Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Kenny_Arch 30-09-2006 18:49

ehhe niezly filmik koles z chlebem w reku wymiata :d

Kasprzakos 30-09-2006 21:25

Z okazji tego że obejżałem " film " Vespera postanowiłem sobie potworzyć troche ...
A więc:
Vesperku mój drogi
lepiej nie bądz nam wrogi
jeśli nie chcesz przejść się na tamten świat
nie prowokuj mnie bo uderzy rymów grat
Moje rymy zadziałają destrukcyjnie
uderzą w twoje słabe punkty perfekcyjnie
20 level Ciebie gnoją
nawet nooby się ciebie nie boją
oni ciebie wyzywają bo takich cieniasów się nie obawiają
nawet twoi zagraniczniy przyjaciele głowo obracają
za twoim plecami Cie wyśmiewają
bo już dość takiego zdrajcy mają
niech mój patriotyczny głos dojdzie twych uszu
nieumiesz się zachować, wychowałeś się w buszu(?)
Masz kolege Etriusa który postać na allegro nabył
level niezły fartem sobie nabił
nadal się dziwie jakim cudem oddychasz
i macro swoje lamerskie właczasz
naraz nie męcząc się przy tym
narazie wiedziecie prym
ale to sie szybko zmieni
niech tylko Polska Elita się wpieni
oni was z rookują
tylko tego oczekują(!)

Taki kawałek freestylu z nudów Vesperkowi zadetykowalem:D

Rewus 30-09-2006 22:46

@Fisalu:
wiem ze o spotkanie chodzi ale ogolnie to dzwinie zabrzmialo jakby ktos wszedl przypadkiem tu i nie w temacie byl to by sobie nie wiadomo co pomyslal xD ...."chetny".... haha

Nodivodu 01-10-2006 09:29

Rewus hanted forever!!!
Co wy chcecie od vespera chlopak ma talent:D

Nodivodu 01-10-2006 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord'Nesteloo (Post 1009227)
o lol! to rethron ....mowie ci serio ;s byla to jego 1 postac ktora przestal grac...moj kumpel moze potwierdzic

a tak w ogole to czemu pytasz? co zbroil?xDd

w sumie jesli to ty panie ret~~~to zobaczymy czy masz honor??
chyba wiesz o co mi chodzi

Rewus 01-10-2006 12:34

nodi hantet 4ewer xD
a o co wam choodzi z tym retem?

Rewus 01-10-2006 12:37

a co ten dranzer - rethron Ci zrobil?

Nodivodu 01-10-2006 15:21

Dranzer warior no comment wie co zrobil

Wiem ze jak mi nie odda pewnej rzeczy to reputacja jego glownego hara znacznie spadnie a tego raczej nei chcemy. :D ja jzu mam swoje sposoby

Rethronn 01-10-2006 19:45

lol ryttacy rox
ja jestem równiez drunk turielem/agilitzem/kalem i reszta lol
zabawny jestes i huj wiesz huhuhuu come on ryttacy fight with me;] jak vesper gral to nibaleas sie a teraz?

HoNoR FoReVeR

Adii Getes 01-10-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasprzakos (Post 1011304)
Z okazji tego że obejżałem " film " Vespera postanowiłem sobie potworzyć troche ...
A więc:
Vesperku mój drogi
lepiej nie bądz nam wrogi
jeśli nie chcesz przejść się na tamten świat
nie prowokuj mnie bo uderzy rymów grat
Moje rymy zadziałają destrukcyjnie
uderzą w twoje słabe punkty perfekcyjnie
20 level Ciebie gnoją
nawet nooby się ciebie nie boją
oni ciebie wyzywają bo takich cieniasów się nie obawiają
nawet twoi zagraniczniy przyjaciele głowo obracają
za twoim plecami Cie wyśmiewają
bo już dość takiego zdrajcy mają
niech mój patriotyczny głos dojdzie twych uszu
nieumiesz się zachować, wychowałeś się w buszu(?)
Masz kolege Etriusa który postać na allegro nabył
level niezły fartem sobie nabił
nadal się dziwie jakim cudem oddychasz
i macro swoje lamerskie właczasz
naraz nie męcząc się przy tym
narazie wiedziecie prym
ale to sie szybko zmieni
niech tylko Polska Elita się wpieni
oni was z rookują
tylko tego oczekują(!)

Taki kawałek freestylu z nudów Vesperkowi zadetykowalem:D

Prawie Jak Eminem.... Bialy Raper z czarną (rumuńską) duszą xDD

Kasprzakos 01-10-2006 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1012956)
Prawie Jak Eminem.... Bialy Raper z czarną (rumuńską) duszą xDD

Co może Ci sie niepodoba
ta wspaniała rymowana mowa
Rumuńskiej duszy nie posiadam
Polskość to czym się przechwalam
może Eminem takowa ma
ale to nie moja sprawa
"Biały chłopak z czarną muzą"
inny przyszłości mu nie wróżą
ale on się nie poddaje
i Adiemu nowy rym zapodaje :D
xD

Lord'Nesteloo 01-10-2006 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rethronn (Post 1012898)
lol ryttacy rox
ja jestem równiez drunk turielem/agilitzem/kalem i reszta lol
zabawny jestes i huj wiesz huhuhuu come on ryttacy fight with me;] jak vesper gral to nibaleas sie a teraz?

HoNoR FoReVeR

ja sie nie boje....ty sie boisz przyznac do swojego chara...tak samo jak do paker laski
jesli to cos da to poprosze kilku kumpli o potwierdzenie...
kiedys rethron byl moim best kumplem..chodzilismy na hunty, wykozaczyl sie i zaczal mnie huntowac -.-...skad wiesz ze dranzer~ to on? mowil mi ;]

jak dzis pogadalem z nimi..to doszedlem do wniosku ze to tchorze...
Rethron nigdy nie do bledu nie przyznaje, do tego ze Ani sie na resp scarabow wpierdo.....;d
do swoich dedow...mowil ze nigdy nie padl. Nie bede juz tego cytowac bo szkoda mi czasu, musialem wstawic screena z jego deadem zeby sie przyznal...kupujac domek po update...bidnal brazyla (z tego co wiem pozniej chcieli ubic pakera) po wygranej aukcji przepisal na rethona, bo strach :S...i ostatnie to przyznac sie do swojego chara :S

Nodivodu 03-10-2006 17:33

wtf?? co to jest? czemu tyle postow skasowanych?

Master-Sarevok 03-10-2006 19:21

Ja pierdole.. co ci tu sie nie podoba?? Jeden prywatny temat dot Xantery i jakos nikt kto gra na xancie nie powiedzial ani slowa.. a ty jak zwykle wpadles pokasowales i koniec.. Wedlug mnie lepiej chyba bedzie zalozyc cholera wie jakie darmowe forum, albo na org.pl temat o wydarzeniach z xantery i nikt pretensji miec nie bedzie.. Co niby ludzie maja pisac, skoro xantera odkad polacy przestali sie naprzykrzac ostro brom stala sie cholernie nudnym serwerem.. nawet logowac sie ludziom nie chce zeby zobaczyc czy cos nowego sie stalo.. wiec korzystajac z w miare spokojnego okresu ludzie postanowili sie lepiej poznac i dowiedziec z kim wkoncu graja na tej durnej xanterze (pewnie dostane bana albo warna za to ze obrazam rzeczy stworzona przez cipsoft.. a ty przeciez nie mozesz dopuscic aby ktos zle o nich powiedzial) i dal temat do dyskusji, aby przekonac sie czy ma doczynienia z ludzmi powaznymi, a moze po prostu z banda dzieciakow, ktorzy nawet jak na swieta dostana kase to od razu przeliczaja ja na pacc, albo bpki uh na allegro.. lol

Ake'en 03-10-2006 19:35

100% poparcie dla Sarevoka :D Tutaj to chyba mozemy gadac tylko o tym kto wbil lvl kto ma hunta itp ;/

Ashlon 03-10-2006 19:45

To mi sie nie podoba, ze ludzie, zamiast "poznawac sie" gadaja o rzadzie, skoro rownie dobrze moga pojsc do OWIONu i tam sobie popisac. Skoro to przejdzie na tibia.org.pl, nikt cie tu na sile nie trzyma. Ale takiego offtopa/burdelu tolerowac nie bede.

Fisalu 03-10-2006 22:01

Co to jest "OWION"? :D

Master-Sarevok 03-10-2006 22:09

Dzial O Wszystkim I O Niczym.. Dobra, zeby nie bylo, ze nie pisze nic o xanterze w mojej wypowiedzi, to zapytam, czemu kurd Kal tak wolno expi? Nabilby ten 200 lvl i zaczela sie wojna, a on mi chyba na zlosc robi hkuahekueas.. nabij 199 lvl i 1% do 200 i zrobi sie retired, tylko po to zeby mnie wkurzyc.. XD

nintu 03-10-2006 22:32

Pomoc

Czy moglby mi ktos pomoc poniewaz nie wiem na jakim swiecie mam grac jestem nowy jeszcze nie zalozylem konta lecz niedlugo zaloze i nie wiem na jakim swiecie grac gdzie jest duzo osob z forum lub chociaz polakow no i jakas pomoc w grze o co chodzi itp . gdy mialem lvl 5 bo kiedys gralem ale przestalem i troche zatesknilem za tibia :D ale chodzi mi najbardziej o questy wogole nie wiem co mam zrobic zeby jakas postac taka prawdziwa czyli cos ze 8 lvl musze miec czy cos takiego prosilbym o mala pomoc w tych rzecach

Master-Sarevok 03-10-2006 22:43

Duzo nie zrozumialem z twojej wypowiedzi, ale jesli chcesz sobie pograc, to z gory odradzam ci xantere.. wystarczy ze powiesz leave do jakiegos 20 lvla, gdy ty byles 1 w danaj kopalni i nie wazne czy masz 20 czy 80 lvl wystarczy ze napsize do kumpla i padasz.. :| Za duzo polakow teraz nei gra wlasnei przez hunty, a ci co juz graja to z tego co wiem skupieni sa, zeby przez ten czas nabic jak najwyzsze lvle..

.::edit::.
Dobra, powiedzmy, ze sobie wyjasnilismy pare spraw z Nekromanta.. mzoe to i dobrze, bo u mnie w domu zaczelo juz sie dzieci straszyc nim.. XD "Jak bedziesz niegrzeczny to Nekromanta ci posta skasuje.." XD To akurat zart byl.. XD heuaeauheauehe.. Slyszal ktos moze o psikusie jaki wczoraj Adiemu cipce zrobilem? :D Tak sie staralem a menda sie nawet nie raczyla nabrac.. -.-'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.