Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Mirenzo 03-09-2006 21:02

Mnie wkurzajom te głupie lagi a niewiecie może co trzeba zrobic żeby sie ich pozbyc z gory thx

Rooker666 03-09-2006 21:23

Mnie najbardziej w*****ają
1.Nooby
2.Soul Pointsy
3.Brak PK Noobow na non-pvp
4.Thiefy
5.Freezy
6.Lagi

Quent 03-09-2006 21:51

Mnie najbardziej wkuzaja nooby które wyrobily sobie lvl (np.30 lub 25) i zaczynaja nas klepac poniewaz udezylismy im potwora..

Sowa 05-09-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rooker666 (Post 972389)
Mnie najbardziej w*****ają
1.Nooby
2.Soul Pointsy
3.Brak PK Noobow na non-pvp
4.Thiefy
5.Freezy
6.Lagi

I Hotkeyi

No to nie graj na non-pvp : )

Tibien 06-09-2006 16:00

mnie wkurzaja troche texty typu "buy kilof" albo "kupie Crown Legs for 9 k MSG me fast" wkurzaja mnie jeszcze nooby, lagi, i oczywiscie BRAZYLIJCZYCY z tym swoim br ? niech se pojda na jakas inna gre to bedzie wporzo :D ale bez brazylijczykow tibia nie miala by sensu :(( nie bylo by tych noobow i nie bylo by thiefow i na kogo sie wkurzac :P ale i tak nienawidze br :))

Yagoss 06-09-2006 16:23

Ostatnio nooby zaczeły mnie wkurzac jeszcze bardziej niz kiedyś .... np. siedzie sobie na guardach, wlazi koles, przyzywa monka i mowi zebym wyp... bo on tu expi -.- ! Albo j/w jestem na guardach wlazi kolo, ja mowie ze ja tutaj expie. Na co otrzymuje odp. "Ja też" -.- !!

Jess Dran 06-09-2006 16:33

Te nooby co proszą zawsze o plate seta, laggi i z innego tematu szkoła :/

Bartolomoe 07-09-2006 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quent (Post 972453)
Mnie najbardziej wkuzaja nooby które wyrobily sobie lvl (np.30 lub 25) i zaczynaja nas klepac poniewaz udezylismy im potwora..

To po co uderzasz mu potwora? ja uważam ze taka osoba noobem nie jest, wrecz przeciwnie broni swego ;]

Flisik 07-09-2006 15:14

Ludzie, ktorzy wbijaja ci sie na hunta, zabijaja twoje potwory, rzucaja glupimi tekstami, podaja linki z keyloggerami, hackuja, probuja oszukac ( ostatnio kolesiowi na wstepie powiedzialem ze nie toleruje 2 handed, a ten po przyjsciu chial mi go wepchnac zamiast gsa) itd.

Poborca_Podatkowy 07-09-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibien (Post 976157)
mnie wkurzaja (...)oczywiscie BRAZYLIJCZYCY z tym swoim br ? niech se pojda na jakas inna gre to bedzie wporzo :D ale bez brazylijczykow tibia nie miala by sensu :(( nie bylo by tych noobow i nie bylo by thiefow i na kogo sie wkurzac :P ale i tak nienawidze br :))

A ja ci powiem, że br'owie też nienawidzą Polaków, bo newbie/nooby chodzą i krzyczą "pl?" A ja ci powiem, że oni są normalnie i nie wiem czemu wy ich tak nienawidzicie, rasiści jedni X(

quiqqly 07-09-2006 20:15

Mnie wQrza to wszystko co wQrza innych.
Multum noobów które się rozmnażają szybciej niż króliki (Siedzę sobie na Scarabach i nagle podbiega [uwaga!] 70 lvl i mi go zabija zabierając loota). To jest po prostu śmiech na sali. Inną zmorą jest są naturalnie kicki i lagi. Expie sobię a tu naglę bdęk!Loguję się szybciutko i już się odradzam w świątyni. nieciekawa akcja. Oraz nienawidzę Tfiefów. Biegnę z lootem zajarany że beje 20k do przodu, a tu podbiega 15 lvl i wrzuca mi do wody. I grrrrrr.... Żal mi dupę ściska ale go nie ubiję bo przecież ma plecy (60+ lvl). Albo osoby które się przechwalają że mają kolegów na wyższych lvlach. Właśnie przed chwilą była taka akcja że koleżanka mnie straszyła swoimi kolegami a wszystko przez to że jej powiedziałem żeby odpie*** się od moich Qmpli.

I hate this.

Berry 07-09-2006 22:04

Thiefy, Nooby czyli to co wkurza wszystkich :P I Ci kozaczący się 15lvlowi playerzy, którzy mają plecki u większych lvli odemnie;P a szczególnie nie wyparzone ryje, które umieją tylko porugać a nic zdziałać:P
@2x Down.
Tak Polacy są jeszce gorsi niż jacyś Swe/Br...

Pzdr. Berry.

Sozemego 07-09-2006 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez quiqqly (Post 977759)
Mnie wQrza to wszystko co wQrza innych.
Multum noobów które się rozmnażają szybciej niż króliki (Siedzę sobie na Scarabach i nagle podbiega [uwaga!] 70 lvl i mi go zabija zabierając loota). To jest po prostu śmiech na sali. Inną zmorą jest są naturalnie kicki i lagi. Expie sobię a tu naglę bdęk!Loguję się szybciutko i już się odradzam w świątyni. nieciekawa akcja. Oraz nienawidzę Tfiefów. Biegnę z lootem zajarany że beje 20k do przodu, a tu podbiega 15 lvl i wrzuca mi do wody. I grrrrrr.... Żal mi dupę ściska ale go nie ubiję bo przecież ma plecy (60+ lvl). Albo osoby które się przechwalają że mają kolegów na wyższych lvlach. Właśnie przed chwilą była taka akcja że koleżanka mnie straszyła swoimi kolegami a wszystko przez to że jej powiedziałem żeby odpie*** się od moich Qmpli.

I hate this.

Jak jestes takim bucem, ze dajesz sobie zabrac loota 11 lvlowi to sie nie dziw o_O

Vil 08-09-2006 00:03

Wkurza mnie niedorozwoj fizyczny knighta i wszechobecne Polaczki.

PzDr.

Ankh 08-09-2006 13:29

Troche info dla dzieci:

"ja nie nawidze paccow"(nie chce mi sie kopiowac i wklejac, szukac kto co pisal, to z pamieci bede cytowal :P)

Gdyby nie bylo premium accounts to bys sobie w tibie nie pogral, bo za cos jednak trzeba te 70+ serverow utrzymac.

"ja przygotowywalem sie tydzien na hunta a noob juz tam expi"

Ten "noob" byl tam pierwszy i wisi mu to, ze ty sie przygotowywales, i ma racje...

"jak zabijaja moje potworki (do traina)"

Trenowanie np. w kopalniach (na dwarfach) to blad moim zdaniem, bo zawsze sie ktos taki znajdzie.

"...bo pisza "br?"

Ale do polakow juz nie masz takich zastrzezen, chociaz oni robia duuuzo czesciej?

To narazie tyle, mam nadzieje, ze dotrze cos do niedouczonych dzieciakow, wagarujacych zeby isc do kafei/domu aby pograc w tibie.

Topic: Mnie denerwuje nieznajomosc angielskiego u polakow (totalna). Przyklad: Bylem na servie non-pvp i do jakiegos takiego, ktorego okreslilem wczesniej pisze: You cannot PK at this server, on na to: hahaha~ pk on non-pvp etc, etc.... Jego name to (niech sie wszyscy posmieja) bodajze Orineon.

Cenarius 09-09-2006 20:01

Mnie wqrwiają [żeby nie mówić denerwują :p] nastepujące rzeczy:
-Noobasy twierdzące, że club sux [ jak ktoś lubi to po co go napastować, że akse/sford rux? -.-]
-Noobasy które twierdzą, że druid sux [Gówno prada]
-Spammerzy
-nOoBy[NIE Newbie tylko NOOBY!!]
-pk
-wszelkie próby Thiefingu
-Deady z przyczyn losowych[kick/lag itp]
-Rasizm [np hunted, że jestem pl -.-]
-PA
-Niezbalansownie Profesji
no to chyba tyle xD

Borpol 10-09-2006 10:23

Mnie wkurza napis ,,You are dead'' :p

Sercselon 10-09-2006 10:29

A mnie wkurzaja nooby twierdzace ze knight rox (bo tak naprawde sux, z broni glupiego 15 lvl trafia za max 50 przy skilach 80 -.-)

Kajulec 10-09-2006 10:49

@Up:
Co byś, biedaku, bez knightów zrobił? =p

Cenarius 10-09-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sercselon (Post 981197)
A mnie wkurzaja nooby twierdzace ze knight rox (bo tak naprawde sux, z broni glupiego 15 lvl trafia za max 50 przy skilach 80 -.-)

LOOL tyś chyba najtem w życiu nie grał z skillami 80 to Ci walne za 50 z bronia majacą 25 ataku na full defie -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53.