![]() |
..........
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak dlugo nieaktywowany pacc moze znajdowac sie na moim koncie?
|
Cytuj:
|
No a co z tym 30 dniowym paccem? :> Są jakieś informacje? Da się kupić przez tibia.pl?
|
Cytuj:
Nie ma czegoś takiego jak 30 dniowy PACC, a nawet gdyby był, to nie mógłbyś go kupić. |
Mam pytanko. Chcę kupić PACC, ale nie wiem w jakich cenach. Na tibia.com pisze, że 74zł a w firmie Drom pisze, że 95zł. Ile mam wysłać pieniędzy, żeby dostać PACC??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lecz kupujac bezposrednio przez tibia.com musisz miec karte kredytowa. Inne rodzaje platnosci sie nie oplacaja. Firma Drom jest opcja dla osob, ktore jej nie posiadaja. |
Słyszałem, że jeśli ktos mi przekaże pacc i ja aktywuję tego pacc'a to ten ktos moze mi go odebrać. Czy to prawda?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mam troche inne pytanie.
Jezeli mam pacc i np. full citizen i się zrookuje,to potem jak wyjde drugi raz na main to bede mial tego full citizen'a? prosze o odp ;) |
Nie będziesz miał.
|
Jak najlepiej zakupić pacc? Która metoda ma najmniej wad?
Chciałem sobie sam kupić, bo 20 euro to około 70 zł. Na tibia.pl kosztuje 95 zł, a na allegro 80. Każdy grosz się liczy. |
Cytuj:
|
Witam. Mam pytanko ;)
Dostałem bana na 7 dni na konto za zbyt dużą liczbę killi. Czy na czas bana zatrzymuje mi się trwanie PACC'a czy stracę te 7 dni? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |