![]() |
Mniałem szczęście!
Ja najcenieszego na ziemi znalazłem Crown Shielda,ale po 5 minutach zamieniłem się za Fire Sword`a bo mniełem slłby mnieczyk a tarcze mniłem Dragon Shield`.Dobrze zrobiłem bo Crown Shield`a dostane i tak za darmo:D
|
Ja 2 razy znalazłem dwarfen axe czy jak to sie pisze :p
|
Ja demon shielda, ale nie wiem czy można to uznac za znalezione, bo to jakiś br sie chwalił i położył na ziemię.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD |
JA w depo w parcelu znalazlem royal helmet+ 50k
|
bu:P
29 bp hmm w parcelu
3 bp bolt loot z guardów warty 190k (pod drzewkiem wystawal :P) jezeli chodzi o pojedyncza zecz to : drag shield (pare razy) i c-helmet znaazlem to na arcani wiec jest to SPORO ^^ |
5 dni temu..
Ja znalazłem Demon shield... a w jakim miejscu ? W zamku koło miasta ab'dendriel ... 8o
|
main
J :D a znalazłem plate armor w leżącej na ziemi valkirii.
|
w depo w carlin pod ziemią leżał sobie crown armor :p
|
hmmm nie jestem pewien ale chyba carlin sword na roku :D
|
Ja znalazłem Magic PlateArmor nie wiem jakim cudem ale jakoś mi sie fuksło i nosze sobie tyeraz na 11 lvl ten przedmiot :D
Profesja: :lucznik: Skile : 154/124 Nick: Cachero and Eternal Oblivion Hail Nobs :D B) :) ;) :p :( :] 8o :confused: :cup: ;( :baby: X( :evul: ;( :D :o B) :( :baby: :evul: X( ;) :) |
Cytuj:
|
ja miałem farta ide do dp na edron sprawdzić ide na sam dół depo a tam paczka leży na skrzynce nie ostemplowana z ciekawości tam zajrzałem i ujrzałem Giant Sworda :D ktoś komuś chciał wysłać ale pomylił miasto zamiast edron napisał eNdron a Gs chodzi u mnei na świecie po 16K więc miałem powody do sczęścia a innym razem znalazłem w dedniętym na cycach gościu dragon hammera :Dnaturalnie chciałem oddać ale gościa przez kilka chwil nie było online więc postanowiłem wziośc
|
ja na rooku znalazlem bp z 3 wedkami i carlin swordem :D
a na mainie: potrzebowalem baga do trade .... podnosze .... patrze... c arm :D a wtedy chodzil jeszcze jakies 50k :D |
na rooku znalazlem chain armor a na mainie(nie smiejcie sie :( )longsworda
|
najlepszą rzecz jakąznalazłem na rooku był chain arm
a na mainie to nic mi sie jeszcze nie trafiło poza lootbagiem z lotem po minosach wrty jajies 1.2 k :) |
Zabilem red skulla i wypadly: dsm, c legi, bohy, mms, bs, crus helm, bp z 1 bp uh i kasa cos kolo 57 crystali ;] ;]
A tak btw ten red skull to byl uhmaker moj ktorym wyszedlem exitem... no co?! NUDZILEM SIE! ;s |
ja znalazłem Dark Helmeta ;)
|
trzymajcie sie tematu - NA ZIEMI :)
ja 1) w Dp znalazlem longsword (lezal sobie) na srodku pierwszego pietra w Thais 2) skull staff - babka na 40 levelu polozula na dp, chciala sprawdzic czyis lev i zaczyna odchodzic - ja wchodze i dobrodusznie zgodzilem sie oddac jej za symboliczny 1k :D |
LoL
Koleś kończył grę i wyrzucał wszystkie swoje rzeczy zlapalem crusader helmet skull staffa i vamp shielda tyle ze odrazu padlem i mi v shield wypadl...
|
ja 10 bp of hmm i 4 bp of sd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |