![]() |
@Kajulec - Fotogeniczny jestes, fotka mi się podoba a jak byłes mały to byłeś słłłłit ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a) nie boje się:P b) z mamą to ja ostatnio wogóle nie gadam c) a mi to bez różnicy jak jest BTW. Mathea ([dark] aniołq;) ) całkiem fajnie wyszłaś :) |
Mathea, super zdjęcie ! ;)
|
Cytuj:
@Kajulec: Ja mam uraz do harcerzy bo wszyscy ktorych znam na rl to debile :) Tacy zadufani w sobie chlopcy z kreconymi wloskami... eh :/ |
Ja też Ci radzę zgól wąsy.
Bo tobie akurat wąsy nie pasują. Mi też nie. A teraz... Co 4 dni golenie... Aż to jest straszne... :) Ale Naprawde: Zgól. |
@Arrivald
Bo zaraz pomysle, ze jakies sugestie do mnie. :P Nie no, u nas harcerze sa spoko.. moze tylko niektorzy za malo wyluzowani.. :P @Mathea Nie lubie takich zdjec.. nie wiem czemu, ale jakos nie. Nie to, zebym do Ciebie cos mial, ale chodzi mi o samo zdjecie.. :P Nie lubie aniolkow.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No ale skoro nie lubisz :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może Dobo nie chciałby anioła śmierci?
:] No ale cóż.. Kaju, ty to taka dziewczynka jesteś. Nie, tak wyglądasz, naprawdę - nie obraź się. I tak fajny jesteś =P edit Cytuj:
|
bym se pokomentowal te fotki, ale nei chce wyjsc na pedofila rofl, eh.. :P
|
??
Meathi czyżby to był Płock :P
Jeżeli sie zastanawiasz czy Cie znam to odpowiedź brzmi: NIE Tylko nie jestem pewnien czy to Plock :) posluchajcie mandaryny : http://media.putfile.com/mandaryna2 |
Tak tak to Płock...
jeżeli zobaczysz gościa , który wygląda jakby wypił 18 Mountain Dew w jedną noc to ja :D |
@nowe zdjecie Pani Kopytko
...ty masz takie duze usta, czy to takie dziwne ujecie? :D |
Poczekaj muszę spojrzeć... dobra przeanalizowałam zdjęcie i doszłam do wniosku, że takie mam. Doszukujesz się pokemoniastości w moich zdjęciach?
|
piękne zdjęcie, piękne usteczka :)
|
Pani Kopytko jestes bardzo, bardzo ladna :*!!
=| |
Ja sie zgadzam z przedmówcą ;)
Bardzo ładnie wyglądasz Mrs Qptyko... ale chyba masz jakies kompleksy... Ty naprawdę ładnie wyglądasz:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |