![]() |
Panie Klocku mowilem juz zeby tutaj wiecej nie pisac, gdyz jest to raczej nie odpowiedni tematu do tego. Napisalem rowniez wyraznie, ze w razie jakichkolwiek zastrzezen szukac mnie na gg lub podczas gry, ale kto by tam czytal do konca.
Co do Twoich hexaparanoi. Wyobraz sobie, ze wiem mniej wiecej kiedy sie zrespia ryby i kiedy moge wrocic do lowienia w tamtej miejscowce jak to okresliles. Nie zdazylo mi sie lowic w tym samym miejscu gdyz jak wczesniej mowilem wiem kiedy sie skonczyly ryby i nie ma sensu tam zarzucac wedki. A co do Twojej ostatniego zarzutu, to wierz mi ale usmialem sie przy nim bardzo, gdyz wyjasnienie jest bardzo proste. Przygotowujac sie do zdjecia, przezucilem sie na lowienie reczne, zeby nie wyskakiwal ten durny napis "Using the last fishing rod...", gdyz zepsulby on fotke. Pytasz czemu jest fala? Otoz po zarzuceniu wedki od razu zrobilem zdjecie, a fala nie zdazyla zniknac. Wiecej nie mam nic do powiedzenia. Y'all |
@Ferumbras de Rookgaard: Według mnie zbanowanie go jest bardzo trudne lub niemożliwe, bo gość co kilka minut sprawdza co się dzieje z jego botem i czuje się całkowicie bezkarny. Jedyne co mozna zrobić to blokować mu przejście jak najdłużej sie da tak, żeby expił jak najwolniej. Nawet jeżeli gość byłby afk na kilka godzin to wystarczy, że włączy alarm i uniknie bana. W każdym razie powodzenia. ;)
10:59 Zak markus [1]: soon you will be banned 10:59 Zak markus [1]: you are botting all the time 10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: kkkkkkkkkkkkk 10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: noob plx 10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: OMG 11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: i'm banned 11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: i'm noob plx 11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: huahauhauaha 11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: vai se tratar muleke |
Cytuj:
Ja wiem ze to nie jest ci na reke zeby tutaj o tym mowic. Ale komentowanie twoich screenow w tym temacie jest jak najbardziej odpowiednie i poprawne. Bo gdzie niby moglbym to robic. A i nei wiem jakim prawem zabraniasz mi o tym pisac.... Ja wiem ze zawsze znajdziesz jakas wymowke Yallah... bo tibia jest tak skonstruowana ze bardzo trudno komus udowodnic ze uzywales tego bota. I ty chyab nie rozumiesz o co mi chodzi z tymi "hexparanojami", albo wiesz i specjalnie robisz ze mnei glupka. Ja tez jak lowie staram sie nie lowic w miejscu gdzie byla ryba. STARAM sie, bo na bank zdaza mi sie ze trafie wedka 2x w to samo miejsce poeniwaz nie jestem w stanie zapamietac gdzie byla ryba w tych 40 hexach wody, szczeglnie jesli losowo zarzucam wedke. A juz wogole nie jestem w stanie zapamietac hexow jak zmieniam miejscowke. Ale ty pewnie jestes bo w koncu taki juz masz fishing co nie? I te moje "hexparanoje" sa jedynym wiarygodnym dowodem w tej sprawie. Jesli ktos ma watpliwosci to prosze bardzo odpalcie filmik, odpalcie tego samego bota co on ma i wlaczcie maphacka. Widac wszystko jak na dloni. |
@Skubixas:
Naucz sie edytować posty, temat jest przyklejony i nie zniknie jeśli przez tydzień nie będzie zamieszczanych nowych zdjęć. Tak na przyszłość. A co do sprawy Yallaha, to dla mnie najlepszym rybakiem jak i Rookstayerem pozostanie Sunrise. |
@Skubixas
Ładnie to tak używać TBI?? |
@Gobii:Gratz kolekcjii
@Pitbul: Jesteś żałosny @Thrall: Gratz adva |
@Wojownik Luigi alias mikorejwo.
Gratuluję backpack addon'a, zdążyłeś przed update'm ^^. Aldora rządzi... Ps. Miałeś mi dać znać...;) |
@mikorejwo
A teraz po prostu powiedz, że to jest Test Server... |
nie na temat :<
|
@Antykwaczor
Zapewniam cię, że to nie jest fake/test serwer. Sam przed ~2 tygodniami rozmawiałem z @Wojownikiem~~ i miał już wtedy 85 skórek(pokazywał mi). Zauważ, że czołówka rookstayerów na Aldorze to same facc'i(w dodatku polacy), a więc nie jest aż tak trudno zebrać 100 mino leathers(skoro każdego dnia na każdym z serwerów wypada po kilka sztuk). |
yo
jeszcze raz GZ addona Luigi :p mi jeszcze "pare" skórek brakuje ;) @Paladyn szkoda, że Cie nie bylo ;< |
Cytuj:
A może dla mnie Gratz też sie liczą ? Może niech ktoś na tym forum mnie zauważy! |
@Lemir
Jak upiec ciasto?? |
Tak jak chleb, tyle, że zamiast wody używasz mleka
|
A dodatki z wiśni, jabłka itp.??
|
Tez sie nad tym zastanawiam , moj kumpel zrobil ciasto ale nie wie jak owocki dodac :/
@Insytnkt Noo , gratz , ale ja za pierwszym razem znalazłem GOD'a ;p Łatwo poznać po nicku , no i nie obtoczyli go wszyscy bo nie miał pelerynki xd |
Pitbul, proszę Cię. Kogo obchodzą Twoje awanse na 5 czy 8 lvl. Siadam sobie do komputerka, wchodze na forum.tibia.pl z myślą, że obejże w temacie 'Album Rookgaardu' jakieś awansy na XX lvl, a tu jakies fotki z awansami wczesniej wymienionymi, zapodaj ss'a na 9 lvl, później np. na 15..
@down: Gz crystalki, też już mam, jako 1-szy na Rooku na Chimerze;d |
No właśnie, 8 dzień się w jeden dzień wbija -.-
WIĘC PITBUL, PRZESTAŃ SPAMOWAĆ! |
Cytuj:
|
Gz dla Instyktu za zebranie tak kosmicznej sumy pieniędzy na rooku^^.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |