![]() |
Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.
Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie Zamknac ten topic bedzie spokoj:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Debil. Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem. A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner" LOL. Żałosny hipokryta. A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty. Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1765747
No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy:D Ciekawe co na to marco, Vacek itp. |
Cytuj:
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta. Ps: Huj ci w pysk. Edit: Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem? |
Cytuj:
|
O kurwa czytam te wasze topiki to aż mi się żygać chce same wszyscy się bluzgają jescze troche to ten temat zamkną bo zamiast tu gadać o wojnie to wy się wyzywacie nice -.-
|
strausss wyjdź i nie wracaj juz bo ludzie sobie z ciebie pojazd robią. Wiem, nie graj w ogóle w tibie bo cie zapierdolą to sie powiesić pojdziesz albo matke najebiesz...
o jakiej ty wojnie mówisz? ;o |
Cytuj:
Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah 8o:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu:D po za tym ja nie gram na xerenie juz dosyc dlugo a te ****le z tengu i tak kazdego wydymaja byle tylko miec fun:D |
sorra za podwojnego posta missclick
|
Cytuj:
masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij.. moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki 8o |
Cytuj:
Wlasnie doroslem i nie gram juz w to gowno bo mam wazniejsze sprawy na glowie i wole robic cos pryjemniejszego niz spedzac po kilka godzin dziennie przy kompie grajac w 2d (ktore stalo sie prosta gra dla statystyk) |
Cytuj:
A wiesz dlaczego swe wygrali wojne ? Bo mieli neta w tele 2 :D HAIL TELE 2 B) |
Cytuj:
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka. I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji. Powiem ci to w twoim języku. Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao. Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce. I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać. Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów) |
Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu.
|
Cytuj:
Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe). Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe. Edit: A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad : "Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu." |
Cytuj:
|
Prostakiem to można nazwać Wiśniewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sobą popracować żeby chociaż jego dogonić.
Wr00n. Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem :) Do Mensy mnie nie przyjmą bo jestem za cienki (przyjmują od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem. A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyją kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedź brzmi nienaturalnie. Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale średnio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosiągalnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia... Takie tam bzdety. Nigdy nie uważałem że Szwedzi są super.Wsród nich też są pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów wśród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż wśród Polaków. Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy są dupkami. Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy są w porządku giną w masie gówna.Ot i wszystko. Nie podoba się komuś że Polacy mają złą opinię ? To zamiast bluzgać, niech zrobi coś od siebie żeby to zmienić. Siłą nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych. |
Możecie tą dyskusję dokończyć między sobą na priv? Bo wątpie żeby ktokolwiek miał przyjemność z czytania tego.
|
Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec. |
Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |