![]() |
Borucao, istnieje coś takiego jak PM. Stosuj sie do tego, lol
|
ejno cze..
|
Bradolek, istnieje coś takiego jak PM. Stosuj sie do tego, lol
|
kto przyjechał?
|
Wujek Asfalt z tego co słyszałem.
|
a pytałeś co by zjadł?
|
Banana znaczki
|
I mówił, że rzuciłby się też w gówno, bo podobno dobrze go maskuje.
|
Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy. Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie. Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S ehhhhh brak mi juz słów. Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/ Dzieki za uwagę. ~madi |
Cytuj:
I kto to jest ~madi? |
Ja się wzruszyłem ;(
Hansonik pewnie do goscia na Tibii " :* " - a on myśli że to coś ważnego :D omfg xDDDDDDDD @madi Proponuje mniej internetu :) |
eh to nie tak...ona mi sie zwierzała ja jej rowniez...spedzilismy godziny rozmawiajac o wszystkim i o niczym ( i nie o grze rozmawialismy ale o zyciu )
Nazywala mnie najlepszym przyjacielem itp. nie bede wymienial tych innych okreslen jakich uzywala bo po co. Wiedziałem, ze kazdy bedzie ze mnie polewał dlatego wymyslilem sobie nicka tu bo na tibii to juz wogole zycia bym nie mial :S Pozdrowienia dla tych ktorzy wiedzą co czuję :/ |
Lolando xD
wzruszylam sie rowniez. skoro masz jakis problem i czujesz sie taki urazony to napisz do mnie na gg czy cos a nie piszesz farmazony na forum. kogo to obchodzi? zeby wydoroslec mam czas jestem jeszcze niepelnoletnia, a usmiech na twarzy to podstawa. "mandi"? pierwsze slysze, przedstaw sie konkretnie albo przestan robic glupie zarty. pozdrawiam, przyjacielu :*:*:*:*:*:*:*:*:* ps. pytales ile razy dziennie slodze itp. bardzo czesto, wiec ciezko policzyc;) |
miej wyjebane a będzie ci dane xD
tak się każda 'przyjaźń' damsko-męska kończy, więc japa do góry, idź se zwal wypij ze dwa piwa i od razu ci będzie lżej na duchu :p |
Gości sie zakochał przez internet super !! Zróbcie jeszcze ślub w edron i żyjcie długo i szczęśliwie :D:D
LEJE Z TYPA, no ale jak sie nie ma rl koleżanek to tak jest i jak sie jest nie śmiałym AHAHAHHA :S |
Cytuj:
|
True love story... ;(
Peace&Love&Empathy xD + troche RL + SEX :evul: |
Cytuj:
|
pytalam kurde ale nikt sie nie przyznaje. walcie sie "koledzy' :P xDD
|
@Rise
Robicie cos jeszcze oprocz padania w tym warze?8o bo z tego co widze to raczej nie. :) @Diabolum/zirkov/rony~/adam ziomus Nie nudzi ci sie rzucanie huntami w dp?xddddddddd @madi Nie przejmuj sie moze nastena bedzie lepsza xdddddd |
@Madi
A ja cie rozumiem.... :) Tak jak Ktos UP napisal nie ma przyjazni damsko meskiej xD Zawsze jest cos wiecej xD hehe :D |
pytałaś kolegow? jest nas wiecej? Oo o boze jestem taki naiwny :/
bylem chwile online ale odechciewa mi sie grac jak jestes online. |
Ziomek wyluzuj tego kwiata jest pól świata, a kijem rzeki nie zawrócisz B)
|
No ja go nie ogarniam ;)
W Hansoniczce odezwał się instynkt Karoliny Kaalary z carlin ;) |
Czlowieku wez sie ogarnij i nie rob z siebie posmiewiska, wyjdz lepiej na dwor a nie rozmawiasz z pixelowym ludzikiem ktorym gra "kobieta". Co Ci z tego ze da Ci "BUZI" w grze to tylko jebane 2 znaczki pomysl czlowieku co Ty w ogole masz w glowie.
Za robote bys sie wzial a nie za pixele pozdrawiam Zakochanych pixelowiczow :*:*:* <- mam nadzieje ze jak to zobaczysz nie zaczniesz sie mastur... |
Cytuj:
|
nie jestes naiwny tylko glupi robiac z siebie debila na forum, bez znaczenia czy sie zgrywasz czy nie. poznalam w pixelach pare normalnych osob, dobrze ze nie trafilam na takich co placza na forum a nie potrafia normalnie zapytac w grze. tzn nie w grze bo dzisiaj nie ja siedzialam na hansoniku, ale chociaz pm lub gg, nvm.
zacytuje forumowiczow - rzuc sie w gowno.' tak jest was wielu. liczba moich kolegow to liczba mnoga. |
nie wiem czy się myle czy nie, poprawcie mnie jeśli tak, ale czy przypadkiem liczba mnoga nie zaczyna się od dwóch?:D jak tak można by pomyśleć że odludkiem jesteś :D bardziej sprecyzować to powinnaś, bo chłopak zaraz zacznie wymyślać nie wiadomo co:d
|
tak mylisz sie. liczba mnoga to wiecej niz 1, a liczby mnogie to kilka liczb wiekszych od 1. nie udalo Ci sie dojechac mnie? sry
|
Madi, wszyscy włącznie z obiektem twoich westchnień Cię tu delikatnie mówiąc skrytykowali ale nie załamuj się,znam taka jedną fajna dupcie co mieszka w Thais i czasem wpada na Fibułe po świeże kwiaty bo na ogódek potrzebuje i czasem do trapów,myśle że pogadasz sobie z nią o tym i owym :)
Moge Cie z nia zapoznać jak chcesz ,niestety ostatnio przytyła,nie wiem czemu może zmieniła outfit :( Koleś ty to na serio czy Uriza&Dari chcesz podrobić ? |
ależ droga Hansoniku, broń cie panie Boże, że ja cie obrazić chciałem, tylko mówię, że mnoga to także 2, a niektórzy mogą to tak odebrać
|
dobra mniejsza zle przeczytalam. tak mam 2 kolegow bo wiecej mnie nie lubi:( wysylam buziaczki na tibii ale to nic nie daje :/
|
Wiedziałem, ze tak bedzie...
i przestan juz " ;* " do mnie słać bo mnie to drażni. Głupie tesksty, ze jestem Twoim najlepszym przyjacielem jakiego moglas spotkac na tibii, juz przestalem wierzyc w Twoje glupie zakichane gadki. Nie jestem jakims gnojkiem ktoremu mozesz obrabiac d*** jak miewasz to robic w swoim zwyczaju :/ cytuje: ..."jaki kretyn dalam mu buzi haha i sie zakochał"... tak wlasnie nie jeden raz do mnie pisalas. Nie jestes cool, ani najpiekniejsza na tibii wiec ochłoń -.- Mysle, ze dałem Ci duzo do myslenia. Moze kiedys przestane udawac na tibii, ze Cie lubie i wtedy sie cholernie zdziwisz. |
Dokładnie, to samo bylo ze mną, wszystko pieknie, mila i super laska..
wbila troche wyzszy lvl i juz jestem dla niej nikim takze bylem jej najlepszym przyjacielem, coz poprostu nas uzywa sobie:)) może kiedys sie przeliczysz </3 ;( |
LOL. ZALOSNE.
nie dales mi nic do myslenia. w ogole wstyd mi ze wdaje sie w takie dyskusje z nikim. jeden i drugi albo sie przedstawcie, albo dalej pierdolcie farmazony, jak mam wierzyc w jakiekolwiek slowa anonimow, masz troche mozgu? albo sie przedstawisz albo s*******aj. tzn s*******ajcie. sry za wulgaryzmy :*:* kiss |
Ja wiem kto to! Lucasito huheheh
nieno, żart :D |
Tylko prawde sie mowi a Ty juz sie burzysz >.< prawda boli, oj boli.
Zal mi Ciebie troszke ale tylko troszke, bo myslalem, ze inaczej potoczy sie rozmowa a Ty mnie zrazilas do siebie na maxa i do tego jednak jestes zdrowo rąbnieta :/ nie mowiac o tym, ze klniesz jak żul ;/ co dziewczynie nie wypada. Fajnie, ze moglem sie tu przekonac jaka jestes :) w tibii dalej bedziemy friends ;* słodkie prawda? to taka moja zemsta. |
Cytuj:
no coz to jak kiedyś Nikolciu <3 :) |
hahaha rozmowa. Ty to nazywasz rozmowa? gratuluje xD jestes ciota bo boisz sie do mnie napisac normalnie i wynosisz to na forum zeby szal zrobic. "zemsta" Ci troszke nie wyszla. pozdro kolego :*:*:* jak wroci odwaga, to pogadamy, a nie popiszemy na forum. zal zal zal
|
Hahah ;d ta sytuacja rozruszyła forum !!! bo ostatnie dni to nuuuuuda
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |