i ten PK zabrał to i troche sie obłowił. |
Ja na roku jak szedłem na katana quest to mnie rot zabił i straciłem łuk, wędke i 300 gp ;(
|
Seryjny deadowacz
Osobiście moim drutem mialem dosc dluga historie deadów a oto moja ostatnie deady http://www.tibia.com/community/?subtopic=character (wpisz moje imie Napimul) Otórz ostatnio ide se z amazon camp na venore taszcze se jeden chain armor troche dla marnych 70 gp a troche dla treningu lootowania :) wezzme se go w plecak bo banda nubków kolo depot by nie wytrzymala bez kradzierzy mysle i tak tu wruce zostawie se legs pod skrzynka na dole nikt ich nie znajdzie :) wlaze do dziury i przekonuje sie ze naprawde malo kto je znajdzie bo nagle ni stont ni z owon zadomowil sie tam gs :( nie stracilem duzo ale moje ukochane 6 znalezionch ciasteczek i wolf tooth chain które zbieram mialby to byc muj 3 co prawda przepadly jeszcze 2 chain aromry i jeden scale ale to 2 dead w ciagu 2 dni :( Odrzucilo mnie od tibi ja pal sześc kasa i expa co zgubilem ale ja chce wolf chain i cisteczka bo naleze do grupy ulomnych swirów zbierajacej przedmiioty niecodzoiennego urzytku. :)))
|
Skull staff tuż po kupieniu - Czarna rozpacz że tak to ujmę. A tak to często Plate Armory, czy jaieś tam shieldy, czasem clerical mace.
|
A ja...
Jak narazie zginąłem raz i straciłem short sword i wooden shield, ale to dawno było!!!!!! Wtedy se nowe tarcze i bronie kupiłem!!!!!!
A byłem na początku taki wkurzony... |
Ja stracilem przez laga k armora ale odzyskalem bo bylem na odludziu :]
stracilem kiedys devils helmet :p a tak to jakos mi sie farci :] ave!! |
..
Scyzoryk :D :D :D
|
Mi tam wypadł c arm jak po treningu wracałem a tak to jeszcze two handed sword i oczywiscie bp z jakimis smieciami i czyms..
|
Mi wypadły crown legi, jak zlurowali GSa do venore :D czekał na mnie przed mostkiem :P
|
a teraz was zdołuje wszystkich ;p
plecak PUSTY buahahaha ;p |
MI wypadł Blue Robe i Platinium Amulet..... ;(
Tak się wkurzyłem,że przez 1 dzień nie grałem w tibię.... No ale bez tej gry nie da się wytrzymac B) |
Mnie tylko raz zabiło na Dwarf Guard z bratem zszedłem na 4 poziom w kopalni i nie zdążyłem się wyropowac, straciłem co najgorsze expa, choć i plecak z 1k , kilkanaście gfb i steel helm. :(
Ale naszczęście to niemiało dużej wartości :) |
mi wypadł świerzo skradziony scale armor , carlin sword i bp viking helmetów i 400gp(wlasnie wyszedlem z rooka) ;(
I sie wkurzylem i zaczołem grać nową postaciom:) |
:(
Jak mnie wypadło to co zaraz wam powiem - od razu zrobilem se nowa postac.
Mialem postac na 9lvl i bylem w carlin. Jak zginalem stracilem prawie wszystko oprocz helmu i spodni :( Niestety na dobicie mnie mialem czaszke... No i jak sami wiecie bez broni i innych pancerzy(tarczy) jak jeden gosciu mnie walnal to dead... ;( Zginalem tak 3 razy i wtedy juz nic nie mialem dlatego od nowa se postac zrobilem... Mam nadzieję że teraz tak mi sie nie zdarzy... |
P-armor ,p legs i steel helmet :) za jednym razem
|
:p
mi za kazdym razem (4 deady) wypadal sam bp B)
niestey raz w nim byl caly bp hmmuw zrobionych wlasnymi rekami, gotowy do sprzedania ;( naszczescie nie wypadl mi armor albo nuzki bo by byl placz i zgrzytanie zebuw ;) pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |