![]() |
Cytuj:
Imo, nie widze powodu dlaczego ja mialbym to robic ; ( |
Cytuj:
Cytuj:
A jezeli dalej twierdzisz, ze moje posty to spam, ZAREPORTUJ je moderatorom zamiast plakac na forum. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Yup. |
@up
1.O ile dobrze wiem to Twój nick w grze to Leander Armanio tak? |
@Shamala
Co do tego komenta to on wisi juz jakies 2 miechy dalem go po wbicu 97 sworda i pracowitymi wakacjami...:D Nie expie odkad wbilem 103 po ani, tyla mojej gry ,zreszta nie nawidzilem expic Btw. Mam blesy,aol nie widze sensu by nie próbowac pomóc kolegom. Hum zalamac sie smiercia ... lal :S |
Cytuj:
Marzy mi sie filmik nakręcony przez Bezoka albo Kasha z kolejnej wojny... może da sie coś z tym zrobić? :) |
@Shamala- Mozesz tu byc, sztrykować i szyć ale na Boga - NIE PIER_DOL
@berger- Oczywiscie ze to pamietam;p;p;p Co do Ethical. bylem tam bylo fajnie ale ludzie pokroju Chrisa bojacy sie walczyc i uwazajacy sie za "wszystko wiedzacych" moga do wszystkiego zniechecic. To ze Bezok zdradzil pol roku temu jest wiadom, jednak i o tobie takie opinie krazyly i zielper sam to napisal na forum, a jak wiadomo on byl wtedy w Arc, WIec nie wiem jak mozesz bezoka oskarzac... |
Cytuj:
/Danyth |
co to za rozmowa w ogole jak gosc mi mowi ze skoro na isarze bylo tak czy srak to na iridii bedzie to samo lol
nie jestesmy klonami poza tym watpie zeby ktokolwiek kto NIE bierze udzialu w wojnie a sie wypyszczydla "Wole zeby wygrali ci/tamci/oni bo jestem Karolek of Hiberna" mial jakikolwiek w tym interes lub zeby robilo to mu jakakolwiek roznice. bo jesli komus zalezy to bierze udzial w wojnie a jak nie to nie chyba ze jest idiota @ci ktorzy graja gdzie indziej i pisza w tym temacie: znajdzcie se zajecie a nie pieprzycie glupoty @adol~: zla odpowiedz ^.- |
hehe
i długo Pawełku nad tym myslałeś? (Neztas)
a tak w ogole to dlaczego co wojna na iridii to inne squady... nie mogli byście chociaz raz walczyc razem a nie sie daradzac pokoleji... |
@Saimon, bo niektore sprawy wciaz sa - cytuac twoja wypowiedz - 'sralne'. Nie mozna w nieskonczonosc zdradzac ludzi i nie ponosic za to konsekwencji. A obawiam sie, ze decyzja zostala juz podjeta i twoje placze na forum chvja dadza.
@Neztas, dont keal mi, blz. |
Cytuj:
Cytuj:
btw: wez nie pisz lepiej nic bo sie osmieszasz i nie tylko w moich oczach a argumenty co do sily SD juz ci przedstawilem i to nie tylko ja a ty i tak swoje 0o! |
co od wojny
tak przegladam ten temat, analizuje, sprawdzam i wyszlo na to ze Arc wlasciwie atakuje tylko czlonkow GZ, ktorych padlo juz kilku a z GSL ubili tylko Santrope ktory ma najnizszy lvl. Z moich przemyslen wynika ze szwedzi chyba boja sie GSL'a:p dedaja tylko dla fragow i to "najslabsze" ogniwa. Niezla taktyka B)
|
@myanato
w sumie masz racje, w końcu w gsl są 3(?) osoby z arc, którzy być może znają ich taktyke, a poza tym jakby nie było to teraz gsl ma największy level a nie arc, poza tym gsl pokazując że potrafią ubić huxiego, pokazali że wcale słabi nie są. |
poza tym moim skromnym zdaniem fragi powinny sie liczyc tylko z battle;) a nie wylapywanie pojedynczych kolesi ktorzy sa slabsi i wiadomo ze nie maja szans. Bylbym natomisat wpelni szczesliwy gdyby GSL ubilo jeszcze Chealino i Thunder'Storm (oczywiscie wygranie wojny tez):)
|
skoro składamy juz swoje zyczenia ikondolencje to ja bym prosil o zabicie Efesosa,Tiraina,Bebiz... xD
|
taaaaaa... to moze wyslijmy do GSL liste, na ktorej bedzie napisane kto ma dednac a kto nie :p
|
Mayanato
Santrope nie zginoł w wojnie, zginoł sporo wcześniej i z zupełnie innej przyczyny(Nie sprawiedliwej ale już nie chce o tym wspominać). Pozdrawiam. |
w takim razie jeszcze lepiej
przepraszam za pomylke:) |
Jak będziecie szli po Xaliina to się mogę dołączyć :).
|
@Myanato. LOL. Padli ludzie z naszej strony poniewaz stanowimy jednosc. A tak pozatym zawsze razem na kazdym battle satli. Z arc jest nas 5.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |