![]() |
Cytuj:
xDDD badełej, aurea juz nie jest fajna. gówno sie dzieje teraz tam... Rom juz nawet nie "sneakuje" :< |
Cytuj:
Z pozdrowieniami z jeszcze gorszego świata, /Kosher Pig |
Przemyślenia
Jak dla mnie (a wiem o tym świecie bardzo dużo, bo grałem tam ok 1.5roku) to RoT szykuje zasadzke an DM, chce poprostu ich wyj***ć i tyka filozofia.
FIfi chce zrobić 2nd azure i 2nd drazharma na aurerze i potrzebuje sorków (Zevs. vanhalo, mage jon + Liam& Ozur) i jest nie do zabicia!!! A i ponawiam pytanie które pozostało bez odzewu: Co uważacie o tym że Zevs i Bodzix okradli Wojowniq'a z eq?? ciao, over&out |
Kidlex mam 16lat
@ wojowniq eqp : są be |
20:26 Something is moving in the depths of the sea around Liberty Bay.
Nie chce mi się iść na hero jestem ;P No i się zaczęło 20:29 Quara emerged from the sea to attack Liberty Bay. |
Cytuj:
|
Cytuj:
//Eny. |
no to kili wrócił:)
Sep 26 2006, 15:12:16 CEST Killed at Level 110 by Fast'molt and by Hellah troche nie tak jak by trzeba było, ale bedzie dobrze. btw [CHAR]Kilipukki[/CHAR] wraca w takim samym stylu jak [CHAR]Qufens Mc'Draid[/CHAR] |
Beuhehe a ja tam jestem ciekaw co oni kombinuja. im wiecej sie dzieje tym lepiej jest o czym pogadac. swoja droga gdyby rot dołaczył do romu to byłby zwrot akcji jak w brazylijskich telenowelach niemal :P
|
@Sesef aka Cromak
Hahahaha, ale o tym ze ubijajac Kili~ Hellah ubil Fast'molta to juz nie powiedziales. Hahahahaah zal.pl |
ehh zal zal XD
|
e tam. Shit happens ;] RoM też zabił raz Zekiva przypadkowo. Zresztą dużo razy różne osoby padały od swoich gildii z powodu braku utamo/ssa itp. BTW: Jak tam Ci leci na Novej Dadi? ;P
|
albo stare czasy kiedy to zamiast folariego, Liam i ozur misime złożyli :P
|
Cytuj:
@Dadi: ciekawi mnie, co ty robisz w tym temacie? nawet postaci na Aurei nie masz, no chyba że "hackniesz" sobie Gruchamana którego żeś sprzedał. "ehh zal zal XD" /Kosher Pig. |
nie umiecie grac co tu duzo mowic chao
|
Masz racje jestes jedynym graczem z Polski ktory kosi wszystkich.....
|
Szacunek Dla 1st Ownera Rakanubakakbi;(
R.i.p. |
@up
Jak juz cos piszesz, to wytlumacz o co chodzi, a nie trzy slowa i nikt nie wie co to ma znaczyc... I wogole kto to jest or byl? |
Ze skrótu R.I.P. chyba można się domyślić o co chodzi...
;( |
Ta R.I.P, no i co? Napisal to i nick jakiegos goscia ktorego pierwszy raz widze i nic wiecej, i co mam wiedziec? Czy go hackli, czy go tramwaj potracil czy co?
Takie posty, co nie wiadomo o co chodzi to 10-cio latkowie pisza. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:37. |