![]() |
Cytuj:
Idź do oklic War Camp'a ... tam wypada. Up uP: Niby dobry a jednak kiepski axe... jak byś zsumował wszystkie bonusy itp... wychodzi na taki średni..... raczej by pasowało do niego jasno niebieskie... . No ale dobra... a jak masz W/Mo to se załatw Judge's Insight i będziesz miał na ileś tam sekund +20% Armor Penetrating... . Lub jakieś inne Smiting Skille. Aha wiecie o tym że najlepiej faction się monkiem zdobywa :D ? |
Co oplaca sie kupic za faction pointy dla 15 e/me, ktory uzywa staffa? Run dla elementalisty juz mam ;)
|
up:
Za faction odblokowujesz jedynie rzeczy dla postaci FULL PVP nie dla RPG -.- . |
Tylko w okolicach War Campa?
Lol... ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie tylko, mi chodzi że tam najczęściej wylatuje.. .. |
Avager: No to jak wam wypadni fajny axe z tych stworów to kupie (nle tak do gdzies 3k ;) )
|
up:
ja gram narazie tylko na pvp .... . |
Ma Może Ktos Na Sell Jakies Dobre Bronie ?? :) Axe Ewentualnie Sword . Ewentualnie jakies bonusy do broni . Wiee Ktoś Moze Czy MOzna Zagrac W Wowa Ten 1 MIesionc co jest gratiz czy trzeba kupic Pre-paida ?? :baby:
|
Ja mam 2 złote axe zagadaj do mnie w gw albo na pw
nick w gw ojczul deathblade częsciej gram jednak pvp charem pvp death hunter |
Jakbyś chciał to mam ebon sword hilt na sell ;)
|
W końcu udało mi sie kupić. :P Wykorzystałem te 10h darmowe i mi się spodobało ;]
!Edit: 8lvl W/Mo ;] Kupie jakis toporek lub mieczyk ale tak do 500gp :P |
Zaczołem grać PvP Water Elementalistą i jest zadyma.... niecierpie rangerow zabijac ;] ah ta ich ochrona przeciw żywiołą ;]
Mesmerzy z tym BACKFIRE ahhh no cóż remove hex monka....ale wole nosic sygnet wskrzeszenia, więc mesmera zabijają inni ;] Podoba mi się Elitarna umiejetnośc "Mist Form" nie mozna mnie zranic zadnym toporem, strzala itd (ale mozna otruć, czy przewrócić o dziwo) ah ta zdziwiona mina warriorów ;] Bardzo fajnie się gra Max Water Magic Max Energy Storage Wielkości liczb z Water Magic 15 (ja taką mam :P) Mist Form(10 energy) (elite) jak wczesniej powiedziałem 20 sekund trwania Ice Spear - Zadaje 65 obrażeń 5 energy odnawia się natychmiast Ice Spikes - Zadaje 80 obrazen spowalnia na 6 sekund o 66% 15 energy Frozen Burst - Zadaje wokół ciebie 110 obrażeń i spowalnia na 11 sekund o 66% - 15 energy Maelstorm - 25 energy - troche słabsze obrażenia od fire storm, też czas trwania 10 sekund/obrażenia na sekunde 25 + to że każdy czar rzucany przez przeciwnika w obszarze, gdzie rzucony jest Maelstorm , jest przerwany. Swirling Aura - 10 energy - przez 20 sekund mamy 75% szansy, że zablokujemy strzały i magiczne pociski Resurrection Signet - nie trzeba opisywać Water Attunement - 10 energy - przez 60 sekund za każde rzucone zaklęcie otrzymujemy spowrotem 30% many, jaką użyliśmy, by rzucić go. |
Chche ktoś może kupić takiego dynksa do sworda co dodaje +4 armora? Albo takiego innego dynksa, też do swoda co dodaje +4 armora (przeciw obrażeniom fizycznym).
Więcej dynksów nie mam, serdecznie za to żałuje. :P EDIT Zapomniałem dodać, zgłaszać się też można do Doktor Proktor w grze, albo dzwonić na numer 0700 666 666. |
guild wars sux, nudna jest ta gra..... na arenie naprawde nie ma az tak duzo taktyki jak byc powinno.... wole grac w warcraft 3 (nie mowie o wowie, tylko o w3).
|
Nie chcąc, aby moje ogłoszenie pozostało niezauważone, piszę tego posta ;]
Kupię dobry toporek lub mieczyk w rozsądnej cenie (czyt. do 1k). !Edit: Mam fioletowy salvageable item, z tego co mi się zdaje to jest runa :p Mam na tym użyc expert salvageable kit czy jak?:P Miałem jeszcze niebieskie ale użyłem salvageable kit i poszło się walić... dostałem 4 skórki xD Świetnie na tym wyszedlem xD |
UP
Sprzedam toporka ale drozej niz 1k max dmg fiery hand axe nie pamitam paremetrów zagadaj do pvp death hunter w GW powiem dokladniej |
@Ojczul:
O jakiej porze mogę cię złapać?;p @Topic: Już 13lvl... ;] |
Cytuj:
@nightwalker srednio do mnie przemawia water ele ;p a imo najlepszym czarem watera jest elite water trident ;d a co ja mowie, ja tam farmie factiony moim sw33t mes/n ; > max deg ;d a zebym backfire'a rzucac jako pierwszego to trzeba byc zdrowo kopnietym ;p |
Panowie, temat został zapomniany? Jak mogło do tego dojść? :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |