Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Sepi LAye 02-08-2006 11:27

Jak dla mnie nizahe najpierw uwolni ludzi zeby po teżby bylo z kim walczyc w przyszlosci ; :p :p :p :p :p

Dider Z Rivii 02-08-2006 18:28

W miedzy czasie po update odrazu atak na liberty bay, znalazlem sie w nie odpowiednim miejscu w nieodpowiedniej chwili :

17:41 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
17:44 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay.

http://img502.imageshack.us/my.php?i...ertybayfb6.jpg

Tenoradzkie 02-08-2006 22:06

Ja dodam informacje z takich niskich lvl mozna powiedziec. Diabolum robi za wielkiego PA wsrod srednich lvl, sadzi ze skoro ma ten 58 lvl to moze rzadzic w Carlin ;/ a tak na marginesie moj kumpel na 20 zwial przed nim :P Vizashiro dal mi hunta poniewaz nie kupilem od niego zbroi ktora wpierw mi kots inny zaoferowal po korzystniejszej cenie -.- Wiec wsród low lvl tez sie cos dzieje :P

Sepi LAye 04-08-2006 10:27

Diabolum o ile wiecie kiedy s zostal sprzedany :) i gra nim nowy owner , ale ja do niego nic nie mam :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :p :p :p :p

Amaris' Shadow 06-08-2006 23:55

Osobiscie wcale nie obchodza mnie ludzie z okolic carlin dp, diabolum wydawal sie kiedys wporzadku, teraz to chyba faktycznie nowy owner

Sepi LAye 08-08-2006 21:15

AMaris za co padles ? Te 2 ostatnie dedy ? za addona ? :P;) :o :o :o btw. kolejny polak "retired" , tym razem torpedo :(

Gothican 09-08-2006 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amaris' Shadow
Osobiscie wcale nie obchodza mnie ludzie z okolic carlin dp, diabolum wydawal sie kiedys wporzadku, teraz to chyba faktycznie nowy owner

Hahaha Amaris, U going down!! =)
widze ze zabil cie ostatnio ktos oprocz mnie i qmpla ; o

btw up
zabilismy go poniewaz on wczesniej uwalil naszego qmpla z fe jak tamten byl na redzie i demon shield mu polecial ;]

Torpedo 09-08-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepi LAye
... btw. kolejny polak "retired" , tym razem torpedo :(

:) Np Kiedyś trzeba zrobić przerwę.
Zamierzam wrócić na troche w przyszłe wakacje ale to już nie będzie Morgana. :)

Sepi LAye 09-08-2006 16:56

Torpedo dlaczego nie chcesz grac na morganie masz 100 lvl nie kumam wielu polaków wbija 100+ i Retired ;(:(:(:( btw. torax tez retired ?

Torpedo 09-08-2006 18:24

@Sepi~
Robię przerwę z Tibią ponieważ nie mam i nie bede miał czasu na granie z wielu ważnych powodów.

Przychodząc na Morgane mialem na celu wbicie tego 100lvl i zrobienie annihilatora. Cel osiągnąlem. Nie mam ochoty tluc tym palkiem 150lvl. Totalny waste czasu. Wole pobawic sie na innym świecie i inną profesją i wbic kolejny 100lvl a może wyżej jesli sie znów uzależnie:P

Co do Moriego to nie widzialeś jego postu na forum? Bawi sie w tej chwili na titani i moze ja do niego tez dolacze kiedys:P:P

Glin 09-08-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepi LAye
Torpedo dlaczego nie chcesz grac na morganie masz 100 lvl nie kumam wielu polaków wbija 100+ i Retired ;(:(:(:( btw. torax tez retired ?

No może 100lvl nie wbiłem (97:)) ale też retired, też polak, i też palek (jak Torpi i Morita). Jak ktoś z was nie miał wysoko levelowego palka to nie wie pewnie że od lvl 80+ ta profesja strasznie zostaje w tyle, a po 100+ lvl juz tylko traci do reszty :/ Gdy twoj best hit jest 165 nie łatwo jest expić szybko i przyjemnie, praktycznie palek od 80 lvl w zwyż ogranicza sie do ganiania jaszczórek, a po zabiciu 13427965471254 smoka z koleii naprawde chce się wymiotować na monitor :( Krótko mówiąc, tam gdzie dla knighta zaczyna się przygoda (po anihilatorze) dla palka gra się kończy. To moje zdanie.

W moim przypadku odejście było przyśpieszone po tym jak 3 razy z rzędu zostałem hamsko wyrzucony z edron przez lvl zdecydowanie niższe odemnie. Oj może się człowaiek zdenerwować :P Ale taka już jest nasza (wasza?) Morgana.

Pozdrowienia dla znajomych :)

pitt6ull 10-08-2006 03:28

Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac:P Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox :P ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.

Smerfu 10-08-2006 04:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
No może 100lvl nie wbiłem (97:)) ale też retired, też polak, i też palek (jak Torpi i Morita). Jak ktoś z was nie miał wysoko levelowego palka to nie wie pewnie że od lvl 80+ ta profesja strasznie zostaje w tyle, a po 100+ lvl juz tylko traci do reszty :/ Gdy twoj best hit jest 165 nie łatwo jest expić szybko i przyjemnie, praktycznie palek od 80 lvl w zwyż ogranicza sie do ganiania jaszczórek, a po zabiciu 13427965471254 smoka z koleii naprawde chce się wymiotować na monitor :( Krótko mówiąc, tam gdzie dla knighta zaczyna się przygoda (po anihilatorze) dla palka gra się kończy. To moje zdanie.

W moim przypadku odejście było przyśpieszone po tym jak 3 razy z rzędu zostałem hamsko wyrzucony z edron przez lvl zdecydowanie niższe odemnie. Oj może się człowaiek zdenerwować :P Ale taka już jest nasza (wasza?) Morgana.

Pozdrowienia dla znajomych :)

Jezeli masz dosyc PA na Morganie moze warto sprubowac czegos innego na innym serwerze?;) Jakbys mial ochote pograc na spokojnym serwie posc msg w grze i Gl od bylego sasiada z ank :p

Feyzzy 10-08-2006 19:23

Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany ;( ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie :confused: :confused: :confused:

Pozdro 4allB)

P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie ;)

Torpedo 11-08-2006 13:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Glinek ty nie marudz i wracaj , trza dobic te 8 lvli i na anni. Pozniej pozwole ci nie grac:P Palek sucks ale przynajmniej wiecej kaski trzepie na srednich lvlach (po 80 MS rox :P ).Jednak nadal wole magow ( moj palek to przerwa w grze magiem). Co do knajtow, glin wyobrazasz sobie siebie bijacego ciagle na battle? Nuuuuuda.

Ja zrobilem anni na 101 lvlu a w moim teamie padl 108 palek wiec jak widzisz anni to loteria dlatego to nie ma sensu bic tych 8lvli jak mowisz.

Co do knighta to sie mylisz. Bo knightem mozna swietnie poszalec i nie jest nudny!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin

Moje także. Paladyn w pewnym momencie staje sie najnudniejsza profesja w tibijskim swiecie.

Pozdro Glin. Dobij ten 100! co ci szkodzi:P Zrob anni i sobie zarobisz:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feyzzy
Szkoda ze Torpedo i Glin odchadza z morgany ;( ale dzieki glinowi troche to zrozumialem. Tylko sa tesh dobre strony takiego palla na hlvl a mianowicie hit z sd... Chociarz, pall nie bedzie expil sd'kami. Faktycznie troche to glupie :confused: :confused: :confused:

Pozdro 4allB)

P.S. Mam nadzieje ze jednak wrocicie ;)

Co to za frajda gdy w pvp walisz z sd troche ponad 200 a w monstery ~400??? Żadna:(
Nie sadze bym wrocil jeszcze:P

pitt6ull 12-08-2006 05:03

Torpedo , zdaje sobie sprawe, ze anni to loteria. Moj kolega na obsdii na 100 lvl zrobil (120pall i 105 pall wtedy padli). Chodzi o to, ze 8 lvli bedzie bil dluzej(wiec dluzej ze mna pogra :P ) , a pozatym glin sam mowil, ze chce anni robic na 105 lvl. Co do knajta to możesz mówić co chcesz ale stanie w miejscu i klepanie w battle na next potworka (uhajac sie przy okazji) jest dla mnie nudne i to bez wzgledu na hity. Poprostu knajt nie jest dla mnie , juz na 25 od niego dostaje odruchow wymiotnych :P Ale to dlatego pewnie, ze zawsze lubilem sie ruszac :P

Soul's 12-08-2006 19:52

Szkoda Mi Torpa~ I will miss u!
Ale żyje sie dalej i lvl trzeba bić:D

knight nie jest wcale nudny mógłbym powiedzieć że jest ciekawy a nawet bardzo! ale cuż... sorc roX x](szkoda że tak mało hp ale za to mana hoho) x]

Soul's 16-08-2006 22:08

Cytuj:

Name: Jajoo
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard
Last login: Aug 16 2006, 22:01:39 CEST
Comment:[ ... ]
Account Status: Premium Account
Schakowany i zrookowany z dniem dzisiejszym -.-

We will miss u!

R.I.P

Smerfu 16-08-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 940087)
Schakowany i zrookowany z dniem dzisiejszym -.-

We will miss u!

R.I.P

NIe pierwszy i nie ostatni, tak koncza dzieciaki ktore siedza na kasie i kupuja chary bo same do nieczego nie potrafia dojsc jak xillio , volltio, jajoo etc. z tym ze ci pierwsi mieli tylko haka a jajoo jeszcze rooka zaliczyl ;)

Sepi 16-08-2006 23:02

Kurwa

SOrry ze to mowie ale wydaje mi sie ze haknoł Jajoo ; Dany darko ostatnio napisal ze jajoo jest wolny a tu nagle hack ;/ jak oni to robią ze hlvl hack mają ? Boty ? Filmy Z Forum ? JAK ?!?!?!?!X( X( X( X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.