![]() |
Cytuj:
gratulacje dla zakwasa ;] (byloby milo jakbys wzial z anhi sova ;) ) |
toc ty grosza przy dupie nie masz -.^
|
15:41 You advanced to magic level 5. On 20 lvl
Screena bym zrobil ale mi sie Uo rozjebal ): |
nie ma sie czym chwalic :] knightowi mlvl i tak sie nie przydaje chyba ze masz 9 :D bo te hity z explo sa i tak zalosne przed lvlem na ktorym nie ma sily zeby go nie bylo :p
|
???
No to teraz ja odbiegne od tematu.
Czemu Kiroy i Lady Szikala odeszli z NG i sa w jakiejs(n/c)"Kuci Kuci"?? |
kazdy glupi chyba widzi:
Jul 13 2006, 03:09:37 CET Killed at Level 77 by Dorpaz |
spoko, tylko co to kurw4 jest kuci kuci :D
|
Cytuj:
|
-.-
@Awolver
Thx za komplement:confused: Jestem ciekaw czy dorpaz padnie za to:p |
@up
Nikt nie padnie."Kuci Kuci" jest gildia ,ktora zostala stworzona przez real przyjaciol i bedzie ona rekrutowac tylko znajomych. A sam fakt ze Dorpaz zabil Szikake pomogl tylko podjac decyzje o zalozeniu walsnej gildi ;) |
:)
:):):) Oby bylo jak mowisz!
|
a więc :
Kuci Kuci to gildia znajomych z reala albo tych co się w rl spotkali :P ogółem to z niczego nie będęsiętłumaczył ... bo wszystko wyja¶nił Anga :D i już mi siępodoba moja gildia :D ynajmniej nikt mi nie spamuje , że mój kolega z gildii kogo¶zabił itd i płaczu i lamentu nie ma :P a co do invów ... to wybrańcy może już dzi¶ dostan± listy z nominacjami :D pozdrawiam King Kiroy:cup: |
King Kiroy, hah :D
ale co to za nazwa, Kuci Kuci ? Nie mogliscie zrobic Baja-Bongo Reaktywejszyn ?:] |
No wlasnie slyszalem od Sol ze macie sie spotkac [;
|
jestesmy po i przed spotkaniem... ;p
a kuci kuci to ladna nazwa.. kojarzy mi sie hmm.. a tego nie powiem hihi z co do invitow, to ja bede pilonowac aby zadnych noobow nie bylo i bede wywalac nie patrzac na to kto to jest, jesli zacznie mnie denerwowac. guildie z noobami juz mialam wystarczy mi juz ..... i wole samych rl :dance: :dance: :dance: We are kuci kuci, we ain't scared to die ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No jak by nie patrzec liderzy Kuci-Kuci zrobili wielki blad poniewaxz przyjeli Suva~ :baby:
|
Ty sie nie odzywaj bo i tak masz hunta -.^ za to ze wykorzystales dobre imie tej postaci do ojebania mnie na maly, ale jednak loot ;) a o mnie nic nie wiesz, nie znasz mnie, wiec sie nie udzielaj
|
Nazwa tej gildii ROX;) a kto tak wogule padl od Dorpaza bo nie wiem??:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:50. |