![]() |
Cytuj:
kilkanaście linijek dalej jest ogólny opis fake'a razem z tym ostatnim paskiem Nadrill, RZĄDZISZ! a czy będzie spotkanie ferumba z szatanem? zapomniał hasła....:D :D :D :D |
...
Stary Wymiatasz Śmiech Murowany 8o
|
Nie no! to jest zajebiste! można z krzesła zlecieć! xD Najlepszy jest Pekin Motel i Cytryna! BUAHAHAHAHA xD :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o
|
Eiii. Eiii. Ja chce do bestiariusza! Miales mnie tam wsadzic! A tak swoja droga to Ferumbras wcale nie jest najlepszy. Ha! Mam cie! IMVVVHO najlepszy i tak byl pasek 27! Gdybym mial dobra pamiec, to bym ci podpowiedzial bardzo dobry motyw na nastepny pasek. Albo nastepny-nastepny. Albo nastepny-nastepny-nastepny. Albo...
|
Nadrill Zajeekstra Misza V.S Nadrill[Remis]
|
Jak zwykle zaj*biste. Trudno mi powiedzieć które odcinki najlepsze, z tych 25 do 29 to Ferumbras i "Kup pacca, to pogadamy" rox.
|
Rządzisz
Hmm... dlaczego najlepsze fake'i spadły na dalsze strony :confused: |
Ech...Nadrill , albo rób gorsze fake'i albo zbieraj kase na nowe krzesla dla wszystkich xD
A tak w ogole to nice , nice. |
Ech Nadrill pewnie masz wyrzuty sumienia z 2 powodów...
1:Rozpier.... rozwalasz wszystkim krzesła. 2:Twój fake jest spamowanyn komentarzami w stylu "Wyjeczebisty fejk ja chcem wiemcej dawajn wiemcej oczuwiscie oucena 10000000000000000/10" Dziwne nie ? |
nadrill co tak długo nie ma nowego odcinka? dlatego, że ja podsunełem fabułę, od której dostałeś zatwardzenia? :D
|
Heh... No cóż... Monty Pythona nie pobijesz, ale Jaś Fasola się przy tobie chowa... Wiesz co te paski nie są zbyt duże, mógłbyś częściej je zamieszczać...;(
EDIT: Nooo, nabiłem ci 50 strone... Ciekawe kto zdobędzie 500 post! |
nie starasz się Nadrill
Tak jak w temacie, nie starasz się, my fani czekamy na następny pasek a Ty co?? Nie dajesz nam tego :( My Kochamy Szatana i Zuo i wogóle 666 RoXoR , a teraz z innej beczki, SUPER FAKE, ju ar de best ;D tylko czemu tak powoli?? :(
|
No wiesz co?
Ile to juz dni nie zrobiles fake??? CHCEMY WIECEJ PASKOW!!!!! WIECEJ! WIECEJ! JESZCZE WIECEJ!!!!!!! Ej czy ty aby kiedys (dawno) nie napislaes ze to twoj 1st fake (potem to usunales- Tasmy Prawdy xD )?? Heh Rob WIECEJ! Jestes Best! |
To z Ferumbrasem to zajefajnie zrobiles. Brawo!!! :) :) :) :) :) :)
|
Zawalisty Fake tylko trochę mi zajęło obejżenie na raz wszystkich odcinków ;p.
|
My Chcemy Wiecej, My Chcemy Wiecej!
|
@up;
zgadzam się |
Ja zdazylem juz przechorowac, krwia juz (prawie) nie kaszle, a ty mi jeszcze paska nie zrobiles! Pracujesz bardzo wolno... na kolacje same okruchy i woda ze scierki.
|
Za tak długi czas między fake'ami, ja bym nie dał nawet tej ścierki. :P
Jak możesz mnie torturować? :( To nieludzkie... DAWAJ NEXT! :) |
:)
Jestes mistrzem!
Robisz super faki, tyle ze troche wolno. Czekam na nastepne czesci. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |