![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no odpowiedz cwaniaku a nie uciekasz ~~
|
Cytuj:
|
ja nic nie probuje, w dupie mam troya, oby mu sie udalo poprzezucac szybko rzeczy po odbanowaniu na nowego chara, bo bedek dlugo nie pociagnie.. to nie jest sharing czy cos, to jest trading account, w dodatku udowodniony, a za to leca delety ;/ eh jacy wy ludzie kurwa pazerni na ta kase jestescie, odchodzicie z gry to zostawiajcie swoje chary, przeciez wy je robiliscie, nie czujecie zadnego sentymentu? musicie je kurwa sprzedawac jakims idiotom.. ? taki hajs jest wazny?
|
Cytuj:
|
ej powiedzcie mi kiedy z beduriona egypcjanina wyszedl bedurion holender
|
na fure mozesz normalnie zarobic, co za problem, a swojego chara nikomu nie sprzedawaj, bo potem widzisz jakie kulfony sie bujaja po tibii! xD
btw. http://mega.podrywacz.patrz.pl/ aff :< xD wyjebany kolo :D :D |
@up
HUAheuaheuHEUaheuHEUheuHEuheUHEUehuEHuehUEHuheuHEU h : DDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
notop GZ!!!
|
Cytuj:
@Bedu Sytuacja identyczna jak z Perrym, po miechu dostanie deleta. |
Cytuj:
jak to kiedys ktos z polski spiewal... "jest luz kiedy w kieszeni brzeczy kesz" |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Arcania sie robi serwerem dziwnym ze tak powiem okresle to w skrocie zal.pl
|
Cytuj:
za co eizix dostal deleta? bo jakos mi z glowy wylecialo... |
kto zna Focus Kalli? Jaki leb omg xD ziomek postawil monka,to spytalem czy nie postwi dwoch to z kism przyjde,skillimy sobie podbija noob i "Dance all" ja go olalem to wylecial z "ooo mc mc mc,zrobilem screena" xddd niech sle sobie do gm'a i dostanie bana za false report gz braku mozgu,ile takich dzieci z iq porownywalnym z liczba kalorii w tictacach chodzi po arcanii??
|
http://www.allegro.pl/item249680334_...zja_tibia.html
Jestem na szkrinie!!!!!!!!!111111111111111111111oneone |
Powiedzcie Epsilonowi ze juz nikt nie kupi tego chara a jak kupi to spotka go to co starego ownera ^^
|
Cytuj:
|
To ze nie ma przecinka to jeszcze nie powud zeby muwic, że ktoś olewał szkołe no i moze troche stylistydznie nie tak ale mial wiekszy level wiec chyba wie co pisał.. ale przyczepić jest malo o co chyba
Edit: Heh, ja też zrobiłem jeden błąd (chyba przez samo 'h') gapa ze mnie ... |
Cytuj:
|
ta postac sprzedawana na Allegro to PHANTOOM
|
Cytuj:
Ten mój post wyżej to była prowokacja/ironia... jak widać nawet ta prowokacja działa. |
Cytuj:
|
Nie.
;;;;;;;13;;;;;; |
jasne ze ironia!
|
Cytuj:
Btw. to co z tą wojną Ormo vs. New Ormo? :D |
Wojna to smiech na sali ;p. Pobrali pare supporterów i powybijali nam troche ludzi.. ale kolo 22 znowu wyszlismy na prostą - 8:6 dla Ormo.
Edit: juz 14:6 |
Cytuj:
ps.gratz fragow w wojnie:D |
gogogo 1000 postuff
|
Kurwa... Biteq jak to mowia glupi ma zawsze szczescie no i wlasnie to wyszlo... ten twoj X log i relog na Dark Kajko :) Ale spoko myslimy o tobie :D
|
no wam maslog wyszedl parwie udalo sie wam zabic....draga...
ale zeby moj noob char do noszenia manaskow zlapal fraga to juz przesada.. |
Cytuj:
no wyszedl ;* mowilem ze bede Biteq obserwowal :) |
ten masskick to było przegięcie,lol
|
Jeszcze 1 frag i pan lamus zacznie pisac jakie to ma zaje... plany na wojne i wogole...zal
|
Ciaho ale o co Ci chodzi?Oo'...
|
o twoje mistyczne plany ktore nie wypalily na wojnie.... no chyba ze x logi bo to mi sie podobalo
|
Mistyczne plany? Ehh.... kazdy ma jakies plany lamusa/nasze nie powiodly sie ale na tym polega wojna... nie wszystko jest idealne... gramy sobie teraz jak gramy ale takie zabicie kogos to przyjemnosc :) ty z pewnoscia jej nie doswiadczysz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |