![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiedy dochodzisz do gildi najpierw masz okres probny jako "eternal wannabe" Juz wielokrotnie przeszedlem ten okres probny, dowiodlem zaufania, ale jak widac jest jeszcze cos co nie pozwala mi awansowac. Ja tam nie bede sie o to wyklucal co to jest, wazne ze wogole tu trafilem. |
Cytuj:
|
Kiedys bylem za CO.. ale po tym jak walczy EM ; O Nice ;) Teraz jestem za EM chociaz mam u nich hunta 60+ druidem ktorym chcialem do nich dojsc ,ale nvm.. Wiec keep going ;) Mam nadzieje ,ze gdy ktoras guildia wygra bedzie lepiej na aldorze ,ale to chyba tylko marzenia ;D!
Pozdro. @down Nie ;) absolutnie nie. Poprostu obstawialem ,ze EM ma 0 szans (malo ludzi w nich wierzylo) bylem jednym z nich,ale po tym jak walcza jestem za nimi ;) nie za to ,ze wygrywaja w fragach tylko za to ,ze walcza tak dobrze i to z tak potezna guildia jak CO+BBoD;] Respect. Apr 07 2007, 00:39:18 CEST Killed at Level 234 by Legendios and by Victoris <- Wojtek poszedl na impreze , najebal sie i padl ;) Jak Kicaj z nim gadal przez kome to ponoc tak najebany byl ,ze kicaj go nie rozumial ;D Ponoc mowil ,ze da rade...widac ^^ |
@up
Zaloze sie ze ty jestes jednym z takich że jak wygrywa em to jestes za nimi jak wygrywy co to za co :D prawda? |
Odniosłem identyczne wrażenie haha :P ESLIKER !
|
Brollik
Apr 06 2007, 22:13:43 CEST Killed at Level 150 by Redd Xedriand and by Legendios Dziekuje gogo 100 frags :) 97 do 68 dla EM :) |
Apr 07 2007, 00:39:18 CEST Killed at Level 234 by Legendios
and by Victoris hail&kill |
00:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nemtor. He was killed by Victoris.
Koniec nemtora = koniec co |
zaden koniec nemtora - po prostu nie byl w najlepszej kondycji :p
|
czyt. pijany
|
koniec nemtora ?HAHAA? eli padl 2x i jakos konca em nie ma, zal mi was tutaj
poprostu sie najebal i tyle pozdro |
hahhaahahahaha <3333333333333333333333333333333333333333333333
willy,legendios,brainn,ja <3333333 |
Cytuj:
|
|
nie moge sie posrac ;p bo nie idzie mi ten film
|
Dla tych ktorzy nie rozumieja.
Nemtor w CO jest glownym zawodnikiem robi polowe fragow calej gildi jesli on zaczyna padac nikt fragow nie bedzie robil praktycznie.;) Eli nie jest tak wazny w EM przeciez jak go nie bylo EM doskonale sobie radzilo. I knighta latwiej zabic ile on ma tam hp 4k?5k? a nemtor 1300+ hp i prawie 7k many |
Cytuj:
|
Mnie również ten film nie poszedł na Allplayerze, ale na DivXie juz tak.
|
Dajcie cala akcje a nie sa na staku w edron potem w thais i nemtor dead :P dopiero za 2 razem oczailem gdzie nemtor jest ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: @down Wiem pomyliłem sie :D przepraszam za błąd zrobiłem edita i sie poprawiłem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://uploads.tibiabr.com/download....1d8ff9e2452ed6
13:37 Legendios [122]: Z Nemtor 13:37 Legendios [122]: Z Nemtor 13:37 Legendios [122]: HAHAHAHA |
Cytuj:
|
WidaC jednak ze mama was nie kocha, wy niestyety nie wiecie co to znaczy sie upic i huj wam w dupska zakompleksione dzieciaki tibii
pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@elmo Mogę wiedzieć czemu zabiliście Egzoticka? ;f |
Cytuj:
|
@Majkell
OMG sami wczesniej pisaliscie zeby sie nie usprawiedliwiac, mam nadzieje ze tekst o upiciu byl wyssanym z palca sarkazem... @Neevald Jesli Nemtor nie jest na tyle glupi zeby dac sie trapnac na statku, to jest idiota zeby logowac sie po pijaku w czasie wojny... (moze jeszcze pisal - Nemtor: Hick Hick ... ... Prawda w oczy kole ? GO GO 100 FRAGS 4 EM |
Cytuj:
|
@Vagraav
Czyli wedlug Ciebie jest idiota ? no... no... Z drugiej strony to juz by byla patologia, pije sie raczej na imprezach, z panienkami lub kumplami. Zecik zamiast pojsc na impreze, siedzi w domu i pije (tylko wlasnie nie wiem co on pil ze nie wiedzial co robi ) "kosmiczna herbatke" przed kompem grajac w Tibie... sam przed kompem ... GRATULUJE ... zawsze marzylem o takim rodzaju rozrywki. Jednym slowem smieszne ... a zarazem zalosne... Kochany A jakie sa wasze opinie ?? Co Zecik mogl pic ? (to jest sarkazm... ) |
Cytuj:
@up pewnie denaturat. Denaturat soloed - pasuje. |
Cytuj:
Mam nadzieje ze CO sie podniesie i wygra ta wojne ;d |
@Knox
Nie bronie nikogo ani nie jestem za żadna ze stron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to co piszesz to bzdury!! Po pierwsze z kąd wiesz że siedział sam przed kompem i pił ?? Może był na imprezie spił sie i przyszedł do chaty i nie chciało mu sie spać !! Co zrobił?? Właczył kompa i Tibie!! Proste ?? może i tak ale nie dla Ciebie :D Pewnie nigdy nie byłeś na imprezie i nie piłes alkoholu skoro nie wiesz jak on działa na ludzi ....... :baby: |
Cytuj:
|
ludzie , i po co go usprawiedliwiacie? padl , i bardzo dobrze czy po pijaku czy nie.Na OB raczej nie był pijany no nie? a padł prawda jest taka Nemtor Spi!
pozdro |
@Sid Domestos
Zabawne, chyba musze sie z nim zapoznac bo zawsze mysalem o imprezie przy tibi ... Zecik:Siema, robie dzis impreze. Wpadniesz ? ***: Czesc, w sumie to tak a kto bedzie ? Zecik: My we 2 i cale CO online, napijemy sie z nimi... ***: WOW, OMG, LOL, ROTFL, zaraz bede ze zgrzewka... @Van ent Moj post byl jedynie rozmyslaniem, przeciez nie sledze go i **uj mnie obchodzi jego zycie. Slyszales kiedys o spekulacji ? Odnosnie tego co napisales/as to poprostu bawi mnie to ze jak padl Nemtor zaraz pisali ze sie zajebal itd itp. Pokaz mi posta z czasow 2 x smierci Eliego gdzie ktos go usprawiedliwial ze go babcia wolala czy bil sie z bratem ... Nic nie wiecie o tym czego padl a piszecie takie pierdoly osmieszajac tylko CO ( ktorego nie udolnie bronicie ). A co do tekstu odnosnie mojej osoby to mozesz czuc sie dumny, wlasnie zesralem sie w gacie i nie bede spal przez nastepny tydzien ( sry ale zeby nie wiedziec co sie robi to mogl sie nacpac, a nie upic alkoholem. Po alkoholu moglby zezgonic [co nawet w tibi mu sie ostanio 2x zdarzylo :D] i nie pamietac co robil - tyle ze by slodko spal). 1000 post - CNGR ALL ( czyt. Gratuluje wszystkim ) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |