![]() |
@Ene ale z ciebie idiota (nie obrazajac cie)
Przeciez po 1 moze sie okazac szpiegiem ( Preezes probowal ;p) Po 2 Nie bylbym tego taki pewien ze go nie przyjmiecie spwrotem, wedlug mnie to ruch taktyczny, bo cats~~ nie mialby powodu isc do MI tymbardziej wtedy gdy przegrywaja (A jezeli nawet ma tam kumpli, to dlaczego wczesniej chcial ich zabic? czy to nei chore) @Reks Pozyjemy zobaczymy ;P W koncu to ci z Aftermath sa tymi "zlymi" :s |
Jak myslicie ile jest warte eq Julii Deathblade - Mastermind shield, Golden Legi, Demon Helmet - chyba duzo :P. Dziwnym trafem jest w rekach MI :D
|
Reks :glupek: WAHAJ PAŁE !!! X( 8o Sting :glupek: SSIJ WORA LOLQ !!! X( 8o
Waleni w kopsko PA :blazen: @up skad wiesz ?? jakim cudem ??? Hail MI _/ :cup: |
Cytuj:
Wiem, że kumplowałeś/kumplujesz z Dektralem , jeszcze za czasów kiedy ja tam u was grałem (mam na myśli Szweda, nie Hiszpana). Konkretnie nie chodzi mi o to, że im dupe liżesz (i wcale tak nie powiedziałem), bo wiem, że jestes u nich od początku - tylko o to ,że kur w ujesz (Tępisz) ludzi kryjąc się gildią, a tego nienawidze. I zobacz na to z innej perspektywy, gdybyś tylko nie grał z nimi to byś (za pewne) tak nie robił bo nie miał by cię kto ochronić i stanąć po twojej stronie - proste. Ale każdy orze jak może ;F. Nie dziw się więc ,że ludzie mają takie a nie inne zdanie na twój temat.. tylko spróbuj reputacje sobie poprawić ;>. Poza tym nic nie wspominałem o dzieleniu konta a wygląda to tak , jakbyś znalazł jeden jedyny sposób ,żeby mnie za język złapać. Jeśli to jest twój sposób na wygraną to okej. ... |
sting wahaj pałe!!!
plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może zapomniał ;> |
Aftermath wahajcie pałe!!
Doneq wahaj pałe!!
Strink wahaj pałe!! Reksio wahaj pałe!! Endino wahaj pałe!! Jesteście w tym ***anym Aftermath'u i ssiecie dupska szwedom!! Wszyscy polacy z Aftermath'u to szmaty... WAHAJCIE PAŁE X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( Hail MI _/ |
@Fokusik
Wyzywajac nas bez powodu pokazujesz jaki jestes inteligentny. |
doneq daj mu spokoj, nie jego wina ze jest taki jaki jest
|
....
Ta qrwa ****ni w czoko PA!!
Polacy którzy ssa dupsko szwedzkim psikutom Aftermath to jedno wielkie PA Dlatego was nie lubie.. za to ze wszyscy jestescie ***anymi PA!! qrwa pier**lone zgredy!! HAIL MI :cup: :cup: |
a MI to ****y ;d
Znacie największą narodowość, która sprzeda każdego swojego qmpla za 100k+ ? To ja wam powiem - Polska. Więc, nie dziwcie sie że jednak jest paru polaków w After~~~... Poprostu znaleźli osoby, które ich w c***a nie zrobią ... A głównym ostatnim przykładem jest Cats~~, może sie nie sprzedał, ale zdradziecką ****ą jest i tyle |
Cytuj:
Nigdy na Dektralu nie gral nikt z hiszpani... |
Cytuj:
A wy qrwa moze tak nie robicie ^.- ilu miało za kumpli was ,a teraz sa huntowani przez was, dziwne to troche kuplujesz sie z takim stingiem a za miecha cie juz huntuje ;( liza dupy tylko szwedom, Kiedy stinga wywalili lub sam odzedl z romu to wypowiedział sie na forum ze nie musi wraca co romu ,a za tydzien byl z powrotem , spoks :p ;o |
Cytuj:
|
@ Nikt mi nie odpowiedzial ile jest warte to eq~!
@ Sting A gral ktos z Rosji? @ Jojo Catsoomoto po prostu chce sobie jeszcze pograc. Vandalz Qwerty po pobycie w RoMie tez teraz Was uwaza za bande idiotow. @ Raks Z Bogiem. @Endino Tez nie jestes swiety -.- |
Heh ja tam jestem za MI poniewaz jak wygraja wojne to wszyscy z aftermathu <niepolacy> spier** z tego serwa. Nareszcie bedzie koniec PA .
Pozatym to przydazyla mi sie smieszna historia ..... Raks... byl moim kumplem a nagle siedze se w depo<probujac sellnac k-arma> a on tu nagle dawaj k-arm albo hunted.... ja mowie za co?? a on lales mi druta wczoraj o 20(owego dnia dopiero kompa z naprawy wrocil:P) i potem bylem hunted by all ninjas:P Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilem tym postem _/ MI |
Cytuj:
Popytaj coniektórych i się dowiesz , że mówię prawde. |
1.Jakby nie bylo wiecej PA jest w Aftermathu ( Nie mowie ze w MI jest ich malo)
2. Pomysl Koledownika aby Preezes byl waszym szpiegiem Dlatego jestescie tymi zlymi, a zlodziejstwo wedlug mnie to gowno w porownaniu z massowym atakiem na tootsow ;P |
Taki maly offtopic... ;)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw - ktos tam daleko up pisal, ze ja RoM'wi (i Bóg wie komu jeszcze) lizalem/lize dupe, zapewniam, ze mam prawdziwych przyjaciol bez lizodupstwa, odwrotnie co do poniektorych z was. Duzo osob znalem jak jeszcze bylo 'Prosto', potem odszedlem i nie tak dawno wrocilem po dlugiej przerwie. Hail Aft~ _/ @'Zwolennicy MI' Zabijcie nas waszymi obelgami na forum. Haha... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |