![]() |
CHolera wyjadę za niedługo akurat jak będą mecze z największymi rywalami. Oby była jakaś kafeja :/.
|
Solidni obrońcy? Nawet mi nie przypominaj, to najgorszy interes w moim życiu... Kupowałem za ~200 tyś <taka cena była wtedy>, a potem sprzeda łem za ~100 tys... A teraz cena będzie od 150 do 200 tysiaków...
|
ja swojego solidnego juniora kupilem jakies 2 tyg temu za 112 tys.
|
Ja dopiero założyłem konto :D Aktualnie czekam na danie mi drużyny ;)
EDIT: nie jest tak źle jestem 15 w kolejce w Polsce, a wczoraj przydzielono 616 drużyn ;) |
Cytuj:
|
Radzę w defie...
|
Matek: Ustaw go na rezerwie! Tak będzie najlepiej, mówię Ci! <drży ze strachu>
|
Cytuj:
A nie lepiej zwolnić? Szybciej i bez kosztów... |
Jak będziesz miał lepszą pomoc to pakuj w atak, jak gorszą to w obronę.
|
A ja czekam na mecz i jak dobrze pujdzie z kibicami to sobie kupie zad trenra :)
Narazie staram sie upolowac solid obronce za jakies 50k |
@up
Dostaniesz jakiegoś łamagę z żałosną kondychą i daremnymi podaniami, lepiej kupić drożej a lepszy efekt mieć... |
Jak on nie ma zad/solid trenera to jego zakup powinien mieć największy priorytet. Jeśli kosztem zawodnika ma nie nabyć trenera to będzie złe posunięcie.
|
Wiadomo, zad treneiro to PODSTAWA, tylko powiedziałe,m, co dostanie za 50 tysiaków...
|
Co sadzicie o treningu "ogólnym" czy on naprawde tak mocno poprawia forme czy 17 latkom co 3 tygodnie moze cos da?
Down: nie chce podwarzac twojej wiarygodnosci ale czy ty wiesz o czy mowisz? |
Nie dawaj treningu ogolnego.Nic ci nie da,a jeszcze stracisz 3 tyg treningi.
Trenuj swoich mlodzikow, a olej trenig ogolny. |
Cytuj:
|
Af. Nie używaj treningu ogólnego, bo on kompletnie nic nie daje. Ja trenowałem cały sezon i nic mi to nie dało prócz tego, że zająłem trzecie miejsce w VIII lidze -_-
|
Cytuj:
W hattricka gram juz ponad pol roku i wiem jakich bledow nie popelniac. |
Dobra nie mam wiecej pytanc ;P
zdziwilo mnie tylko ze skoro tak sie znasz na hattricku i jestes uzytkownikiem forum to dlaczego dopiero teraz zaczynasz komentowac ten temat :p anyway dzieki :) |
Wkońcu dostałem drużynę i zaczynam zabawę z grą ;) Moja drużyna jest na ostatnim miejscu w IX.685 lidze ze stratą 7 punktów do następnego miejsca :D
Moja drużyna to Lubelskie Dołki ;) jeśli ktoś chce rozegrać sparing to bardzo chętnie skorzystam, bo musze jakoś zobaczyć jak moja drużyna się spisuje, a jutro mecz ligowy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |