![]() |
UUUUuuu najwiekszy lev na Arcani padł :)
Vorith Oct 04 2005, 20:15:59 CET Killed at Level 157 by Alunir and by Dart Gato |
kurcz to jest noob co caly czas cos *******i a gowno wie...
|
Eldyn
Eldyn LoL to że Vorith padł to chyba nie kłamstwo :)Ciekawe co ja tutaj źle pisze . Chyba EZ nie może sie pogodzić że Turtle za***ali Voritha i dlatego tak piszesz :)
|
Intelignetniej było by zapytać w jakich okolcznosciach doslzo do śmierci Voritha. Death list wskazuje na trap na dragach.
|
kurcz
ale ty jestes z*** to *** szkoda mi takiego downa jak ty ;p co z tego ze go za***ali i tak nigdy se turtlesy nie poexpia ;] nie pobiegaja wolno ;] heh nigdy tego nie wygraja pojedynczo ze bija za ***a tego nie wgygraja w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]
heh |
Nie tylko w dpft jest kilka po***anych osób ( fosfik,perry) ale w erze też
http://img383.imageshack.us/img383/1402/uo00143qs.jpg |
Czyżby tym razem Vorith nie zdążył się wylogować :confused:
|
62-32 Ma ktos filmik jak on pada albo gdzie sa screeny?
|
Wczoraj Vorith dzisiaj Arris :D ciekawe kto nastepny ;D
Oct 05 2005, 21:12:03 CET Killed at Level 147 by Alunir and by Aeroxis |
Cytuj:
gz, oby tak dalej... teraz tomasi plz |
hahaa no nie myslalem ze mnie az tak bardzo na arcani lubia no ale dzieki za wyroznienie:Draz mi sie udalo uciec juz:D:D(na filmie dpft widac) powiem kilka moich odczuc
wiec gratluje dpft udanych masslogow bo trzeba przyznac ze to bylo dobrze zorganizowane ale spoko na sposoby sa sposoby:Djakos sie moze i nam uda:D nastepne- jest jedna rzecz tak racja zabijecie nas i brawo wam trzeba powiedziec bo wam to ladnie wyszlo 2 najwieksze lvle ale jest jeszcze cos u nas jak ktos padnie ma mozliwosc odrobic a u was nie i to jest nasza przewaga bo u was jak padnie ktos kilka razy to juz ma duze problemy z kasa itp wiec niech wygra lepszy:) p.s czym sie tak wyroznilem zeby byc nastepnym:D:D??znaczy no traktuje to jako komplement...:) jescze jedno jak narazie udalo mi sie tylko nabic lvl a nie stracic na tej wojnie i mam nadzieje ze tak zostanie:D |
[quote=Thomasi]hahaa no nie myslalem ze mnie az tak bardzo na arcani lubia no ale dzieki za wyroznienie:Draz mi sie udalo uciec juz:D:D(na filmie dpft widac) powiem kilka moich odczuc
wiec gratluje dpft udanych masslogow bo trzeba przyznac ze to bylo dobrze zorganizowane ale spoko na sposoby sa sposoby:Djakos sie moze i nam uda:D nastepne- jest jedna rzecz tak racja zabijecie nas i brawo wam trzeba powiedziec bo wam to ladnie wyszlo 2 najwieksze lvle ale jest jeszcze cos u nas jak ktos padnie ma mozliwosc odrobic a u was nie i to jest nasza przewaga bo u was jak padnie ktos kilka razy to juz ma duze problemy z kasa itp wiec niech wygra lepszy:) p.s czym sie tak wyroznilem zeby byc nastepnym:D:D??znaczy no traktuje to jako komplement...:) czym sie wyróżniłeś?? np huntowaniem za "free" Bobo'vaz podobnie po***any jest jak ty, zabiłem jego chara którym pkował i od razu przyszedł tym charem i zabił mojego chara do pkowania :P |
mauhaha myslalem ze to ktos madrzejszy:D:Dtakich jak ty powinno sie huntowac ze "Free":D
|
Cytuj:
takich jak ja?? no to jaki ja jestem i jak to udowodnisz?? robiłem uhy druidem koło dp : Oct 06 2005, 13:38:54 CET Killed at Level 13 by Regini De'Omerta |
pech idz sie poplacz...nie podoba ci sie tibia to nie graj:]a nie rozpatruj na forum wlasne problemy jeszcze zeby to chociaz dobry dzial byl:D:Da temat o czyms innym raczej jest...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heh
wczoraj mass log dla turtli nie wyszedl za***ali nam jednego i uciekali
ja shyan davo i 65k vs 15 turtlow i w ****e dostali looool 3 za***alismy :D mam 2 fragi :P 79 ek i 82 r pal :D |
:d
aaa i jeszcze luki padl :D 103 r pall :D hehehehehehe
|
Dlaczego nikt nie zrobi na tibia.com frg listy.. bo ten pionek Caelos coś zaprzestał.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |