![]() |
@3up
Hm... Hmm... Ja mam 18 warriora i najmcniej walnąłem 152. Nie fair!! Bowmany mają większe DMG :D |
Cytuj:
BTW. Zassałem Europejskie Maple. :P Gra ktoś tam?:> |
@up mam postać ale nie gram.
|
Cytuj:
Zależy jak kto chce... Ja robię z poradnikiem i mam ok :) Tylko że mam 19, a nie 20 DS xD Bo dałem kiedyś w double stab i tak zostało xp |
no i przewalona cala gra xD btw tam ktos sie pytal co to pq wyjasniam to skrót od party quest czyli zbierasz party 6 osób i idziecie wykonywac tego questa moze tylko 1 ekipa na server dlatego w godzinach popoludniowych mozna sie nie dostac.
|
Cytuj:
Muszę pogadać z Inqbą, żeby wrzuciła na stronę porządniejsze poradniki. :/ |
Kuraj nie masz racji! Był o tym wątek na forum CP. Z wymaxowanym DS dziala haste dzieki czemu czas na dojscie na expowisko ( i liczba potkow) drastycznie maleje( oszczedzanie kasy). Sin na lvl 40 trafia w bossa ludi pq (Alishara?) jak kazdy inny mimo iz ma tylko 10 NB. Sama Inqba szla tym poradnikiem i nie narzeka. Inq mowi nawet ze to wg. Niej najlepszy bulid dla Sina. Slyszalem ze Sinowie ktorzy nie szli tym poradnikiem narzekaja, a ci ktorzy szli chwala go.
|
Cytuj:
2. Jedna ekipa na kanał. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@OnlyShadow
kk, jak na razie expiłem na slimach i strumpach koło eli~(tego miasta magów) z l7(1 poziom jak na razie) i mana masakrycznie leciała ;/ spróbuje następnym razem expić tak jak mówiłeś. mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca dodawać się sp do disordera ? może zamiast tego przeznaczyć je na jakiś inny skill ? |
Cytuj:
Nabawiłem się gejloggera, walczę z nim już parę godzin. A chciałem nabić 47... |
hacków sie zachcialo ??
|
Cytuj:
Na oficjalnym forum Nexona jest hacker, który daje obrazki przypominające youtube, w rzeczywistości otwierają... Raczej to nie keylogger, ale lepiej być pewnym. |
ej zaraz jak to bylo "nie otwieraj i nie sciągaj niczego nieznajmowego ??" nic sie nie sciąga samo przez siebie zawsze trezba zaakceptowac ściąganie."
|
E tam jak sie wie gdzie szukac to nawet w hackach nie ma keyloggerów ;p
|
w sumie fakt faktem jest jedna znana polska strona jednak oni praktycznie kopiuja z innej znanej globalnej strony o hackach. Jak ktos chce moge podac jednak jak grasz na windii i nara juz dosc ks'erów mam.
|
ludziee radujmy sie nadchodzi patch ver.0,37 wraz z nim 40 nowych questow!! ale bedzie mozna pograc dopiero 14,15,16 wtedy sie juz serv check powinien skonczyc.już działa radujmy sie wspolnie ALLELUJAAA11!!oneone
|
Cytuj:
Już wchodzę na Zipangu! @kołbaś Pominę twoje posty milczeniem... |
No nareszcie jakis update bo już mnie wkurzały te kopiące jajeczka :P
|
Nareszcie ;] Te jajka były serio wnerwiające.
|
No, nareszcie jajka usunięte, nie cierpiałem ich.
Bajdełej - walnąłem nowego besta, ale ssa nie uchwyciłem; p 211. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |