![]() |
Cytuj:
LoL.... Wlasnie sie nie Leja :D All rozeszlo sie po kosciach ale z tego bedzie Duuuuuuzy Fun jak juz na fose polecieli xDDDDDD |
w thais tez ich jak morwkow:)
thinkywinky dos siedzi na staku i bluzgaja sie z hunterem |
Nie ma wojny
|
o.o
no i chyba mamy to co chcielismy...
|
dla odluznienia;p
starsze plyty moga neimeic czujnikow a co do grzania sie to nawet hdd potrafi sie tak zagrzac ze moze sie komp wieszac lub resetowac wiec komp ciakawa rzecz. jutro jak bede mial czas napsize poradnik dla noob informatyka i dam linka;] |
Notop do kogo do±czysz wrazie konfliktu?:)
to tylko sprzeczki,ubicie takiego 119mastera:P |
Cytuj:
Cytuj:
|
I kto rz±dzi?:<
btw.powstała nowa gildia Legends of arcania;o |
o.o
ciekawe komu pomoga Legends of Arcania... jezeli wogle komus pomoga o.o
btw: naby z Beach przebieraja sie w kolory polski... i udaja nobow o.o "pl?" |
amajgad new Gildia Hunted Polakow
Ale nie ma Lamusa czy On nie jest Legeda tego Serve !!!!! |
o.o
no lamusa nie ma;d ale nie ma Mario'izzaro! mordercy fosy;p
|
Chyba najwazniejsze ze Szef jest tak? :P
|
Cytuj:
co do Legends of Arcania heh po co robicie taka gildie skoro czesc ludzi od was typu ca'fuze i mu podobni beda hunted i tak nie zwazajac na to kto wygralby jakakolwiek wojne (jesli juz jakas by sie rozpoczela) nawet jak tacy ludzie dolacza gdzies to maks tydzien po i dalej beda huntowani dlatego nie rozumie czemu osoby typu falain itp wchodza do Legends i mieszaja sie z innymi typu ca'fuze ... skoro wlasciwie tylko oni (z racji tego ze sa normalni) maja szanse ze jak podepna sie do dpft to pozniej pozwoli sie im grac spokojnie (jak pojda do beach to beda wolni w czasie wojny a pozniej to szybko sie zmieni xD w koncu to fosfik ich zaczal huntowac i sam byl przeciwny jak luki chcial chociaz arrisa odhuntowac wiec pewnie takich ludzi pozniej wolno nie pusci bo byliby tylko dla niego klopotem - zabijanie po paymencie to dla fosfika standard czemu tutaj mialoby byc inaczej :P) disclaimer: osobiscie nie mam nic ani do ca'fuze ani do falaina :D ale chocby po wczesniejszych ich zachowaniach na Arcani bylo widac jaka jest miedzy nimi roznica dlatego sa tutaj przykladami xD szkoda ze valais nie gra :( mogbym go wpisac zamiast ca'fuze :P |
Cytuj:
Bedzie war i jestem za tym juz od miesiaca^^ |
Xaiderek Hak...Ojojoj...
Keno i Xaiderek maja kupowanie charow!! |
No to sie zaczyna ;]]
Mam nadzieje ,że polacy pokażo na co ich stac ;p Chyba ,ze sie bawio w "walnij mnie z ue" ale tego nie wiem bo nawet nie mam postaci by zobaczyc co sie dzieje ;/ |
ja niechce nic mowic ale jesio nocta z tych kupujacych postacie rasistow zostal :D
|
Niegrałem aktywnie od 6 miesiecy około, dobrze rozumiem ze Keno~ i Xaiderek byly charami polskich ownerów kupionych przez Hiszpanów? A teraz polscy ownerzy ich zrookowali/downgrade`neli? Bo jesli tak to ciekawe jak zaaraguja na to inni hiszpanie :')
|
Cytuj:
Wlasnie slyszalem ze Shyan haka chwycil prawda?? |
Lamusini its pa ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |