![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Musiałem sie zarejestrować tu po przez takich noobow jak niektórzy z was no nie mozna nawet w spokoju poczytać forum. Po pierwsze calosc o Aylitha wyszla z gildii Angels of Galana wiec to dla nich GZ. Trzeba bylo glosniej na GC o tym gadac :p A po drugie gadacie tu o bzdurach, głosicie plotki, każdy dodaje coś od siebie i wychodzi potem jedno wielkie gówn~~. |
Cytuj:
@Edit Zapytalem sie na guild chat i rzeczywiscie rozmawiali na ten temat dyskutowali czy demiphant to aylitha ale na ten temat rozmawiali jakies 2 dni temu wiec po jej deadzie to niby jak ta plotka miala wyjsc z Angels of Galana? |
a wiesz chociaz co oznacza slowo "noob"?? Czy tylko koledzy nauczyli Cie tak mowic do lv nizszych niz ty ??
|
Byłem w Angels of Galana kilka tygodni temu i gadali tam na ten temat. Ale skoro nawet i tam maja swoich kumpli ktos komu zależ na takich informacjach to już nie moja sprawa.
@ Komandos Strong. Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz. |
Cytuj:
|
@ Komandos Strong.
Człowieku wstyd mi za Ciebie ale wkrótce sie sam wszystko dowiesz.[/quote] Co ty moj tatus ze ci wstyd za mnie ?? |
Cytuj:
Hehe..... już po takim czasie powinieneś wiedzieć że wiele osób tutaj jak sie coś dowie to sie podniecają i nie potrafią utrzymać nic w tajemnicy. Dlatego trudno zmienić cokolwiek z ppl z Polski... |
Cytuj:
Za co Ci ku*** wstyd? -.- |
Cytuj:
|
No mogli byscie juz przestac pieprzyc farmazony i sie klucic i zostawic ten temat do tego do czego sluzy, czyli do pisania informacji z galany, a nie klutni typu on powiedzial, on tamto, bo to nooby itp... Ludzie dajcie spokuj...
A jesli juz macie zupelnie odmienne zdanie to wpiszcie je raz i na tym zakonczcie, a nie piszecie o tym samym w 10 postach na zmiane z kims o innym pogladzie... on i tak ma swoje zdanie ty swoje i nic nie zmienicie... |
Co tam słychać na Galanie ? Bo widzę że duzo sie dzieje. Przypominam sobie wojny :] albo jak Catrishia biła Maniek Master :D Tylko nie pamiętam za co ?
|
Co do wojny....to chyba rzeczywiscie tego nie mozna tak nazwac. Zobaczymy kiedy ona sie zacznie. Nie warto tu komentowac walk jakie juz niby stoczono itp itd bo lista fragow i wiesci o kolejnych dedach "przeciwnikow" patriots mowia same za siebie. A dodajac cos od siebie to powiem ze wiekszosc galany stracilo juz dawno nadzieje na to iz patriots zostanie odsuniete od wladzy na serwerze.
A tak na marginesie wiadomo za co padl Lasek? Znaczy co tym razem wymyslili ;] ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. :D macie jeszcze okolo 27 lat |
Cytuj:
Corlic szykuje sie do DH solo Stara Jaga nastepna polska setka Lasek padl od patsow :P |
Cytuj:
o wojne chlopie to ty sie nie martw bo w niej nie uczestniczysz , zostaw to im oni najlepiej wiedza kiedy zaatakowac narazie sie tylko wydaje ze stoja w dp ciagle i sie boja wyjsc ale to tylko czesc ich planu , przyatakuja kiedy przyjdzie na to czas B) |
ostatnio raverton tez padl :(:(
|
Cytuj:
maciek@ sam jestes "bla bla bla", wierz mi, nie chcesz zebym ci to tu udowadnial, z teogo prostego powodu ze potem jaksi debil przeczyta i za to znow zalapiesz hunta, nie jestem po stronie patsow i mi na tym nie zalezy, ale nie pisz tu ze to bzdury itp, ja nie mowie ze jestes demim, bo nie jestes, ale to ze demi czasem toba gral, a moze ciagle gra, to jest fakt. |
A co ty osiągnołeś? Myślisz że jak ktoś ma niższy lvl to co on juz nic nie wie,nie ma o niczym pojecia? Widac ze jestes jednym z tych co oceniaja po lvl i to jest blad. Noob to nie jest low lvl tylko ktos kto nie umie sie zachowac poprawnie i tym kims jestes ty. A skad wiesz co ja osiagnalem??
a tak pozatym to jest temat o wiadomosciach z galany! Nom juz 500 Post!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |