![]() |
Athun ja się zgłaszam ;>
Oto mój outfit http://img149.imageshack.us/img149/1945/sezusob3.png Nikomu innemu niepozwalam go użyc !! |
Ok rekrutacja zamknieta ! mialy byc 2 postacie ale z jedna na priv pogadalem
1 Bohater Sezu 2 Bohater Aramil (Veruis) |
NABORY DO FAKE PT. "TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007"
NABORY DO FAKE PT
"TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka- Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2- Zawodnik3- Edron Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka- Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator- Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia ;) |
Wybieram Carlin 1Zawodnik.
Nick:Arkwan Tock. |
xD
juz cie wpisalem :)
|
Weź mnie do Ab ;P zawodnik 1 najlepiej. a jak nie to bramka :P
Nicki: Virus, Virusmaxi, jankes -do wyboru ^^ |
ok
juz cie wpisalem
Cytuj:
|
Komentator, nick From.
down@ FROM!!!!! NIE FIBI!!!!! |
Gotowe
juz nim jestes ;)
Cytuj:
|
Byle kto
nick:rayan |
jestes zawodnik2 z ab dendriel
|
Cytuj:
Ab'dendriel Zawodnik Nr 2 |
Ja sie zglaszam do Ab'dendriel
P.S elfy górą :D:D:D |
Cytuj:
ja chcę komentator nick Yuno(bez skumi!) |
NABORY DO FAKE PT
"TFWCE07 - Tibia Football World Cup Edron 2007" Drużyny: Ab'Dendriel Bramka- Zawodnik1-Virusmaxi Zawodnik2-Vansider Zawodnik3-Acceb Edron Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Carlin Bramka- Zawodnik1-Arkwan Tock Zawodnik2-Dozololek Zawodnik3-Silo Alion Venore Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Thais Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Tiquanda Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Darashia Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Kazodroon Bramka- Zawodnik1- Zawodnik2- Zawodnik3- Komentator- zajete Rezerwa1- Rezerwa2- Mathios- Fbi1- Fbi2- Fbi3- Czekam na zgłoszenia |
ja sie zgłasam
nick:Rayan Byle kto |
@Rayza Choc jako bramkaz do Ab'dendriel :cup:
|
To ja moge być bramkarzem w Carlin
nick: Ivan |
Cytuj:
Imie: Finrod |
A mnie wez byle gdzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |