![]() |
lOl
Cytuj:
Każdy mądry człowiek wie że, nie pisze się "tranzwestyta" tylko >>Tranwestyta<< byłbyś mądry to byś zauważył tą opinią niechciałem nikogo obrazic pozdrawiam Mo najlepszy nick jaki widziałem to "Jajca mi sie poca noca" oraz "dekoder polsatu" |
Najśmieszniejszy ?! Oczywiście Wiesiu Rolnik ;)
|
Celesta - złamany kapucyn
|
guardia - michalek palka
|
ja mógłbym sie pośmiać z własnej postaci.. xD
"Czemu nie" na asterze <= moja postac "Dziadek Zenek" <= tez moja "Lolita bez szkoly" z neptery (postac mojego kumpla) xD. |
xD!
Wy***ane w kosmos name'y sa:
Mam biegunke'podaj papier Rat Mu Nie Straszny ( Te 2 na Aurea ) Notoryczny Miotacz Sledzi =D (Calmera) Ofiara dziurawego kondoma (Inferna) Hamska Morda Muchy / Morda jak Kalasznikow / Zwloki Sliwy (All na jednym acc) |
ja widzielem
Buy Rope-chyba inferna ***ne ci-chyba też:P Lord Zajepana Dziffka |
Aurea - Siemka Muriakurek
|
Najglupszy nick?
A co powiecie na: Jeszcze cieply stolec ??
|
bez komentarza
Nie wiem czy już ktoś wymienił, bo nie czytałem wszystkiego,
Siusiak 20 knight na Galanie niestety zmienił imię... 14:24 Halabala voltix: 14:24 You lose 41 hitpoints due to an attack by Siusiak. :p |
ja widziałem na saphirze kolesia o nikcu Dawaj Chleb
|
hehe
Ja mam teraz smieszny nick : Sznurowka of Destinyy i moj kumpel ma Sznurowka of honour
|
wypas nicki XD
ja widzialem na rooku i na maine
Mial nika-Xantera Nie ma ze boli-Xantera Robie uhy bo lubie-Xantera Oczko-Xantera Halo tu karetka-Xantera Halo tu policja-Xantera Zjem twoje guwno-Thoria Zbychu Fifka-(ja) Xantera deleta zazucilem Po prostu Zenon-Thoria Lechu nika-Xantera i to by bylo na tyle :D |
Ja na guardii spotkałem np.:
Zdzicha pijoczka Sir Kut*s Klamka j*biaca gownem Smierdzacy pucybut Smierdze Gownem :) |
Ja osobiście na galanie spotkalem dwa smieszne niki
-Jak tak -Niewiem jaki nik :D __________________________________________________ _______________Świat - Galana Profesja - Sorcerer Level - 17 Magic level - 19 Skile 19/20 |
to jeszcze nic!!
Ja widzialem taki nick: Stara mnie nie kocha. Przeciez taki nick wogole nie ma przyszlosci w tibii. ZALÓŻMY ze zostal on GM i juz sobie wyobrazal nowego niusa na tibia.pl : ,,Mamy nowego polaka GM a jego nick to Stara mnie nie kocha" LOL MASACRAA ale z drugiej strony smieszny tak samo jak ten Siusiak!!!!
|
Ooooo... ile ja to widzialem głupich nickow, wiec tak :
-Mistrz zygow (kiedys to byla moja postac nawet pacca kupilem ale potem sprzedalem ta postac) -Krajnug( tez moja byla :O) -Spita edzia (moja siostra) -Policja andrespol (andrespol to taka miejscowosc) -ruski saper -gruby chleb -winnica aroveny -magazyniątko (gdy gralem rookslayerem on pelnil funkcje depo) -drut pod napięciem -zasrany drut hmmm to tyle z tego co pamiętam ale bylo jeszcze kilka ktore mnie calkowicie dobily |
ja widzialem "rozdeptany ogur" na isarze...
|
:)
padaka diablo i Rob mi Loda =)
|
Troll Uliczny (Hiberna pacc)
k u t a sik (Hibrena, lvl sami sobaczcie ;0) |
Najgłupszy nick na maimie
Puszek wy***ioza
|
Pay or hunted - aurea
ruchaj barbi az sie zgarbi -aurea ruchaj kena - aurea odrazu przepraszam za wulgaryzmy |
byl taki nick na danubii 'zlitujcie sie' :D
|
Main
Ostatnio na mainie mijałem gościa
Deimien syn szatana - może to nie jest aż tak głupie ale ludzie czasem rzeczywiście przesadzają z filmami... |
Pomoz dzieciom przetrwac zime - Elera
|
[quote=Blind Guardian]Banuj (Calmera)
Nudzimisie (Calmera) Losowe Imie (Calmera)(to byl moj char ale skasowalem :P)[/QUOTE Nie wiem co napisac :P |
Smieszne nicki !
Strrrrrasznie mnie rozśmieszyły te oto nicki: (obecnie zaden z nick nie gra)
Krwiopijcza Truskawka Ziutek Sutek Zebra Zwana Koniem _____________________ A teraz ich Profesje, Levele i (najlepsze :D) kto ich ostatnio dednal: Level 92 Elite Knight, ostatni ded przez Demona... Level 20 Sorcerer, ostatni ded przez Rata... Level 17 Paladin, ostatni ded przez Spidera... |
Paker Laska -> Xantera
Muuahauhaha....dla mnie to smieszne. Nick Mesko-Zenski :) Oraz: Ahmed muhtada abdullah Lepper ->tez xantera Przebity Kondom |
Ponura kaszanka - Nebula
Berus Alcomat - Nebula :] |
ja widzialem goscia na selenie co mial nick wibrator doustny :)
|
Zabawabalaba - Nebula
Zapchana Dupa - Nebula Zwariowany Traktorzysta - - Nebula Skryty Zabujca - Nebula (dobrze napisałem :D ) :D :baby: :D P.S. : Fajny temat. Aż 992 postów. Dobijmy do tysiąca! 8o |
Jeśli chodzi o Pacere:
Bolek Thurzliwy (Mój kumpel, druid, nie powaidomiłem go, że robie se innego charka bo ktoś mi sie whakował, trza było być online X( ) Zyta Krzywa Noga; Czekolada Full Wypas; Celozka The Humanka; (nieudany żart mojego kumpla, od mojego nicka starej postaci zhakowanej: Celoz The Human) Przewodniczacy Roman Giertych Hiberna: Druid Salami Master (Ja ^^ ) Guardia: Exerator and Oski-Doski (obydwa to mój kumpel ze szkoły) Więcej osób nie spotkałem, mam nadzieję, że tyle starczy :P |
A ja widzialem Obi wan bez nogi(galana)
|
Zyje Bo Musze - Nebula :]
|
Rolnik swiecacej gnojowki - Inferna
|
:)
Na Calmerze jest Nick: Wilgotne Mokre Krocze :p
|
Jakiś czas temu na Galanie paradował zużyty kondon :]
|
He He
Dobry temat wymysliles koles... Moim zdaniem nabrechniejsi byli: --Lord odbyt trzeci --Lord odbyt drugi --Jaja mi sie noca poca --Zapal ze mna ganie --Szalona konopia indyjska <oczywiscie moja stara postac>Wiking :wiking: |
a ja widzialem kolesia na saphirze który nazywa sie
GŁOS ZA PRALKI wsumie to ja sie tak nazywam;p ale mam dobre skile i jestem z nicku dumny |
Najelpszy fist fighter na obsidii - Defekt C***a.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |