![]() |
Cytuj:
|
Wczoraj przynajmniej jeden nie podyktowany karny dla Portugalii, a fauli nie brakło... X(
|
no macie! większość na brazylię a br z francami przegrała.
STAWIAM NA FRANCJĘ tylko ankieta zamknięta |
Tak to już bywa... Brazylia była faworytem, teraz jest nim Francja... (raczej)
Jednak wolę, aby wygrała Italia... Niecierpię żabojadów... X( |
Cytuj:
|
Tak, ale 1-2 karne powinny być podyktowane dla Portugalii... :angry:
|
Cytuj:
|
Np. popchnięcie C. Ronaldo w drugiej połowie i jakiś tam był w 1 bodajże... -.-
|
Cytuj:
HAHA! Sedzia wykartkowal by polowe Portugalii, gdyby im za te symulacje kartki dawal! |
Tak, ale ty z tak małym mózgiem nie wiesz co to jest... -.-
|
Matek: No to zapraszam do klotni, byc moze sie myle, nie mowie ze jestem nieomylny.
|
@up: przywilej korzysci;)
|
@Destroyex
Zal mi Ciebie. Patrzac na Ciebie, Ty masz maly mozg. Wiecej niz maly... Nie mozecie sie pogodzic ze Portugalia odpadla? Ludzie! Stalo sie i koniec. Czy wasze klutnie cos pomoga? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no tak, zle napisalem ze zawsze sie to konczy kartka/karnym. Moze byc przywilej korzysci. Sprostuje: Powinna byc korzysc dla druzyny atakujacej ;) Moze byc przywilej, karny, kartka nie wiem co tam jeszcze.
No dobra, jezeli masz cos jeszcze do dodania, ale chodzi o to, ze nie bedzie przewinienia, pomijajac ten przywilej, to wal smialo, chetnie przeczytam :) edit: A zauwazyles gdzie go dotknal? Rozpedz sie, i powiedz koledze zeby on sie polozyl i tylko dotknal cie w staw skokowy, bedzie to mialo wplyw na twoj bieg. Przeciez on go dotknal spora powierzchnia, a nie zalozmy czubeczkiem buta, a w takim miejscu nawet dotkniecie moze powalic. Nie zapominajmy ze pilkarze to na ogol bardzo silni ludzie i to co wydaje sie dla nas zwyklym popchnieciem czy uderzeniem w praktyce okazuje sie calkiem mocnym ciosem. |
A ja bede z uporem maniaka jak uparty osioł sie upieral przy swoim ze delikatne dotkniecie nogą zawodnika druzyny atakujacej (mniej wiecej majace taka sile jak klikniecie w klawisz na klawiaturze) nie jest faulem, a juz na pewno nie jest faulem na rzut karny. A z takim wlasnie dotknieciem mielismy do czynienie w meczu portugalia-francja. Ludzie, przeciez futbol to gra kontaktowa! To nie jest tenis albo siatkowka. Nie mozna kazdego minimalnego dotkniecia noga traktowac jako faulu bo doszloby do absurdu ze zawodnicy graja w odleglosci 5 metrow od siebie bo kazdy sie boi czerwonej kartki.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@noobowaty mistrz
Leciutko czy nie, dotknal nogi Henrego, ten sie przewrocil, wiec jest karny. Trudne? Najwidoczniej tak! |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |