![]() |
A ja Wam powiem tak :p
Mam aktualnie 15 lvl a skiluje ile wlezie, wiem że to cholernie mozolne ale opłaci sie na przyszło¶ć (mam taka nadzieje). Skile to narazie 63/58, do nastepnej niedzieli planuje wbić 70 skil ataku, tak więc czekam jeszcze dosyć siedzenia :D |
A skillowac na Rooku?
___________________________ :cup: We are the champions... :) :cup: I am the champions... :) * Sorry za bledy... :) |
fajny poradnik...:) wiem ze tarcze moze blokowac tylko 2 potworki ale ja z przyzwyczajenie zawsze skiluje na 3-4 czasem wiecej...:]
|
Haba, 70 skila ataku to naprawde dopiero pocz±tek prawdziewego skilowanie prawdziwego knighta ...:p
|
Najleprze, eq steel bootsy zamiast bohow, sickle i jadymy :]
|
Najlpeiej doskilowac jak najszybciej do 70/70 a potem sobie expic i co 2 lvl dobijac skila :p wtedy nie bedzie nam sie nudzilo zabardzo xD
|
Bardzo fajnyyy opis GZ:cup: :cup: ale mam malutkie zastzezenia
po 1:nie bylo treningu (paladyn na potwoze), a zato byl trening knight n potwoze):p a po drugie tez so serwry non pvp :confused: |
Cytuj:
|
no gratulacje doskonały poradnik
|
Gram na Harmoni(serv non-pvp) mam 13 lvl skille 57/57 eq:crusader helmet,knight arm,crown shield,plate legi,fire sword,buciki,scraf.Skilluje się na rotkach ale od skilli 60/60 zamierzam zacz±ć skillowac się na na 2 ghoulach nie przywołanych oczywi¶cie czy to dobry pomysł?Jedynym moim zmartwieniem jest to czy nie bed± wybijać mi ghouli:( .Odpowiedzcie czy to dobry pomysł B)
|
Cytuj:
|
Od jakiego lvl mozna skillowac się na slimach z takim eqiem co mam?
|
Na innym charze mojego brata 15 lvl druid przyjmowałem ciosy skletonow na tarcze(wyskakiwala chmurka) skelet przecież wysysa życie ghoul też.Mój char ma lepszy shielding i eq od postaci mojego brata .Więc może bedę przyjmował ciosy ghouli na tarcze??Chyba niedlugo spróbuje takiego treningu bede odpieraly hp to skończe z treningiem na nich i przeniose się na slimy B) :D :cup:
|
Cytuj:
|
Pomoc GM-komendy
czy ktos mogl by mi napisac komendy dla GM na ots??Bardzo prosze:) ;) ;)
|
bardzo fajny poradnik na pewno sie przyda
|
Sam skilowalem wedlug tego poradnika no i bylem zadowolony:).........Do czasu az poszedlem na Slimy no i zauwazylem ze na slimach szybciej no i od nie dawna tylko Slimy i juz prwie 70 sworda:cup: dlatego osobiscie polecam knightom powyzej 60 shielda skilowac na slimach...No i cierpliwosci zycze;)
|
Trochę się boję i¶ć zacz±ć skillić na slimach eq;napisalem wyżej zmieniło się tylko to że zamiast fsa mam bsa na slimach chcę zacz±ć się skillić od skilli 60/60 czy wtedy slimy bed± mi zabierały dużo hp?Mam 13 lvl wezmę ze sob± sporo food i 10IHow powinno wystarczyć.Jeszcze 1 pytanie nie mam bić matki tylko przywołane slimy?Jaka mam wybrac broń na poczatek wale swordami na rotach skillilem sie knife na slime knife może być zaslabe.Z gory thx.B)
|
Cytuj:
|
Tak chcę pomocy jestem mieszkancem Thaisu THX że chcesz pomoc.;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:11. |