![]() |
Według mnie wy i tak szybko robicie te fake story swoje. Wy robicie cały czas, a on żadko. Dlatego części waszych fake story i jego wychodzą w podobnym czasie. Chociaż ostatnio zaniedbaliście kontynuowanie swoich arcydzieł. Baradax dokończ to fake story. Crowal co się stanie z Pypkiem na końcu? Oerta popraw tylko te statki i kończ tą kosmiczną przygode! Avager co ze Space Army?
|
Cytuj:
Zapewniam cie ze moje bedzie dokonczone. |
cut miut fajke i wogUle sóper.:baby:
A tak na poważnie to niezłe, strasznie długie ale ostatnie częsci słabe i nudne (porównując z tymi na początku i w środku). Walka mi się nie podobała. To zostanie Warlordem było zbyt łatwe! Wystarczyło zabić pare szkieletó i ds w sumie 1 screen jak ich zobaczył i 1 jakleżeli martwi. Powinien być super długi quest minimum na 3 części najlepiej na 5. Powinien najpierw np. przejśc przez labirynt zmierzyć się ze smokiem uciekać przed jakąś pułapką itd., itp. Warlord to w końcu War Lord (ang. Lord, Władca, Pan Wojny jakby jakiś noob nie wiedział). Pierwsze częsci były tak ciekawe że nie mogłem się oderwać teraz nie chce mi się czytać. Władca wojny powinien sobie zapracować na ten tytuł. Średnia ocena całego fake ode mnie 8,5/10. Pierwsze częsci 9,75/10 (byłoby 10/10 ale pare błędów wykonaniu) a te kilka ostatnich echh niech będzie 6,5/10 |
za***ista hstoryjka! 10/10! i zrób tego więcej bo super ciekawe!:) :cup:
|
Gratz fake i rób dalej :)
|
Cytuj:
Skoro taki mądry to sam zrób dla mnie 10/10 |
Cytuj:
|
omG --.--
Macie zamiar tu gadac czy komentowac feak'e i pocziwaic tego niesamowitego ORC'a ja bym chcial zeby juz byly nowe czesci ale jak widac jeszcze ich nie ma wiec bede czekał z niecierpliwościa !:confused:
|
Dobre!
Bardzo ciekawe fake oby tak dalej naprawde jestes w tym dobry :) Gratulacje8o 8o
|
odjechany fake najlepszy jakiego widziałem 10/10
|
Czekam na next czesc tego fake juz od kilku mesiecy i ciagle nic!!X(
Bierz sie do roboty X( |
um... zrob to tak ze jak on juz jest wreszcie tym warlordem, to nie wiem albo zdobywaja thais, albo odszukuje tych orc killerow co zabili mu ojca i go pomsci i nie przeciagaj tego faka tak dlugo jak na przyklad crowal: Orci atakuja rookgard, bo zaczynala sie zupelnie inna tematyka i juz sie to robi troche nudne, i tak samo moze byc z tym fakiem. No chyba ze robil bedziesz szybciej czesci i ze beda dluzsze. Ale za dlugo tego faka nie oplaca sie przeciagac, jak go skonczysz zawsze mozesz wziac sie za nowy no nie?
|
O Jeee... :D
WOW Super nie wiem co powiedziec tylko tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup:
|
Zrób wreście tą następną część bo mi się podoba a już od kilku miesięcy nie odpowiadasz :(
|
Cytuj:
|
Moze zrobilbys cos takiego np. ze orc killery ktorzy zabili mu ojca bardzo go oslabili i vethi ich zabije po czym umrze.. nie wiem to byla tylko taka moja podpowiedz ale to jak zakonczysz zalezy juz od ciebie :)
|
już konieccccccccccccc??????????/;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( kompletna załamka :[
|
@Cor Tibiarz:
Zauważyłeś że dwóch orc killerów jego ojciec zamordował a trzeciego zabił Vethi?(co prawda orc killer był afk, ale nie żyje) @sasza Lol, kolejny kolo nabija posty. @Demongo Szczera racja. Lepiej poczekać niż zrypać fake. |
Ile sie musiałeś nad tym fakiem napracować!!!
j.w. wielkie
:cup: G.R.A.T.Z :cup: |
Daj więcej
My chcemy więcej.
Fajne to jest ogólnie tylko troche mal i jeszcze nie ewoluowal na orc warlorda.:( :Ork: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |