![]() |
Ja nakczęściej jako profesje wybieram druida i sorcera . Uważam że to są najlepsze profesje :)
|
Palek Rules:)
|
Knighta albo Sorcera :)
|
Jestem Druidem
Nick: Grzesiu Druid :flaga_pl:
Profesja: Druid :mag: Level: 15 :P :baby: Magicl Level: 15 ;( Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC !!! :cup: " Bójcie sie chamy do I ligi wracamy !" |
Ja jestem Elite Knightem i bardzo sie z tego ciesze :) choć mam też sorca i druta :]
|
Jestem Knajtem i mi jest z nim dobrze :D lubie tom profesje i nie mam zamiaru jej zmieniac :]
|
Uu, u mnie to jest różnie ^^
Często grywam Knightem/Elite Knightem, lecz w ankiecie zagłosowałem na Master Sorcerera ^^, najczęściej grywam =>. Btw. Drutem, ani palkiem też nie pogardzę lecz po update... palki odpały lekko w kąt dla mnie. Pozdrawiam D. |
Ja gram Sorcem (mam nadzieje ze niedlugo bedzie Master ;) )
|
Knight jest spoko, mimo iż grałem każdą profesją to knightami mi najlepiej szło, no niestety jestem po hacku a mialem 30 knighta ;(
|
Jestem Master Sorcerer :) :cup: jestem najlepszy :P robie sd i wale z nich po 311 , 300 :evul: wiec sie nie sapac do mnie mam rowniez pacca i super znajomych :) B)
|
Ja jestem druidem.
Osobiście uważam, że druid facc jest lepszy niż sorc facc. |
@ UP
Najlepszy jest sorc facc ;) Jestem sorcem, wg. mnie to najlepsza profesja :) |
Pall rulezz
Up@
sork jest dobry ale z pacc a co do druta to raczej postac dla FACC ;) aktualnie jade palem i niezle sie nawet gra upadte nie przeszkadza mi PALADIN RULEZ B) B) B) B) :elf: |
Gram knightem jakos sie do tej profesji przywiazalem
|
niewiem czy to bylo wspomniane wczesniej czy nie ale powiem to co zawsze
przed update: 1: pal 2: knight 3 : sorc 4: drut po update: 1: knight 2: sorc 3: pal 4: drut chyba wszyscy wiedza czemu. to moja osobista opinia. druidzi sa cichociemni tak pozatym :P |
Mi się bardzo dobrze gra Paladynem i nie mam rzadnych problemów ani zażaleń :D ale trzeba wydawać dużo kasy ;(
|
To samo!
Naturalnie gralem wszystkimi profesjami sorcerer,palladin,druid i knight mojim zdaniem najlepszy jest knight i elite knight:) szybko skille leca itd. zaczolem grac postaciom Kuba Ranox mam 10 lvl (bo mi sie nabil) i wale rapierem (skilluje) i mam narazie 34 skilli brakuje mi 34 zabilem jednego rota i przybylo mi 8 skilli i brakuje mi 34 procent teraz sdzybko sie nabija skille ale czas i sie nieche :( lepiej pograc na Elite Knight co nie!!!!
|
Zaznaczylem knighta Fajnie sie nim gra
|
Naturalnie sorc :P
|
Jestem knightem.Najfajniej sie nim gra.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |