![]() |
Thanks. Tnie się jak ch0l3ra ale grać się da...
|
Cytuj:
tylko jak to zrobić?? mam mozille |
Cytuj:
|
Ku*** już nie mogę... chcę zrobić nową postać i nie mogę wpisuje te passy i pisze że ip blocked czekam 30 minut i dalej to samo X( jeśli teraz poczekam 40 minut i mi się ud wbić na konto to postaram sie zrobić już tą postać bo teraz coś z tymi ciasteczkami zrobiłem... może za 40 minut opowiem jaka jest sytuacja
|
@up
Ogarnij posta, a Ci pomogę. |
simka mam problem komp mi "poszed" i musze uzywac starego laptopa -_- gdy sciagnelem klienta 8.50 i chce go wlaczyc pise "Error code 13 - Video surface allocation failed, please chose another graphics mode" co mam robic pomocy! :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Bag
...Zalogowalem sie w Tibii ale po wyjsciu i wejsciu znikł mi BAG i nie mam wyposazenia... ): X( X( X( Czemu ?
|
Cytuj:
|
sssssssssssssssssdss
Wątpie bo nie odbierałem niczego X(
|
Ile postci można miec maksymalnie na jednym acc?
|
Cytuj:
|
MAm takie pytanko :) Poniewaz wczoraj kupiłem router i podzielilem lacze na dwa komputery :) I chodzi mi o to czy moge grac w tibie na jednym komputerze, a na drugim brat :) czy nie bedzie za to bana przez to samo ip :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do Tibia.pl
Przepraszam, że pisze na kontakt prasowy pomimo tego że jestem graczem. Lecz zostałem oszukany w konkursie SMS. Wysłałem sms o tresci TIBIA na 7355, z konta zostało pobrane 3.66 gr. a pomimo tego nawet nie dostałem kodu który należy wpisac.. Jestem tym bardzo rozczarowany ponieważ myślałem ze tibia.pl do godna zaufania strona i niemaam zamiaru tak tego zostawić, pomimo tego że to tylko 3 zł.
|
Wybaczcie, że się oto pytam tutaj, ale nie pamiętam jednej rzeczy ;) Czy jeśli mam postać na rooku i wyśle do tej osoby paczkę postacią, którą mam na mainie to czy ta paczka będzie u mnie jak wyjdę z rooka czy jednak może nie?
|
@up
tak. [100% pewności ; D] |
Food
jako iż korzystam zawsze z opcji szukaj a nie mam teraz zbytnio czasu prosze o link do posta lub o odpowiedź pytanie brzmi wydajność dragon hammów
na ile czau starcza zjedzenie jednego ? Dzieki z góry pozdrawiam szukalem pod hasłami dragon ham i food nic nie znalalzem ;/ |
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |