Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

azura 26-04-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sqbi
gammbler to idiota i nie trzeba go komentowac. Pozdro 600

i z toba si zgodze ;p:p :cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro

a gamm co nie sharuje -.- co oskarszarz raula...............

z raulem chociasz sobie mogles pogadac normalnie..........
a z gamm~ od razu pay lub hunted i zrozum takeigo -.-

Franek ^^ 26-04-2006 20:39

zal mi Ciebie..znam Gammblera bardzo dobshe i daje sobie reke uciac ze gra sam !

Gammbler 26-04-2006 20:45

z raulem chociasz sobie mogles pogadac normalnie..........
a z gamm~ od razu pay lub hunted i zrozum takeigo -.-[/quote]

Mówie jeszcze czasem ile kasy masz wysłac i gdzie :P

Anonimek 26-04-2006 20:52

gratuluje Franco ! Najwięcej się prawie darł że walczy do końca -.- Gz dla Pollbulla, wielki wojownik którego wogóle nie ma :/ Gz dla Hega do którego mówi się: "... zapłacił" a on na to "jego sprawa" Przecież k***a panowie, chcecie żeby Drazharm rządził serwerem?? Bez jaj !!! Wszyscy krzykacze na forum wypowiedzcie się czy mam już zmieniać serw czy nie? bo jak narazie "nooby", "mięso armatnie" robią więcej niż wy !!!!!! Mass logi i open battle !!!!!! Zacznijcie coś robić, bo jak widzę wątki Draza to mi się żygać chce :/

PeeS: Pogadajcie z all high lvl !!!!!!! Gdy wszyscy się połączycie wygracie to !!!!!

Ivul Pikito 26-04-2006 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonimek
gratuluje Franco ! Najwięcej się prawie darł że walczy do końca -.- Gz dla Pollbulla, wielki wojownik którego wogóle nie ma :/ Gz dla Hega do którego mówi się: "... zapłacił" a on na to "jego sprawa" Przecież k***a panowie, chcecie żeby Drazharm rządził serwerem?? Bez jaj !!! Wszyscy krzykacze na forum wypowiedzcie się czy mam już zmieniać serw czy nie? bo jak narazie "nooby", "mięso armatnie" robią więcej niż wy !!!!!! Mass logi i open battle !!!!!! Zacznijcie coś robić, bo jak widzę wątki Draza to mi się żygać chce :/

PeeS: Pogadajcie z all high lvl !!!!!!! Gdy wszyscy się połączycie wygracie to !!!!!

Prawdopodobnie się mylę, ale czy ty nie jestes czasem Sir Koqu ? Nawet jeśli tak, to i tak się napewno nie przyznasz ;)

Ise~ 26-04-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
Prawdopodobnie się mylę, ale czy ty nie jestes czasem Sir Koqu ? Nawet jeśli tak, to i tak się napewno nie przyznasz ;)

Koqu nie ma 16 mlvl chyba, a on w statystykach swojej postaci ma zapisany 16 mlvl ... xD

@Anonimek

Pokrzyczeli, pokrzyczeli i zapłacili. xD Reszta Twoich idoli też będzie płacić, a jak się dowiemy kim jesteś, to może i Tobą się zajmiemy. ; )

Pozatym, z jakimi hlvlami mieli by gadać ? Wszyscy już siedzą w tej wojnie, na posiłki raczej nie mają co liczyć, chyba, że jakieś ~30lvle. :cup: 8o

Pozdrawiam ...

azura 26-04-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler
Mówie jeszcze czasem ile kasy masz wysłac i gdzie :P

zapomnialem jestes jebanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob pierdolony

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
zal mi Ciebie..znam Gammblera bardzo dobshe i daje sobie reke uciac ze gra sam !

widocznie go slabo znasz oO
no comment...........
Kazdy wie ze gral tym charem bekas i inni kolesie z wanted ..........;( ;(
bo sam nie umie wbijac lvli -.-

Anonimek 26-04-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito

Poziom magiczny i skile się zgadzają u mnie :> Więc nie jestem jakimś noobkiem ;]

Anonimek 26-04-2006 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~
@Anonimek

Pokrzyczeli, pokrzyczeli i zapłacili. xD Reszta Twoich idoli też będzie płacić, a jak się dowiemy kim jesteś, to może i Tobą się zajmiemy. ; )

Pozatym, z jakimi hlvlami mieli by gadać ? Wszyscy już siedzą w tej wojnie, na posiłki raczej nie mają co liczyć, chyba, że jakieś ~30lvle. :cup: 8o

Pozdrawiam ...

Adi się posikał myśląc o Drazu więc się do was przyłączył, ale nabił RS najpierw xD heh, kto dołączy? licze, że Seb~ Exmind i reszta jeszcze będą prosili o powrót, dzięki waszej pewności siebie, DOF wygra tą wojnę ;) Pozdro dla El Drazito ;]

@Drazharm ile teraz piwa do Poznania przywozisz? xD

adio1992 26-04-2006 23:49

alo lole

Według mnie nowej wojny nie będzie.Coraz więcej Polakow przechodzi do dof lub vision.Franco de lago.Wanted nie ma szans ze Szwedami.:flaga_pl: Szkoda ;/
A ty drazharm skończył byś tą głupią wojnę i zają się expieniem bo na luzie byś już miał 200 lvl gdyby nie ta wojna

No War Only Love ...:::PiS:::...

