![]() |
Cytuj:
|
GIMBUSYY DZIS spamują bo sobota ;(((((((((((((((
szieea! |
swoja droga Tede to nie pojechal, bo sie jaracie jakims gownem, a nagral jakis cyrk na kolkach a banda gimbusow sie tym jara. tede=komercyjny frajer
|
@UP
chuja wiesz, chuja pierdolisz |
Cytuj:
|
WLASNIE, CZARLI DOBRZE CI PISZE PROWOKUJESZ JEBANY TYLKO
. |
Ej, ale przepraszam, że niby komu Tede pocisnął? Słabe...
Ah wybaczcie, przecież tede robi w TVN i TVN Turbo! Zapomniałam dodać, że oboje słabi ; ) |
Cytuj:
Smutne, że głos klauna i żałosne teksty to dla większości pojazd. Pojazd to to, co 2Pac zrobił z Biggiem, GZA z 50 Centem lub Eminem z Ja Rulem... |
^^^ PROWOKUJE JEBANY, WIECIE CO MACIE ROBIĆ ema
|
Ale Tedunio pojechał Peje. W sumie lubię ich obydwu więc nikomu nie kibicuje, ale Tede ma zajebiste teksty. :D
|
Cytuj:
|
WŁAŚNIE TAK KOŃCZĄ FRAJERZY ema
|
Się śmiejecie, ale ciekawe jak w takich emocjach zareagowałby 'kochany Tedunio' Fakt, że zabawnie to wyglądało, kiedy całe tłumy darły mordę powtarzając słowa Peji, ale myślę że co najmniej połowa raperów miałaby podobną reakcje. Tak to już jest ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pezet - po okrzykach ''wy*******aj, chcemy gurala'' po prostu dokończył kawałek, krótko się pożegnał i zszedł. To zależy od człowieka, który jest na scenie. A taki człowiek ma władzę. Dużą, czasem większą niż publika. Jak dla mnie ten gość od Peji powinien dostać wpierdol - i dostał. Ale nie za namową rapera. Peja po prostu postąpił źle, wyrwało mu się. A to, że próbował się w jakiś durny sposób usprawiedliwać, nie odbierał telefonów - to właśnie zdissował Tede. Jak dla mnie świetny pojazd, zobaczymy czy coś z tym dalej będzie :D |
No i właśnie taki matoł jak peja powinien zostać wykastrowany i zamknięty w izolatce, a ten debil, co machał paluchem na koncercie, powinien dostać normalny wyrok (w zawieszeniu) lub jakąś tam inną karę.
Peja to mongoł, typowy przykład niezasłużonego awansu społecznego z robola bez przyszłości do osobnika posiadającego jako taki majątek - coś takiego nigdy nie powinno mieć miejsca. Ten człowiek jest równie głupi, co mój but (Nike Air :cup:) i równie upośledozny, co ta dziewczynka, z której śmiała się Kazia Szczuka u Wojewódzkiego jeszcze za czasów jego polsatowej kariery. Głębia jego tekstów jest równa głębi mojego płaskiego talerza po frytkach. Wszystkie problemy rozwiązywać tylko siłowo, spuścić wpiernicz - bo inaczej się nie potrafi. Przecież to jest mentalność typowego osła, który powinien w kamieniołomach robić. A Tede? Oh, ja robię w tvn, tvn, tvn turbo. I na dodatek głos klauna na viagrze i teksty na poziomie najwspanialszego grafomana (nie znam, ale na pewno taki żyje). Jak coś takiego w ogóle można nazwać rapem, dissem, muzyką? To jest zakrawa na kpinę, to woła o pomstę do nieba. Współczuję ludziom, którzy uważają, że jest to fajne, mało tego, którzy mogą tego słuchać bez bólu - bo ja cierpiałem. I to bardzo. Niewyobrażalne męki. |
Cytuj:
@co do dissu Czy mógłby mi pan ładnie na tym forteklapie wystukać? O właśnie bardzo pięknie widzę maestro jesteś przyuczony we forteklapie. Dla sympatycznego Ryska z poznania od równie sympatycznego Jacka. I wymiękłem :D "cała polska się dziś się śmieje orkiestra gra diss na peje" _/ |
Cytuj:
Mówisz o sytuacjach, kiedy to po prostu jakaś tam spora część nie chce jakiegoś tam koncertu. A tu prostu jeden typ, staje po środku, przy samej scenie i psuje ci całą zabawę z tego co robisz, bo reszta ludzi bawiła się świetnie. |
Cytuj:
1:50, sprawdź. |
puk puk puk, stary dobry wrog : D
wszystkie damy ida w tany, cala sala rararara gruba impra z rysiem trwa : X |
No to pełen szacun dla Tede z 2002 roku. ; )
przyszliiiii na impreee, buahahah. ;f |
Cytuj:
|
Ooo, o interesy to on bardzo dobrze dba. Pracuje w TVN i TVN Turbo! ; >
Dla mnie ani jeden, ani drugi nie jest jakoś szczególnie inteligentny, na pierwszy rzut oka. na drugi zresztą też nie. ; ) |
dla mnie tede nie jest jakimś idiotą tępym wystarczy poczytać wywiady (nie głupio mówi) , posłuchać kawałków w przeciwieństwie do rysia ;x
@GIMBUSY: SPAĆ! RANO EDUKACJA! HAHAHAHAHA |
Ahhhh, jaram się Skorupem znowu : ] jego poprzedni album męczyłem dobre pół roku zanim się nacieszyłem, ten jest równie dobry, o ile nie lepszy. uwielbiam jego flow i rymy :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie powiedziałam, że mi to przeszkadza, ale sam to bardzo podkreśla, co już jest mniej fajne.
|
i chuj , nawijam o tym otwarcie bez skrupułów czym teraz żyje itd.
|
Nigdy nie zrozumiem czemu wykonywanie rapu w Polsce powoduje, że nie możesz pracować nigdzie indziej bo od razu wyzywają Cię od "komercji".
Wyjaśni mi ktoś ten debilizm? |
bo ave jot pe na 100%!!
|
ja osobiście sam tego nie rozumiem, bo mając okazję zarabiania dużego hajsu skorzystałbym z niej bez względu na to czy byłbym znanym raperem, budowlańcem czy pokojówką. i pierdoliłbym wyrażenia typu 'komercja'. Chuj z komercją, skoro kazdy chce żyć ponad poziom. Niektórym się udaje, brawo.
@edit zapomniałem napisac, że nowe stoprocent przekozackie :] |
Ja tam Lubie Peja,PIHa,Gurala,Eldo i jest git ; ] a co do tego tego dissu to jest zajebisty =D niech więcej tych pojech robią ;d oby były tak dobre jak Dissy NASa lub Liroya =]
|
^^^ GIMBUS do pieca
|
Cytuj:
|
PEDZIK, SPAKOWALES JUZ TORNISTER?.
|
Gagerr - Tharion?
ratatatatata notes 2 errata : D |
Cytuj:
|
JedenOsiemL -nigdy nie zapomne