Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Komentarze do zdjec Tibia in real. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41932)

Venderer 17-08-2005 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
No cuż nieczepiajmy się już zwycięzcy

NARESZCIE!! Dzięki, dzięki, dzięki ;*!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koniokrad
Jeszcze kilku osobników typu Tajemniczy Kolo a juz nigdy nikt sie nie odwazy zrobic konkursu na Tibia.pl ... a wtedy free pacc bye bye...

Niestety... Ale niektórzy userzy mają zbyt płytką wyobraźnie, aby na to wpaść samemu ;/

sphinx123 17-08-2005 13:33

Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic,w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/.Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!

Ashlon 17-08-2005 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123
Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic,w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/.Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!

Nieduzo. Za to pierwsze miejsce oddalo klimat i zycie tibii, jest dopracowane i ciekawe. Kazdy ma odmienne zdanie.

Walekifa 17-08-2005 14:24

Cytuj:

Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.

Bad idea :/
Cytuj:

Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.

Yeach! xDxDxD z tego zdjęcia to mozna spaść z krzesła http://images.tibia.pl/images/konkurs/banda.jpg(PS.Zauważyłem że Harry ustawił się na tym zdjęciu i ma identyczną broń jak jeden bohater z herosa III Armegedon's Blade na obrazku w menu :P)
Czy to zbieg okoliczności czy się wzorowałeś? ;)

Cytuj:

Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.

No były gorsze zdjecia,to neibyło takie złe,ja miałem tylko breche z tej sprzedawczyni co stała xD
Cytuj:

Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic

Leave he plx!!!Już to pisałeś;]

Cytuj:

w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/

Muj Herold z V klasy :P
Cytuj:

Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!

40zł?a może już ją miał ?;]Klocki lego sa droższę xD

Według mnie powinno wygrać zdjęcie Maglelf'a ,nie za tego fire sworda ale za dorze zreobioną i klimatyczną walkę.

anteq 18-08-2005 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn
A ta wieza z piasku to cos konkretnego ma przedstawiac?

:p

Wiesz ja sam sie nad tym zastanawialem az mi kolega powiedzial :)

Nick : ******
Świat : Isara
Lvl : 17 :baby:
Magic Level : 27 ale mam pełno kaski na manaśki :]
Skile : 18/20 :D :p

Morfeusz 18-08-2005 12:37

spox

Ciekawe czy moje zdjecie bylo coss warte :D
Prosze oodp. :D 8o

ziemniak1600 18-08-2005 13:35

Hehe gratulacje!

Teraz mozna tylko pogratulowac wszystkim a w szczegolnosci zwyciezcom i wyroznionym :cup: pozdroo dla Was i szczescia zycze na przyszlosc B)

PierDzacy 18-08-2005 15:28

:F Nie rozumiem celu tego konkursu...
Przeciez to jest mhm... zalosne? Laczyc zycie tibijskie z rl jest chore :F
Moze zaraz zaczniemy pic niebieskie plyny i wmawiac sobie, ze energie nam wzrasta? Albo juz kompletnie pochloniemy sie tibi i przestanimy zyc a jedynie egzystowac w normalnym swiecie? :(

Matek 18-08-2005 15:30

A moze zrozumiesz, ze taki konkurs to takze motywacja do tworczej pracy? Do odejscia na kilka chwil od kompa? Do swietnej zabawy na powietrzu?

Walekifa 18-08-2005 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
A moze zrozumiesz, ze taki konkurs to takze motywacja do tworczej pracy? Do odejscia na kilka chwil od kompa? Do swietnej zabawy na powietrzu?

Ale fajna zabawa xD

PierDzacy 18-08-2005 16:57

Cytuj:

Motywacja na ile? 2dni tworczej pracy?
Uczestnicy sie postarali ( fakt! ) ale bylo o co walczyc, gdyby nie bylo nagrody, to albo odwaliliby "kaszanke" albo udzial w konkursie bylby znacznie mniejszy.
Poza tym masz 20lat prawda? Czy jak byles 12-15latkiem musiano Cie zachecac, by lyknac swiezego powietrza? :F Zyjemy w chorych czasach, gdzie komputer stanowi jedyne pole popisu mlodziezy ;d

Ale doceniam intencje tych konkursow...

Matek 18-08-2005 17:05

Cytuj:

Motywacja na ile? 2dni tworczej pracy?
no i..?

Cytuj:

Uczestnicy sie postarali ( fakt! ) ale bylo o co walczyc, gdyby nie bylo nagrody, to albo odwaliliby "kaszanke" albo udzial w konkursie bylby znacznie mniejszy.
To byl czynnik motywujacy.:)

Cytuj:

Zyjemy w chorych czasach, gdzie komputer stanowi jedyne pole popisu mlodziezy ;d
Skad to wiesz? Z wlasnego zycia? Mow za siebie. Moze dla innych to jest jeden ze sposobow? Pozatym ja o wiele wyzej cenie prace grafikw komputerowych, Ascii arty (czy inne rzeczy zwiazane z kompani isztuka) niz prace kolesia co sobie obcial ucho.

Pozatym wez pod uwage, ze te forum to dosc spora spolecznosc. napewno jest tutaj wiele przyjazni. A z kim sie nie dzielic radoscia z zabawy jak nie z kumplem. Twoim zdaniem za co powinny byc fundowane PACC z konta tibia.pl? Za zrobenie recenzji filmu?

PierDzacy 18-08-2005 17:39

Cytuj:

Pozatym ja o wiele wyzej cenie prace grafikw komputerowych, Ascii arty (czy inne rzeczy zwiazane z kompani isztuka) niz prace kolesia co sobie obcial ucho.

Ale zauwaz, ze ( jesli juz brac malazy pod uwage ) ten co sobie odrabel uch mial troszeczke trudniejsze zadanie niz "komuterowi artysci". Mu zaden program nie pomaga, rysowal to co mial na duszy, oczywiscie na podobnej zasadzie dzialaja graficy komputerowi, tyle, ze oni maja nieco latwiejsze zadanie( ale to tylko moje zdanie )
Cytuj:

no i...?
no i porownaj sobie czas inwencji tworczej z bezcelowym siedzeniem na kompie :d

Walekifa 22-08-2005 00:28

A Venderer już dostał paccA? xD czy jeszce załatwiacie formalności,sprawdzając na tibia.com postac Venderer(Czy jaki to był nick) zauważyłem ze jest jeszce facc :)

Gleht of Galana 22-08-2005 23:30

Super zdjęcia, super pomysły, no nie dziwie sie, że tak wam trudno było wyłonić zwycięzcę :p bo każda praca ma w sobie to coś ;) . Jednak mi najbardziej podoba się zdjęcie z Fire Elementem. Ok to tyle, pozdrawiam wszystkich fanów i graczy Tibi !

Michael Jackson 23-08-2005 23:18

Zdjecia ktore wygraly sa beznadziejnne moja sitra 3 letnia zrobila by lespze-..-
gdzybym wiedzial ze wygra taka tandeta to sam bym cos wymysli-..-

Adamus Ustaszevskov 23-08-2005 23:54

No najlepsze to one nie są tylko te z plasteliny mi się podoba :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45.