Gammbler 27-04-2006 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez azura
zapomnialem jestes uwielbiam jeść bananyanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob rzodkiewka jest superony

no comment...........

hahaha pomysl po co ludzie z Wanted mieli by mi expic :> :baby:

Ise~ 27-04-2006 10:51

Cytuj:

zapomnialem jestes uwielbiam jeść bananyanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob rzodkiewka jest superony

no comment...........

Gówno wiesz ... Znam Gammblera z reala, i gwarantuje Ci, że jest tylko jeden owner ... Pozatym, nie każdy jest tak głupi jak Ty, żeby expić komuś, a nie samemu ... -.-'

A co do tego, że on sam nie umie wbijać lvli, to tak, Ty jesteś przecież od niego lepszy, TY TO POTRAFISZ ! Masz przeca ten 25 lvl ! You rox ! -.-' Rozumiem, że mu zazdrościsz lvla, ale nie oskarżaj go o coś, czego nie robi ...

Drazharm 27-04-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adio1992
Według mnie nowej wojny nie będzie.Coraz więcej Polakow przechodzi do dof lub vision.Franco de lago.Wanted nie ma szans ze Szwedami.:flaga_pl: Szkoda ;/
A ty drazharm skończył byś tą głupią wojnę i zają się expieniem bo na luzie byś już miał 200 lvl gdyby nie ta wojna

kocham takie wyssane z palca bzdury

Qba =] 27-04-2006 16:16

Cytuj:

no comment...........

Każdy, czyli Ty i Twoje noobowskie podwórko...
Za to Ty hlvlu zapewne znasz go doskonale... w koncu widziales go pod dp wiele razy...

W Twoich wypowiedziach jest zero logiki, więc nawet żal się dalej do nich odnosić... Przecież każdy nie-noob powinien się porywać na wyższych od siebie lvli, prawda ? <ironia>

Gówno wiesz o Gammb`ie, gówno wiesz o Azurze. Przerzuć się na gry FPP, tam mniej trzeba ruszać głową...

Ise~ 27-04-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adio1992

"Coraz więcej polaków przechodzi do DoF lub Vision"

hue hue hue xD

Gdybyś nie zauważył, to coraz więcej DoFoludków i Visionowców się wypłaca ... No, owszem, w DoF jest sporo polaków, ale oni tam zawsze byli ...-.-'

Albo jesteś opóźniony w rozwoju, albo poprostu tak głupi. 8o

Nosso Mc'Furry 27-04-2006 18:56

Cytuj:

Gówno wiesz ... Znam Gammblera z reala, i gwarantuje Ci, że jest tylko jeden owner ... Pozatym, nie każdy jest tak głupi jak Ty, żeby expić komuś, a nie samemu ... -.-'

A co do tego, że on sam nie umie wbijać lvli, to tak, Ty jesteś przecież od niego lepszy, TY TO POTRAFISZ ! Masz przeca ten 25 lvl ! You rox ! -.-' Rozumiem, że mu zazdrościsz lvla, ale nie oskarżaj go o coś, czego nie robi ...

Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa :D mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem :)

Anonimek 27-04-2006 19:43

Chciałem pogratulować all Norrlands Guld members !!!! Przegraliście tą wojnę zanim zaczeliście ;/ a tak w was wierzyłem ;( no nic, to tylko gra, wybiore nowy serwer, bo tylko my "nooby" wierzymy/wierzyliśmy, że wygramy tą wojne, Wanted jest lepsze jednak :/ Aha, i gz dla Viskovleen :/ Zachował się jak tchórzliwy pies -.- Uciekł z "pola bitwy" -.-"

Gammbler 27-04-2006 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa :D mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem :)

hmm popatrz na erig-necie lub innej stronie ile "h" jestem on. i porównaj z innymi graczami. Nosso masz jakis kopleks zwiazany z moja osoba? Moze to Tobie potrzebna jest pomoc :confused: :confused:

Zajdo 27-04-2006 20:17

tyle słychac o tej wojnie a zadnych filmikow nie ma8o
mozna dostac jakis filmik czy nie chcecie pokazac jak dostajecie po tylkoach :baby:

azura 27-04-2006 22:41

Cytuj:

mi lvle nikt nie wbijal tak jak jemu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =
]
Każdy, czyli Ty i Twoje noobowskie podwórko...
Za to Ty hlvlu zapewne znasz go doskonale... w koncu widziales go pod dp wiele razy...

W Twoich wypowiedziach jest zero logiki, więc nawet żal się dalej do nich odnosić... Przecież każdy nie-noob powinien się porywać na wyższych od siebie lvli, prawda ? <ironia>

Gówno wiesz o Gammb`ie, gówno wiesz o Azurze. Przerzuć się na gry FPP, tam mniej trzeba ruszać głową......

Prawda w oczy kole .........
ale coz zrobic :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34.