![]() |
Jak dla mnie nizahe najpierw uwolni ludzi zeby po teżby bylo z kim walczyc w przyszlosci ; :p :p :p :p :p
|
W miedzy czasie po update odrazu atak na liberty bay, znalazlem sie w nie odpowiednim miejscu w nieodpowiedniej chwili :
17:41 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay. 17:44 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay. http://img502.imageshack.us/my.php?i...ertybayfb6.jpg |
Ja dodam informacje z takich niskich lvl mozna powiedziec. Diabolum robi za wielkiego PA wsrod srednich lvl, sadzi ze skoro ma ten 58 lvl to moze rzadzic w Carlin ;/ a tak na marginesie moj kumpel na 20 zwial przed nim :P Vizashiro dal mi hunta poniewaz nie kupilem od niego zbroi ktora wpierw mi kots inny zaoferowal po korzystniejszej cenie -.- Wiec wsród low lvl tez sie cos dzieje :P
|
Diabolum o ile wiecie kiedy s zostal sprzedany :) i gra nim nowy owner , ale ja do niego nic nie mam :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :p :p :p :p
|
Osobiscie wcale nie obchodza mnie ludzie z okolic carlin dp, diabolum wydawal sie kiedys wporzadku, teraz to chyba faktycznie nowy owner
|
AMaris za co padles ? Te 2 ostatnie dedy ? za addona ? :P;) :o :o :o btw. kolejny polak "retired" , tym razem torpedo :(
|
Cytuj:
widze ze zabil cie ostatnio ktos oprocz mnie i qmpla ; o btw up zabilismy go poniewaz on wczesniej uwalil naszego qmpla z fe jak tamten byl na redzie i demon shield mu polecial ;] |
Cytuj:
:) Np Kiedyś trzeba zrobić przerwę. Zamierzam wrócić na troche w przyszłe wakacje ale to już nie będzie Morgana. :) |
Torpedo dlaczego nie chcesz grac na morganie masz 100 lvl nie kumam wielu polaków wbija 100+ i Retired ;(:(:(:( btw. torax tez retired ?
|
@Sepi~
Robię przerwę z Tibią ponieważ nie mam i nie bede miał czasu na granie z wielu ważnych powodów. Przychodząc na Morgane mialem na celu wbicie tego 100lvl i zrobienie annihilatora. Cel osiągnąlem. Nie mam ochoty tluc tym palkiem 150lvl. Totalny waste czasu. Wole pobawic sie na innym świecie i inną profesją i wbic kolejny 100lvl a może wyżej jesli sie znów uzależnie:P Co do Moriego to nie widzialeś jego postu na forum? Bawi sie w tej chwili na titani i moze ja do niego tez dolacze kiedys:P:P |
Cytuj:
W moim przypadku odejście było przyśpieszone po tym jak 3 razy z rzędu zostałem hamsko wyrzucony z edron przez lvl zdecydowanie niższe odemnie. Oj może się człowaiek zdenerwować :P Ale taka już jest nasza (wasza?) Morgana. Pozdrowienia dla znajomych :) |
Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac:P Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox :P ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.
|
Cytuj:
|
Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany ;( ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie :confused: :confused: :confused:
Pozdro 4allB) P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie ;) |
Cytuj:
Co do knighta to sie mylisz. Bo knightem mozna swietnie poszalec i nie jest nudny! Cytuj:
Pozdro Glin. Dobij ten 100! co ci szkodzi:P Zrob anni i sobie zarobisz:) Cytuj:
Nie sadze bym wrocil jeszcze:P |
Torpedo , zdaje sobie sprawe, ze anni to loteria. Moj kolega na obsdii na 100 lvl zrobil (120pall i 105 pall wtedy padli). Chodzi o to, ze 8 lvli bedzie bil dluzej(wiec dluzej ze mna pogra :P ) , a pozatym glin sam mowil, ze chce anni robic na 105 lvl. Co do knajta to możesz mówić co chcesz ale stanie w miejscu i klepanie w battle na next potworka (uhajac sie przy okazji) jest dla mnie nudne i to bez wzgledu na hity. Poprostu knajt nie jest dla mnie , juz na 25 od niego dostaje odruchow wymiotnych :P Ale to dlatego pewnie, ze zawsze lubilem sie ruszac :P
|
Szkoda Mi Torpa~ I will miss u!
Ale żyje sie dalej i lvl trzeba bić:D knight nie jest wcale nudny mógłbym powiedzieć że jest ciekawy a nawet bardzo! ale cuż... sorc roX x](szkoda że tak mało hp ale za to mana hoho) x] |
Cytuj:
We will miss u! R.I.P |
Cytuj:
|
Kurwa
SOrry ze to mowie ale wydaje mi sie ze haknoł Jajoo ; Dany darko ostatnio napisal ze jajoo jest wolny a tu nagle hack ;/ jak oni to robią ze hlvl hack mają ? Boty ? Filmy Z Forum ? JAK ?!?!?!?!X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |