![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vesh otóż trudność polega na tym że Lare ma jaja i chodzi sam, a oni mają jaja dopiero jak chodzą w grupie po 30 ;)
|
Cytuj:
|
@Szczuru.pl
heh jakoś nie zauważyłem aby Bolter coś gadał na ten temat tylko ty usiłujesz za wszelką cene wmówić wszystkim jaki to nie jesteś zajebisty ;o spoko qrwa zabili lare mogą zabić i Ciebie @Partyzanci Szacunek dla was za to co robicie =) |
Cytuj:
to jest bardzo nobowskie =) Bohaterstwo wlasnie konczy sie tak jak skonczyl lare, w wojnie liczy sie skutecznosc, a nie efektywnosc ;) |
Cytuj:
|
Doomzor myslal, ze jest ich 3 tam tylko, bo tylu mial ich w Vipach a 3 mogl polozyc. Potem zauwazyl, ze jest ich wiecej i padl :P A Lare to juz nie wiem, NC xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po prostu przeliczył swoje siły :p przestańcie już kminić ten temat padł- trudno odrobi (albo padnie jeszcze raz:D)
|
Double post...
|
Fredrik Keen deska ;s
|
HAHahah Kombajn solo frag ja pierdole xDD
|
Cytuj:
|
Torp napisz do mnie na tibi to Ci dam :P
|
ojoj Thazirion dead :< dziekuje za dedykacje :D:D ;*
|
I tak dla wiekszosci osob grajacych na Titani jestescie nikim bo boicie sie zrobic jakas akcje mainami ;)
Takie moje zdanie. |
Cytuj:
a tak offtopic bedzie TGK na meczu Lech-Legia? |
Konkretnie mowilem o Thazirionie i Jeoxhea. Napewno nie takim 0 jak Ty ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
odezwał sie wielki OVEN , gildia która zawsze miała hunta od unitu i placiła grube pieniadze by byc free , pozniej lizali dlugoo tyl..... az sie dostali do CF czy jak to sie zwie ,skad dowiedzieli sie o NG i zaczeli botowac teraz sa bardzo cool bo wybotowali sobie paru najtów i 'maja wladze' nad serwerem <klask klask> czekamy na TGK w Poznaniu przy Bułgarskiej |
Cytuj:
@Scroopy hmm co bys wybral zabicie noobami wroga i nie strate 20k expa czy zabicie wroga mainami stracic 200+k expa i dac wrogowi satysfakcje do fraga he? nie wiem jak ty ale ja wybralbym 1 opcje bo dla mnie ejst bardziej oplacalna ;] |
Nigdy nikt nie placil Unitowi od nas procz Seq'a ;) przynajmniej z tego co pamietam.
Be The Way. A co macie taka sekcje? Pewnie czesto tam przesiadujesz ;) |
Cytuj:
By the way 'be the way' LOeL 3 |
Veshgar masz racje. Ta opcja jest bardziej oplacalna ale to jest wojna... Main chary vs Main chary a nie Main Chary vs Noob Chary. Taka moja opinia :P
@ panie elo elo mlodziezowy O tym mozemy sobie podyskutowac na innych forach bo to jest poswiecone tibi z tego co wiem ;o |
panie mlodziezowy elo elo ale ja nie chce ustawki z warszawska hooliganka tylko z TGK pro mens z Tibi
nie rozumiesz tego? zresztą wy i tak do Poznania nie przyjedziecie , bo jesteście napinaczami a najbardzie to mi sie podoba to iż w waszej Gildi wg Cywilizowanych ludzi (czytaj Wielkopolan) macie allancie ZG + WAWA czyli krawaciarze i kargule żal hehe Cya btw nie mam zamiaru juz tu dalej offtopowac z Trollem forumowym który od 3 postów odwraca kota ogonem a i jesli mozemy podyskutowac na innych forach to rzuc jakis link i daj mi swoj nick , niech zgadne jest to Krisha Tibia czy Krishna TItania ? |
Kolejorz !! xDDDD Kto dziś wygra ważny mecz LECH hahaa :)
|
1.) Nie jestem z Tgk, tak na marginesie
2.) Z kazdym Twoim postem robisz z siebie coraz wiekszego pajaca 3.) A ja nie mam zamiaru dalej dyskutowac z osoba uwazajaca sie za "kogos waznego" 4.) A ja w przeciwienstwie do Ciebie wole OBEJRZEC MECZ niz jechac na ustawke, ale coz... sa kibicie i "kibice" cya ;] |
up !
Ziomek a kilka stron wcześniej przedstawiałeś się za bossa ktory wszystkim najebie i zeby tylko adres dać i zaraz wpadniesz po viluma miałeś jechać itd. |
up
Po pierwsze nie mow do mnie "ziomek" bo voodki razem nie pilismy. Po drugie pokaz mi gdzie dokladnie napisalem "jestem boss i wszystkim dojebie tylko dajcie adres" Po trzecie vilum wie bardzo dobrze o co poszlo i nie musze sie nikomu tlumaczyc :) a klub nie jest dla mnie czyms za co bym mogl sie lac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiscer - Oct 05 2007, 20:22:19 CEST Killed at Level 142 by a fire devil of Hugh Jessey
Tomihawk - Oct 05 2007, 00:19:39 CEST Killed at Level 112 by Fladder'Fisring and by Galamito Ciekawe kto bedzie nastepny... |
Ancient Marrip Oct 06 2007, 21:59:17 CEST Killed at Level 111 by Maltric
and by Martiago wpierw lech teraz dead niezly dzionek hihi |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |