Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wannabe Kamikaze VS Tengu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129548)

Syphilis 01-08-2007 15:44

Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.

Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie

Zamknac ten topic bedzie spokoj:p

Pavvulonik 01-08-2007 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syphilis (Post 1580591)

Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie

Zamknac ten topic bedzie spokoj:p

To sam wyjdz i wtedy dopiero bendze spokoj B)

Syphilis 01-08-2007 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1580786)
To sam wyjdz i wtedy dopiero bendze spokoj B)

Typowy dzieciak neo lub chello zawsze cos ci sie niepodoba:]

strausss 02-08-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1579901)
Odnosnie 1 czesci:
Osrali ci glowe.
Odnosnie 2 czesci:
A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia!

Edit:
Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry.
@pies
Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty.

Edit2:

Ach, jakaż cięta riposta,cóż za ironia.
Debil.
Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem.
A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner"
LOL.
Żałosny hipokryta.
A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty.
Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie

ahcarb 02-08-2007 01:32

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1765747

No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy:D Ciekawe co na to marco, Vacek itp.

wr00n 02-08-2007 04:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1581418)
Ach, jakaż cięta riposta,cóż za ironia.
Debil.
Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem.
A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner"
LOL.
Żałosny hipokryta.
A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty.
Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie

Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta.

Ps: Huj ci w pysk.

Edit:
Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem?

Pavvulonik 02-08-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syphilis (Post 1581016)
Typowy dzieciak neo lub chello zawsze cos ci sie niepodoba:]

HAHAHAHAHA mam tele 2 cipo:D

Mefisto of Deth 02-08-2007 12:17

O kurwa czytam te wasze topiki to aż mi się żygać chce same wszyscy się bluzgają jescze troche to ten temat zamkną bo zamiast tu gadać o wojnie to wy się wyzywacie nice -.-

VeB 02-08-2007 12:21

strausss wyjdź i nie wracaj juz bo ludzie sobie z ciebie pojazd robią. Wiem, nie graj w ogóle w tibie bo cie zapierdolą to sie powiesić pojdziesz albo matke najebiesz...

o jakiej ty wojnie mówisz? ;o

Golden'Fanatyk 02-08-2007 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 1581543)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1765747

No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy:D Ciekawe co na to marco, Vacek itp.

O boże , Dziecko Neostrady? Noob? nie wiem jak Cie nazwać..

Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah 8o:D

Dadinz 02-08-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1582091)

Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah 8o:D

rofl też właśnie się zastanawiam jak post samka na forum tibia.com można było potraktować poważnie

Syphilis 02-08-2007 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1581729)
HAHAHAHAHA mam tele 2 cipo:D

Chwalisz sie czy sie zalisz;)

Skramer 02-08-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadinz (Post 1582212)
rofl też właśnie się zastanawiam jak post samka na forum tibia.com można było potraktować poważnie

Potwierdzam xd

ahcarb 02-08-2007 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1582091)

Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu:D po za tym ja nie gram na xerenie juz dosyc dlugo a te ****le z tengu i tak kazdego wydymaja byle tylko miec fun:D

ahcarb 02-08-2007 19:33

sorra za podwojnego posta missclick

Golden'Fanatyk 02-08-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ahcarb (Post 1582694)
Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu:D po za tym ja nie gram na xerenie juz dosyc dlugo a te ****le z tengu i tak kazdego wydymaja byle tylko miec fun:D

kolejna napinka z Twojej strony.. gz :D

masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij..

moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki 8o

ahcarb 02-08-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk (Post 1582756)
kolejna napinka z Twojej strony.. gz :D

masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij..

moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki 8o

Ty wcale nie zmieniasz serwow, kto gral na candi? kto na xerenie? , kto sral sie jak dziecko nie mogac doczekac sie nowego serwa? ("New serw plx") Napewno tez grales gdzies przed xerena bo nie przecze ze pojecie do gry masz. Po za tym wolalem zmieniac serwy niz lizac komus dupe. Nie wiem jak ty ale ja czy to tibi czy w realu swoje zasady mam i nie bede nikomu "lizal dupy".

Wlasnie doroslem i nie gram juz w to gowno bo mam wazniejsze sprawy na glowie i wole robic cos pryjemniejszego niz spedzac po kilka godzin dziennie przy kompie grajac w 2d (ktore stalo sie prosta gra dla statystyk)

Pavvulonik 02-08-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syphilis (Post 1582294)
Chwalisz sie czy sie zalisz;)

A wiesz dlaczego swe wygrali wojne ? Bo mieli neta w tele 2 :D

HAIL TELE 2 B)

strausss 02-08-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1581608)
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta.

Ps: Huj ci w pysk.

Edit:
Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem?

Omfg jak piana na tym durnym pysku :)
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)

Oleslav 02-08-2007 22:53

Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu.

wr00n 02-08-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez strausss (Post 1582925)
Omfg jak piana na tym durnym pysku :)
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)

Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.

Edit:
A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad :

"Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu."

Vacek 02-08-2007 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1583137)
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.

Smartass. a sgsg etr eawrd

strausss 03-08-2007 20:07

Prostakiem to można nazwać Wiśniewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sobą popracować żeby chociaż jego dogonić.

Wr00n.
Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem :)
Do Mensy mnie nie przyjmą bo jestem za cienki (przyjmują od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem.
A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyją kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedź brzmi nienaturalnie.
Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale średnio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosiągalnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia...
Takie tam bzdety.
Nigdy nie uważałem że Szwedzi są super.Wsród nich też są pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów wśród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż wśród Polaków.
Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy są dupkami.
Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy są w porządku giną w masie gówna.Ot i wszystko.
Nie podoba się komuś że Polacy mają złą opinię ?
To zamiast bluzgać, niech zrobi coś od siebie żeby to zmienić.
Siłą nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych.

Dadinz 03-08-2007 22:47

Możecie tą dyskusję dokończyć między sobą na priv? Bo wątpie żeby ktokolwiek miał przyjemność z czytania tego.

strausss 04-08-2007 00:07

Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec.

Pavvulonik 04-08-2007 00:45

Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52.