![]() |
Cytuj:
Bardziej mnie interesuje to co się dzieje na serwie a nie czytanie durnych wypociń Corsa które od dwóch lat są takie same (no dobra, wzbogacił troche słownictwo chłopak) i nic nie warte bo ile razy by sie nie wychwalał to i tak kończył z obitą dupą. Le finit |
Kolejny członek Punishers złapany ma używaniu macro ? :o (no dobra ... Numenor, ale dla mnie to jeden pies)
[CHAR]Polli ent[/CHAR] Banished: until Nov 30 2007, 04:22:23 CET because of macro use Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gimli Sfragowal? a co ta ma do rzeczy? to ze puscil ostatnia bolte? badz zabral najwiekszy dmg? Haha. To jest smieszne.. tak naprawde Cors jest kozak bo fragowal wiecej niz wanted members razem wzieci. Rotfl Yours Waszka |
Cytuj:
@Co do tematu... Na początek gratulacje fragów. Punishers przeżywają wyraźny kryzys. Fea zaskoczył mnie trochę swoją decyzją, mimo, że nieco wcześniej już o tym wiedziałem. Od początku wiedziałem, że ze strony Punishers spotka nas PA, PK i ogólnie będzie nieciekawie. Cieszę się, że Fea to zrozumiał, bo nie uśmiechało mi się bycie przeciwko niemu. Cóż kraw... Witamy po drugiej stronie. xD |
Cytuj:
Cytuj:
YOUR'S Gimlos : ddd |
@Ciri~
Nie wypłacaj się, nie ma po co. Jeżeli uważasz, że nie ma sensu walczyć to odejdź z Azury i zajmij się czymś pożyteczniejszym, np napisz program do obliczania pola dowolnego kształtu + błąd z jakim to pole zostało policzone ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do tego Yours/Your's Tak jzu zostanie ze na tibia.com bede pisal your's z bledem popelnilem blad dawno na poczatku ale zmieniac tego nie bede.. Skoro Ciebie rajcuje wypominanie tego 3 raz.. to spoko.. bo dal mnie to jest zalosne... :) Yours Waszka |
@Gimlos
Nie ma juz czegos takiego jak "Poznan Crew" czesc ludzi powyjezdzala do UK, a z pozostalymi to roznie np. ja z Pollim widziec sie nie mam zamiaru ale jak tylko bedziesz w Poznaniu to daj mi znac na tel to z Bolem i Floaterka wyskoczymy na jakis browarek :) odezwij sie do mnie gdzes na prv to sie nr kom wymienimy i bedziemy sie łapac ;) |
No i undead Falzer own3d :D
Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by Entozoaire _/ Hail |
Ogólnie to chyba 9:6 dla Wanted, ale już nie wiem sam. ;s
[GUILD]Wanted[/GUILD] and CO frags. [CHAR]Falzer[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by [CHAR]Entozoaire[/CHAR] [CHAR]Voramon[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:14:15 CET Killed at Level 102 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR] and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Xajaki[/CHAR]: Nov 01 2007, 21:20:54 CET Killed at Level 125 by [CHAR]Urbexx[/CHAR] and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR] [CHAR]Warmaus[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:20:06 CET Killed at Level 106 by [CHAR]Dana Ariesia[/CHAR] and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Vincente Valantine[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:06:07 CET Killed at Level 113 by [CHAR]Fauron Sigon[/CHAR] and by [CHAR]Urbexx[/CHAR] [CHAR]Matte Moo[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:14:53 CET Killed at Level 112 by [CHAR]Bamlee [/CHAR]and by [CHAR]Sir Scud Kaka[/CHAR] [CHAR]Wolfwerine[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:02:54 CET Killed at Level 121 by [CHAR]Urbexx[/CHAR] and by [CHAR]Lord sensej[/CHAR] [char]Florento Uka[/char] Nov 01 2007, 22:19:40 CET Killed at Level 86 by [char]Dragoholikus[/char] [char]Sathan Bell[/char] Nov 01 2007, 22:16:49 CET Killed at Level 99 by [char]Urbexx[/char] and by [char]Dragoholikus[/char] [GUILD]Punishers[/GUILD] frags [CHAR]Marjola[/CHAR]: Nov 01 2007, 21:14:09 CET Killed at Level 140 by [CHAR]Zangief[/CHAR] and by [CHAR]Wolfwerine[/CHAR] [CHAR]Sirmaciek[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:05:25 CET Killed at Level 115 by [CHAR]Franco De'lago[/CHAR] and by [CHAR]Jameha[/CHAR] [CHAR]Igragorn[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:34:24 CET Killed at Level 148 by [CHAR]Stofieballofie[/CHAR] and by [CHAR]Dhia[/CHAR] [CHAR]Drazharm[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:33:48 CET Killed at Level 174 by [CHAR]Patanou[/CHAR] and by [CHAR]Minavand[/CHAR] [CHAR]Sirkiks[/CHAR]: Nov 01 2007, 23:03:59 CET Killed at Level 163 by [CHAR]Leifmaa[/CHAR] and by [CHAR]Adi Gotti[/CHAR] [CHAR]Ragooguoe Shiverotor[/CHAR]: Nov 01 2007, 22:06:16 CET Killed at Level 77 by [CHAR]Onlly[/CHAR] Pozdrawiam ... |
Jed
@Jed
Dobra, nie będę udawał debila heh z Adhd ;p Widziałeś kiedyś innych med'kazeli niz tych w dp xD ?? Ooo.... drugi punkt ostrzeżeń xP Thx ^^ A co do Wojny to tłukli się aż miło patrzeć.... Punishers nie poddadzą się, nie na darmo sie tłuką... O jak żal mi biedasów z Wanted xD |
9-6 dla nas
|
Ale te gfb combo już nie pamiętam w kogo to była poezja stal jeszcze ze 2 sec po zjechaniu całego hp :cup:.Jakis filmik będzie ?
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
btw: nareszcie* ;p |
Owszem, zrobił pz, bo nie wyrzuciło go jak dał exita. xD Śmiesznie było, bo dał exita i ktoś tam go uhał, ale jak zaczęliśmy go bić chyba mu powiedzieli, że go nie wyrzuci, to się zalogował. xD
Pozdrawiam ... |
Mano Tath
Nov 02 2007, 12:27:27 CET Killed at Level 68 by Cris Don Doggy and by Sirhan |
Sparkx
a o co poszło z sparkxem?
|
Była pewna umowa, nie przestrzegał jej warunków (co prawda to nie było w 100% zależne od niego, ale był ostrzegany ...) i ma muke.
Pozdrawiam ... |
a wlasciwie sir scud kaka dlaczego jest w wanted?;o
przecie on nie raz lizal dupe punkom. zaloze sie, ze jak punkowie zaczna wygrywac, to przejdzie na ich strone hahah :baby: |
Cytuj:
hahahaha weż człowieku nie wiesz co piszesz... Po pierwsze jestem w Wanted bo dostalem do niego inva a nie ze o niego sie staralem. Po drugie nie lizadlem nikomu dupy bylem kiedys przeciwko Wanted bo mialem powody. A po trzecie walcze przeciwko puni i dof bo co sie okazało hawek i pata mnie zabili a ja za to sie ładnie im odwdzięczę, wiec jak nic nie wiesz to może jednak nie udzielaj sie na tym forum bo jak przeczytalem tego posta to az musialem odpisac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widziales Bajera w rl? Nie!! To stul pysk... I zobacz na swoj ryj "J/K"
|
11:57 Voramon [101]: ty ziomus moge ci zalatwic zebys nie mial hunta
11:57 Voramon [101]: Ale potrzebuje na blesy Widze ze niektórzy z puni juz kasy nie maja :P |
Co do Voramona to moge mu sprzedać kase na blessy za Rl kaseB)
heuheuehe @ Kocica Co do twojego postu o Sir Scud ~ to powiem krótko "w dupie byłeś, gówno widziałeś"... |
Cytuj:
2. nie wiedzialem ze cie zajebal hawek i pata (moj blad) 3. masz zalosne pvp. @Pavvulonik to, ze masz na mnie ochotke nie wnosi nic do tego forum #abarth nie, nie bylem w twoim domu i cie nie widzialem $zeus nie, nie jestem Bayter |
Cytuj:
_/ Kocica Wielki Mastah Azury:cup: |
Cytuj:
te cie zaczynam lubic :)))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Cytuj:
|
@up
widzialem na filmiku jak lal mojego kumpla (38 ek) i sobie tak pieknie radzil (majac go w trapiez dsami) ze az zal dupe sciska a moj nick na azurze to rayan the crusher. obecnie postac jest zrookowana ale miala ~80 lvl a na azurze juz tylko pkuje :> |
Cytuj:
Co do mojego pvp to nic nie wiesz, jak bys widzial akcje na cyclo albo inne to bys mogl cos powiedziec na temat mojego pvp, albo moze wyskoczysz ze mna na otsa i zobaczysz jakie mam pvp a nie pier... glupoty... A to ze sie nie ujawniasz to moze wygladasz jak ta kolesiówa na tym awatarze... zal mi odpowiadac na twoje pytania jak sie ujawnisz to moze bede odpisywal na twoje posty a tak to mozesz pisac sam do siebie na tym forum bo raczej nikt ciebie tu nie czyta a nawet raczej nie chce czytac poza osobami ktore cie tu moga co jedynie pojechac bo masz takie zalosne tematy... |
Cytuj:
styp 100 rp na galanie sprzedany na allegro i 100 noobcharow na roznych serverach do pkowania - jezeli chodzi o ots, to nie ma sprawy, wystarczy ze podasz mi ip na pw. a jak sie pomylilem z niewiedzy o tobie to sorry |
Cytuj:
Pozdro. Jak masz coś do Kaki to masz również do Mnie. zapraszam na 36.hopto.org Tiba 7.6 wbijaj na 4/4 tylko w hotheykach se ustaw nicka ____________________ Timbaland & OneRepublic - Apologize.mp3 |
Cytuj:
propo otsa - nie ma sprawy |
Zapoda ktoś filmik z tego 9:6 ? B)
|
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/66919551...dress.rec.html II.Odsiecz Dofu i Punishersów, padają Sirkiks, Igragorn, Drazharm, Issaya http://rapidshare.com/files/66918789...ahmun.rec.html III.Bitwa w tombie z innego cama, widać dead Falzera, Woramusa i Matte Moo, poźniej atak Dofu~ http://rapidshare.com/files/66920217/ankteam.rec.html |
Xyro
Nov 04 2007, 08:24:24 CET Killed at Level 131 by Farmazon and by Ziomeck Adi Gotti Nov 04 2007, 17:49:57 CET Killed at Level 131 by Wymar Herachear |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |