![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Sry nie widziałem, a moze nie zwróciłem uwagi. |
xD
Dziekuje Khazul.Smerfu a niech ci nawet Bambus wyrosnie na rece,powiedz CO ZROBILEM TOBIE????ehhhX(
|
Omg. Niedosc, ze lingwista to i spammer na dodatek.
|
..............______
............./``````\ ............|--(.)(.)-| ............|,______,| .............\______/ ..................| ................./|\ ..................| ................./ \ |
@throngar czy jak ci tam
Cytuj:
Twoj poziom jezyka polskiego zagraza rozwijaniu sie furory co grozi nam strata kolejnych graczy dlatego trzeba zapobiegac takim czynom , wiec throngar informuje cie tu i teraz ze masz hunta. Payment wedlug moich osobistych stawek mysle ze 40k wystarczy ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Imargam
:(-------------------):.Jak se mi ban skonczy to zaplace hunta ale myslalem ze......;(
|
Omg! Chlopie! Ty lepiej juz nic nie mysl tylko stfu i nie waz sie pisac tu wiecej poniewaz zagraza to calej spolecznosci furory i staniesz sie "gluwnym obiektem zainteresowania" czytaj PK teamy on your ass ._.!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Patrzac na poziom twoich postow 10-12 latek? powiniennes sie wziasc za nauke a nie siadac do Tibii. I usuniecie name z podpisu duzo nie zmieni bo mam dobra pamiec do namow osob ktore mi podpadly. |
?
Czyli niemoge juz pisac postow ????????????????????:baby:
|
Taifun znowu padł na warlocku i 2 lvl w dupe :(
|
Witam,
jestem tu new , tzn oglądam posty , ale nie pisze :D, coś widze że Taifun to Mastha pvp nie jest jak na 237 lvlu pada przez Wrl :P :p |
Cytuj:
No to co z tego być może złapał go lag lub kick albo runek mu zabrakło (RACZEJ NIE :D BO NOSI CHYBA Z 50 BP).A gdyby nawet padł ze swojej winy to napewno niebił go 1 warlock ;) |
Ludzie no i co z tego że padł i tak odrobi te 2 lvl w ciągu jednego dnia :]
|
Cytuj:
2-3 strony temu tak kozaczyles ze to war bedzie, i fajnie bedzie, a tutaj dostajesz paymentsa i obrazu godzisz sie pokornie na jego zaplate. Czasami lepiej nie napisac posta niz walnac cos glupiego. |
Smerfu
Niepisalem ze BEDZIE WAR pisalem ze wydaje mi sie ze sun maja jakis plan ale to MI sie tak wydaje byc moze to totalna bzdura ale wyrazilem moje zdanie.I jak juz mowilem niechce sie z wami klocic.
Jezeli sa jakies bledy serdecznie przepraszam:confused: |
Cytuj:
Btw Runek nie mogla mu tam braknac gdyz ich nie uzyna na Demoni:baby: |
@Sonix
Stary błagam Cię nie pisz już nic. Będę wdzięczny... Poczytaj, pograj....i pomyśl przes ułamek sec i bedzie all ok. Undi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |