Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

Frank Horrigan 31-10-2007 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1720523)
@frank horrigan, gorrath
Cokolwiek by nie mowic o Corsie, ile by glupot na Azurze zrobil, ile razy padl - sfragowal wiecej ludzi, niz polowa obecnego Wanted razem wzieta. Wypowiedzi tak anonimowych postaci jak wy, brzmia w tym kontekscie conajmniej smiesznie.

Jest takie powiedzenie, więcej słuchaj - mniej gadaj. Nie paplam od 20 forumowych stron o głupotach. Stawiam max kilka postów na miesiąć i to tylko wtedy jak ktos pierdoli totalnie od rzeczy bo nie moge zdzierżyć już tej dziecinnej propagandy.
Bardziej mnie interesuje to co się dzieje na serwie a nie czytanie durnych wypociń Corsa które od dwóch lat są takie same (no dobra, wzbogacił troche słownictwo chłopak) i nic nie warte bo ile razy by sie nie wychwalał to i tak kończył z obitą dupą.

Le finit

Ise~ 31-10-2007 12:58

Kolejny członek Punishers złapany ma używaniu macro ? :o (no dobra ... Numenor, ale dla mnie to jeden pies)

[CHAR]Polli ent[/CHAR]
Banished: until Nov 30 2007, 04:22:23 CET because of macro use

Pozdrawiam ...

Freddd 31-10-2007 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1718703)
4. Czy ja cie przypadkiem nie ujebalem na 30 lvlu? Ahh, co do wojny to jeszcze troche potrwa.

Jednak chyba mialem racje ze juz niedlugo ludzie z puni beda chcieli sie wyplacic ty zaczales jako pierwszy. A tak pisales ze jeszcze wojna bedzie dlugo trwac. ja juz widze koniec tej wojny :)

Gorrath 31-10-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frank Horrigan (Post 1720883)
Jest takie powiedzenie, więcej słuchaj - mniej gadaj. Nie paplam od 20 forumowych stron o głupotach. Stawiam max kilka postów na miesiąć i to tylko wtedy jak ktos pierdoli totalnie od rzeczy bo nie moge zdzierżyć już tej dziecinnej propagandy.
Bardziej mnie interesuje to co się dzieje na serwie a nie czytanie durnych wypociń Corsa które od dwóch lat są takie same (no dobra, wzbogacił troche słownictwo chłopak) i nic nie warte bo ile razy by sie nie wychwalał to i tak kończył z obitą dupą.

Le finit

Doslownie.

@Gimli
Sfragowal? a co ta ma do rzeczy? to ze puscil ostatnia bolte? badz zabral najwiekszy dmg? Haha. To jest smieszne.. tak naprawde Cors jest kozak bo fragowal wiecej niz wanted members razem wzieci.
Rotfl

Yours Waszka

jed 31-10-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xue (Post 1721183)
A weż jed przymaluj sobie z pręta w łeb do więcej pozytku zrobisz dla naszego kraju ;]

Heh, widac kto żebrał w depot ;p Hje hje...

Mógłbyś chociaż jakoś konkretnie odpisac na moją odpowiedź, a nie prymitywnie mnie obrażasz. :) Post został już zgłoszony. Nie chcę, żeby dyskusja w tym temacie polegała na wzajemnym obrażaniu się. :) Pozdrawiam! ^^

@Co do tematu...

Na początek gratulacje fragów. Punishers przeżywają wyraźny kryzys. Fea zaskoczył mnie trochę swoją decyzją, mimo, że nieco wcześniej już o tym wiedziałem. Od początku wiedziałem, że ze strony Punishers spotka nas PA, PK i ogólnie będzie nieciekawie. Cieszę się, że Fea to zrozumiał, bo nie uśmiechało mi się bycie przeciwko niemu. Cóż kraw... Witamy po drugiej stronie. xD

Gimlos 31-10-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 1721447)
Doslownie.

@Gimli
Sfragowal? a co ta ma do rzeczy? to ze puscil ostatnia bolte? badz zabral najwiekszy dmg? Haha. To jest smieszne.. tak naprawde Cors jest kozak bo fragowal wiecej niz wanted members razem wzieci.
Rotfl

Yours Waszka

To, ze byl tam, gdzie wiekszosci z tych, ktorzy go krytykuja ( a juz szczegolnie ciebie ), nigdy nie bylo. I jezeli chodzi o swiat Tibii - tak, to czyni go, jak to nazwales w swoim jezyku, "kozakiem". Bo chyba nie 946 zabity dragon czy uciecha z tego, ze znalazlo sie w Tibii "kolegow". No chyba ze was takie rzeczy jaraja - polecam Secure zatem.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 1721447)
Doslownie.

Ty wypowiadasz sie na forach rzadziej niz Cors, ale kiedy juz to zrobisz, to trudno sie na krzesle utrzymac. Przemyslalbym zatem jego krytyke raz jeszcze.
YOUR'S Gimlos : ddd

zeus1985 31-10-2007 21:22

@Ciri~
Nie wypłacaj się, nie ma po co. Jeżeli uważasz, że nie ma sensu walczyć to odejdź z Azury i zajmij się czymś pożyteczniejszym, np napisz program do obliczania pola dowolnego kształtu + błąd z jakim to pole zostało policzone ;D

Freddd 01-11-2007 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1721347)
Ty sie na serio zamieniles z kutasem na glowy. Przeczytaj najpierw post na tibiicom idioto. Myslisz ze bez jednego 114ek wszyscy sie zalamia i zaczna wyplacac? Pierdolnij sie czyms ostrym w leb.

Tym postem pokazales jaki z ciebie prostak. Nie potrafisz normalnie z kultura odpisac tylko odrazu z kutasami wyskakujesz ?

Gorrath 01-11-2007 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1721699)
To, ze byl tam, gdzie wiekszosci z tych, ktorzy go krytykuja ( a juz szczegolnie ciebie ), nigdy nie bylo. I jezeli chodzi o swiat Tibii - tak, to czyni go, jak to nazwales w swoim jezyku, "kozakiem". Bo chyba nie 946 zabity dragon czy uciecha z tego, ze znalazlo sie w Tibii "kolegow". No chyba ze was takie rzeczy jaraja - polecam Secure zatem.

Hehe jakbys czytal uwazniej to bys moze zrozumial, ale napisalem ze ja nie strugam z siebie wielkiego wojownika bo nim nie jestem, ale tamten to juz przesadza, bo robi z siebie nie wiadomo kogo? Byl na bitwach? no byl tam i co z tego.. spierda*** jak zawsze i tyle. Fochowal sie na ventrilo, ze nikt mu nie pomagal jak go orali, Z niego jest taki kozak jak z marchewki wibrator.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos (Post 1721699)
Ty wypowiadasz sie na forach rzadziej niz Cors, ale kiedy juz to zrobisz, to trudno sie na krzesle utrzymac. Przemyslalbym zatem jego krytyke raz jeszcze.
YOUR'S Gimlos : ddd

Ja nie musze sie wypowiadac, ale gdy jzu ktos pierd*** takei glupoty to nie wytrzymuje, to moze przypnij sie pasami skoro sie nie mozesz na krzesle utrzymac albo skoncz z Mc'Donaldem.

A co do tego Yours/Your's
Tak jzu zostanie ze na tibia.com bede pisal your's z bledem popelnilem blad dawno na poczatku ale zmieniac tego nie bede..
Skoro Ciebie rajcuje wypominanie tego 3 raz.. to spoko.. bo dal mnie to jest zalosne...
:)

Yours Waszka

Cors Ent 01-11-2007 22:52

@Gimlos

Nie ma juz czegos takiego jak "Poznan Crew"
czesc ludzi powyjezdzala do UK, a z pozostalymi to roznie
np. ja z Pollim widziec sie nie mam zamiaru

ale jak tylko bedziesz w Poznaniu to daj mi znac na tel to z Bolem i Floaterka wyskoczymy na jakis browarek :)

odezwij sie do mnie gdzes na prv to sie nr kom wymienimy i bedziemy sie łapac ;)

abarth 01-11-2007 23:50

No i undead Falzer own3d :D

Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by Entozoaire

_/ Hail

Ise~ 02-11-2007 01:15

Ogólnie to chyba 9:6 dla Wanted, ale już nie wiem sam. ;s

[GUILD]Wanted[/GUILD] and CO frags.

[CHAR]Falzer[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by [CHAR]Entozoaire[/CHAR]

[CHAR]Voramon[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:14:15 CET Killed at Level 102 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR] and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR]

[CHAR]Xajaki[/CHAR]:
Nov 01 2007, 21:20:54 CET Killed at Level 125 by [CHAR]Urbexx[/CHAR]
and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR]

[CHAR]Warmaus[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:20:06 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Dana Ariesia[/CHAR]
and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR]

[CHAR]Vincente Valantine[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:06:07 CET Killed at Level 113 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR]
and by [CHAR]Urbexx[/CHAR]

[CHAR]Matte Moo[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:14:53 CET Killed at Level 112 by [CHAR]Bamlee [/CHAR]and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR]

[CHAR]Wolfwerine[/CHAR]:
Nov 01 2007, 23:02:54 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Urbexx[/CHAR]
and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR]

[char]Florento Uka[/char]
Nov 01 2007, 22:19:40 CET Killed at Level 86 by [char]Dragoholikus[/char]

[char]Sathan Bell[/char]
Nov 01 2007, 22:16:49 CET Killed at Level 99 by [char]Urbexx[/char] and by [char]Dragoholikus[/char]

[GUILD]Punishers[/GUILD] frags

[CHAR]Marjola[/CHAR]:
Nov 01 2007, 21:14:09 CET Killed at Level 140 by [CHAR]Zangief[/CHAR]
and by [CHAR]Wolfwerine[/CHAR]

[CHAR]Sirmaciek[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:05:25 CET Killed at Level 115 by [CHAR]Franco De'lago[/CHAR] and by [CHAR]Jameha[/CHAR]

[CHAR]Igragorn[/CHAR]:
Nov 01 2007, 23:34:24 CET Killed at Level 148 by [CHAR]Stofieballofie[/CHAR]
and by [CHAR]Dhia[/CHAR]

[CHAR]Drazharm[/CHAR]:
Nov 01 2007, 23:33:48 CET Killed at Level 174 by [CHAR]Patanou[/CHAR]
and by [CHAR]Minavand[/CHAR]

[CHAR]Sirkiks[/CHAR]:
Nov 01 2007, 23:03:59 CET Killed at Level 163 by [CHAR]Leifmaa[/CHAR]
and by [CHAR]Adi Gotti[/CHAR]

[CHAR]Ragooguoe Shiverotor[/CHAR]:
Nov 01 2007, 22:06:16 CET Killed at Level 77 by [CHAR]Onlly[/CHAR]

Pozdrawiam ...

Xue 02-11-2007 04:25

Jed

@Jed

Dobra, nie będę udawał debila heh z Adhd ;p

Widziałeś kiedyś innych med'kazeli niz tych w dp xD ??

Ooo.... drugi punkt ostrzeżeń xP Thx ^^

A co do Wojny to tłukli się aż miło patrzeć....

Punishers nie poddadzą się, nie na darmo sie tłuką... O jak żal mi biedasów z Wanted xD

Siggurdius 02-11-2007 08:17

9-6 dla nas

Pavvulonik 02-11-2007 11:00

Ale te gfb combo już nie pamiętam w kogo to była poezja stal jeszcze ze 2 sec po zjechaniu całego hp :cup:.Jakis filmik będzie ?

Ise~ 02-11-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xue (Post 1724090)
@Jed
Punishers nie poddadzą się, nie na darmo sie tłuką... O jak żal mi biedasów z Wanted xD

A Wanted i spółka, wg. Ciebie się poddadzą ? Oni też mają o co walczyć i gwarantuje Ci, że nie mają w planach przegrania tego. Na razie to Wanted prowadzi i nawet w tak wydawałoby się trudnej sytuacji jak wczoraj potrafią sfragować więcej osób niż Punishersi, ostatnie ich fragi to wynik jedynie paru nieporozumień, ale nie jest źle, powiększamy przewagę. No i na reszcie Falzer padł. ; )

Pozdrawiam ...

kocica 02-11-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ise~ (Post 1724305)
No i na reszcie Falzer padł. ; )

a pz chociaz zrobil? czy tak jak na ostatniej wojnie?

btw: nareszcie* ;p

Ise~ 02-11-2007 12:53

Owszem, zrobił pz, bo nie wyrzuciło go jak dał exita. xD Śmiesznie było, bo dał exita i ktoś tam go uhał, ale jak zaczęliśmy go bić chyba mu powiedzieli, że go nie wyrzuci, to się zalogował. xD

Pozdrawiam ...

Hassanoo 02-11-2007 14:16

Mano Tath
Nov 02 2007, 12:27:27 CET Killed at Level 68 by Cris Don Doggy and by Sirhan

Niebo 02-11-2007 19:53

Sparkx

a o co poszło z sparkxem?

Ise~ 03-11-2007 11:41

Była pewna umowa, nie przestrzegał jej warunków (co prawda to nie było w 100% zależne od niego, ale był ostrzegany ...) i ma muke.

Pozdrawiam ...

kocica 03-11-2007 14:02

a wlasciwie sir scud kaka dlaczego jest w wanted?;o
przecie on nie raz lizal dupe punkom. zaloze sie, ze jak punkowie zaczna wygrywac, to przejdzie na ich strone hahah :baby:

Kolonko 03-11-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kocica (Post 1726712)
przecie on nie raz lizal dupe punkom. zaloze sie, ze jak punkowie zaczna wygrywac, to przejdzie na ich strone hahah :baby:

hahahaha weż człowieku nie wiesz co piszesz...
Po pierwsze jestem w Wanted bo dostalem do niego inva a nie ze o niego sie staralem. Po drugie nie lizadlem nikomu dupy bylem kiedys przeciwko Wanted bo mialem powody. A po trzecie walcze przeciwko puni i dof bo co sie okazało hawek i pata mnie zabili a ja za to sie ładnie im odwdzięczę, wiec jak nic nie wiesz to może jednak nie udzielaj sie na tym forum bo jak przeczytalem tego posta to az musialem odpisac...

Pavvulonik 03-11-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kocica (Post 1726712)

Ty mi koteczku powiedz jaki nick masz na azurze jak taka mądra jesteś :]

zeus1985 03-11-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1726966)
Ty mi koteczku powiedz jaki nick masz na azurze jak taka mądra jesteś :]

Pewnie Bayter :) Widać na zdjęciu że to brudas i się nie myje hahaha ;D J/K

kruchy 03-11-2007 15:52

Widziales Bajera w rl? Nie!! To stul pysk... I zobacz na swoj ryj "J/K"

Freddd 03-11-2007 17:39

11:57 Voramon [101]: ty ziomus moge ci zalatwic zebys nie mial hunta
11:57 Voramon [101]: Ale potrzebuje na blesy

Widze ze niektórzy z puni juz kasy nie maja :P

abarth 03-11-2007 21:38

Co do Voramona to moge mu sprzedać kase na blessy za Rl kaseB)
heuheuehe

@
Kocica
Co do twojego postu o Sir Scud ~ to powiem krótko "w dupie byłeś,
gówno widziałeś"...

kocica 03-11-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolonko (Post 1726910)
hahahaha weż człowieku nie wiesz co piszesz...
Po pierwsze jestem w Wanted bo dostalem do niego inva a nie ze o niego sie staralem. Po drugie nie lizadlem nikomu dupy bylem kiedys przeciwko Wanted bo mialem powody. A po trzecie walcze przeciwko puni i dof bo co sie okazało hawek i pata mnie zabili a ja za to sie ładnie im odwdzięczę, wiec jak nic nie wiesz to może jednak nie udzielaj sie na tym forum bo jak przeczytalem tego posta to az musialem odpisac...

1. wiem co pisze, bo jak sam napisales, byles przeciwko wanted
2. nie wiedzialem ze cie zajebal hawek i pata (moj blad)
3. masz zalosne pvp.

@Pavvulonik
to, ze masz na mnie ochotke nie wnosi nic do tego forum

#abarth
nie, nie bylem w twoim domu i cie nie widzialem

$zeus
nie, nie jestem Bayter

abarth 03-11-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kocica (Post 1727882)
3. masz zalosne pvp.

@Pavvulonik

#abarth

$zeus
nie, nie jestem Bayter

oO ależ ty mi teraz dojebałeś od teraz jestem w twoim wielkim fanem:baby:

_/ Kocica Wielki Mastah Azury:cup:

kocica 03-11-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1727935)
oO ależ ty mi teraz dojebałeś od teraz jestem w twoim wielkim fanem:baby:

_/ Kocica Wielki Mastah Azury:cup:

ej wiesz co?
te cie zaczynam lubic :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pavvulonik 03-11-2007 22:22

Cytuj:

3. masz zalosne pvp.

@Pavvulonik

#abarth

$zeus
nie, nie jestem Bayter

Skąd wiesz jakie pvp ma kaka ? Bo ktoś ci powiedzał ? Czy sam widzaleś? Jak sam widzaleś to powiedz jaki masz nick.Ja mysle ze jesteś kolejnym dzieckiem pokrzywdzonym przez wanted B)

kocica 03-11-2007 22:33

@up
widzialem na filmiku jak lal mojego kumpla (38 ek) i sobie tak pieknie radzil (majac go w trapiez dsami) ze az zal dupe sciska
a moj nick na azurze to rayan the crusher. obecnie postac jest zrookowana ale miala ~80 lvl
a na azurze juz tylko pkuje :>

Kolonko 03-11-2007 22:35

Cytuj:

3. masz zalosne pvp.

@Pavvulonik

#abarth

$zeus
nie, nie jestem Bayter

Co do mojego pvp to nic nie wiesz, jak bys widzial akcje na cyclo albo inne to bys mogl cos powiedziec na temat mojego pvp, albo moze wyskoczysz ze mna na otsa i zobaczysz jakie mam pvp a nie pier... glupoty... A to ze sie nie ujawniasz to moze wygladasz jak ta kolesiówa na tym awatarze... zal mi odpowiadac na twoje pytania jak sie ujawnisz to moze bede odpisywal na twoje posty a tak to mozesz pisac sam do siebie na tym forum bo raczej nikt ciebie tu nie czyta a nawet raczej nie chce czytac poza osobami ktore cie tu moga co jedynie pojechac bo masz takie zalosne tematy...

kocica 03-11-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolonko (Post 1728047)
Co do mojego pvp to nic nie wiesz, jak bys widzial akcje na cyclo albo inne to bys mogl cos powiedziec na temat mojego pvp, albo moze wyskoczysz ze mna na otsa i zobaczysz jakie mam pvp a nie pier... glupoty... A to ze sie nie ujawniasz to moze wygladasz jak ta kolesiówa na tym awatarze... zal mi odpowiadac na twoje pytania jak sie ujawnisz to moze bede odpisywal na twoje posty a tak to mozesz pisac sam do siebie na tym forum bo raczej nikt ciebie tu nie czyta a nawet raczej nie chce czytac poza osobami ktore cie tu moga co jedynie pojechac bo masz takie zalosne tematy...

rayan the crusher 80 ms zrokowany
styp 100 rp na galanie sprzedany na allegro
i 100 noobcharow na roznych serverach do pkowania - jezeli chodzi o ots, to nie ma sprawy, wystarczy ze podasz mi ip na pw.
a jak sie pomylilem z niewiedzy o tobie to sorry

Reloop 04-11-2007 01:45

Cytuj:

3. masz zalosne pvp.

KOlego jak sie niewie sie nie pierdoli na prawo i lewo. sry za blędy ortograficzne na ma was w dupie =D

Pozdro.

Jak masz coś do Kaki to masz również do Mnie. zapraszam na 36.hopto.org Tiba 7.6 wbijaj na 4/4 tylko w hotheykach se ustaw nicka

kocica 04-11-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1728544)
Jak masz coś do Kaki to masz również do Mnie.

widze ze masz niezle poczucie wlasnej wartosci
propo otsa - nie ma sprawy

Axx 04-11-2007 12:50

Zapoda ktoś filmik z tego 9:6 ? B)

Hassanoo 04-11-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Axx (Post 1729042)
Zapoda ktoś filmik z tego 9:6 ? B)

I.Pada Marjola, początek bitwy w tombie, pada Vincente
http://rapidshare.com/files/66919551...dress.rec.html

II.Odsiecz Dofu i Punishersów, padają Sirkiks, Igragorn, Drazharm, Issaya
http://rapidshare.com/files/66918789...ahmun.rec.html

III.Bitwa w tombie z innego cama, widać dead Falzera, Woramusa i Matte Moo, poźniej atak Dofu~
http://rapidshare.com/files/66920217/ankteam.rec.html

Siggurdius 04-11-2007 19:22

Xyro
Nov 04 2007, 08:24:24 CET Killed at Level 131 by Farmazon
and by Ziomeck

Adi Gotti
Nov 04 2007, 17:49:57 CET Killed at Level 131 by Wymar Herachear

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57.