![]() |
Poprosil bym o filmik z całego vocation quest albo chociaz o cześc od teleportow.
|
Czesc! Ktos by mogl dac na forum w tym temacie filmik ze swiata PvP-enforced bylbym wdzieczny... albo na moj e-mail [email protected]
|
Bardzo prosiłbym o dobre PK party, najlepiej na ghostlandzie (z trapem). Pare już widziałem. Z góry dzięki!
|
Kazda voc.
Ja bym prosil o duuuzo filmikow z faraonami ( chcialbym zobaczyc loot ;) bo bardzo mnie on cikawi, np: na jednym z filmow bylo plonace serce ) B)
|
Jak nie bylo tak nie ma
Wczesniej juz zagladalem do tego tematu bylo to dawno wtedy bylo malo filmow i teraz tez jest malo. Ludzie wezcie sie w koncu w garsc i wrzudzcie tu jakies fajne filmy.
Z gory thx :) |
faraon/desert
mało kto daje tu filmiki no ale może sie poszczęści... chciał bym ujżec filmiki z faraonami i z desert quest
|
Film z Ankrahmun
Ja prosiłbym, o film pokazujący miejsca na Ankrahmun (np. Tombs, scaraby itp.). Interesuje mnie też jedno miejsce, tylko nie wiem gdzie moge je znaleźć. Chodzi mi o pojedynczy resp Vampira. Słyszałem, że jest to gdzieś kolo Ank (wiem, że jest to pod ziemią, na 1 poziomie jest chyba parę ghouli, później beholder i na kńcu jest 1 Vampir). Prosił bym o ten film [;
|
@br@ndyn14
na forum jest już kilka filmików z światów pvp-enforced, wystarczy użyć opcji "szukaj" to jeden z nich: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=31658 Polecam ten filmik bo w nim występuje:P Odnośnie filmików z voc. questa możecie być pewni, że nikt ich nie zamieści bo to jest normalny quest, a więc nie zamieszczajcie głupich próśb. :) |
Unlimited vs Crime
Bardzo bym prosil, aby osoba która posiada film z Lunaryjskiej wojny zamieściła go na forum.tibia.pl.
Z góry Dziękuje. |
Mintwallin
Prosze ozamieszczenie filmiku z Mintwallin (chodzi mi o droge do miasta i jak to miasto wyglada). Z góry wielkie thx! :cup:
|
Ja Anhilatorki w wykonaniu polskich ekip :)
|
JA bym poprosił o jakis dl huncik z sumonami bo nie wiem jak to się robi a chętnie bym se poszedł ;)
|
ja bym prosil jak zabijacie pk jakiegos najlepiej poznęcajcie nie nad nim
z góry dziekuje X( |
...
Ja Prosze o Film z:
-Kluczami w Kazzo bo nie wiem gdzie znalesc do skrzyzowania |
prosba
ja bym poprosił o filmik hunt na zamku koło ab
|
Proszę o filmik...
Ja bym bardzo prosił o filmik z Black Knight House najlepiej z instruktazem walki z Black Knight-ami
|
prosze filmiki
ja bym chciał anihilatorki z Elysi
|
Prosze O fiLm Z eqPOwISkamI Na EdrOn,DarasHi,AnKradla PalkA Ze skILaMI 55/48 lvl 10 ;
Prosze o filmy z expowiskami z dobrym lootem i expem na ankarhumn,darshi lub edron mam 10 palla skile 55/48 Piszcie :] heh :D
|
sorc
Ja prosil bym o film jak sorc soluje draga z 2 DS. :)
|
Paladyn
Ja bym prosil jesli mozna pare pozadnych filmow z pk obojetne na jakim lvl-u byle byly konkretne...
z gory thx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |