![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nazwa zespołu była w tagach ;x Pozdrawiam |
Cytuj:
Może byś się przyznał, że źle powiedziałeś, a nie wprowadzasz ludzi w błąd. Jak Ty masz 18 lat to ja mam 148 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie przekręcaj, napisałem 'Ty pacanie' a to nie jest aż tak obraźliwe.
|
up
ale można bez wyzwisk. Pomylił się ludzka rzecz. jaka to piosenka http://youtube.com/watch?v=P9jUXCD_RmM dokładna nazwa bo zespół chyba kojarzę. Dzięki |
Cytuj:
;] Pozdrawiam |
Nie wiecie skad mozna sciagnac albo jak sie nazywa piosenka z filmu ,, Zemsta Frajerow '' ? Byl w niej taki koles z irokezem i skrzypcami :P mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi
Z gory thx |
Cytuj:
|
Zna ktos tytol piosenki typu techno ktora byla podczas Strong Man Silacze 2006? Dla tych co mieszkaja w Bialymstoku idzie czasem w reklamie dyskoteki dla mlodziezy w Jardzie czy Kregu.Z Gory Dziekuje!!
PS: Ok znalazlem nazywa sie Darude-Sandstorm |
Szukam piosenki, która leciała w reklamie MTV (dość niedawno) przedstawiała ona (ta reklama) gości jeżdźących na snowbordzie i wykonujących różne triki. Sądzę, że był to zespół Placebo ale nie mogę nigdzie znaleźć tytułu. Wiem też, że w słowach występują takie słowa jak: Im in the Sky...
@Down Nie, to nie to ale też fajne :-P @Meryba Dzięki wielkie to jest to! Wiedziałem, że to Placebo HA! |
@up
Moze Guano apes - Lords of the boards ? :P |
Jak sie nazywa ta piosenka?
http://youtube.com/watch?v=lA-bzCP-EeU |
Cytuj:
|
[quote=Duke Dran;1546944]Szukam piosenki, która leciała w reklamie MTV (dość niedawno) przedstawiała ona (ta reklama) gości jeżdźących na snowbordzie i wykonujących różne triki. Sądzę, że był to zespół Placebo ale nie mogę nigdzie znaleźć tytułu. Wiem też, że w słowach występują takie słowa jak: Im in the Sky...
Placebo » English summer rain ??? |
Szukam utworu z reklamy Fiata. ;) Proszę o pomoc. :P
|
Cytuj:
|
|
Pierwsza piosenka to, jeśli znajomy dobrze powiedział (a raczej na pewno tak jest), to Nightwish - Nightguest.
Trzeciej nie znam, ale spróbuję znaleźć. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam =)) Pozdrawiam |
@Duke Dran:
Fiat Linea. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |