![]() |
NAT raczej nie ma za wiele wspólnego z tym, czy są problemy z łączeniem się do serwerów. Otwarty NAT potrzebny jest do pełnienia funkcji hosta.
Co do problemu, to trudno powiedzieć. Błąd gry raczej jest mało prawdopodobny. Może jakiś antywirus, albo wirus blokuje ci określone połączenia/porty. |
Cytuj:
A jesli moge wiedziec, to jaki magazyn recenzjonizowal owa gre? Bo jesli PSX Extreme, to chyba zaczne sie bac naprawde... Osobiscie nie slyszalalem niczego zlego o FF XIII, a doprawdy powiadam, iz czytalem mase recenzji etc. ;) |
A ja ściągam betę CnC4 tralalalala :-D.
Ciekawi mnie jak się sprawdzi system bez baz, skoro cała saga się na budowie ich opierała ;-P |
Cytuj:
|
podobno ff XIII przez pierwsze 30 godzin będzie okropnie liniowy, ale za to jakie filmiki zaje***te 8Gb gry 25~gb filmików :D na iksa będzie na 4 płytach o boshee jak ja nie lubię żonglerki płytami na szczęście mnie to nie czeka.
|
Muszę załatwić sobie Samurai Warriors 2, nie wiedziałem do niedawna że jest na PC ;__;
|
Ściągnąłem demon BFBC2 na xboxa i muszę przyznać że sama rozgrywka jest ciekawa. Tylko oczywiście bronie mi nie pasują. Może zakupie, albo może nie.
|
|
Nie pleja tu nikt przypadkiem w starcrafta na iccupie najlepiej? :P
|
Witam ^^ ostatni pytałem was o strategie lecz dostałem strategie takie same kwadraty a ja niezbyt lubie coś takiego chciałbym żebyście mi powiedzieli jakie sa gry typu:Buduj,zbieraj zasoby,rób armie,ataku.
Aktualnie jakie gry posiadam tego typu to : Dawn of war,Dawn of war winter assault,Dawn of war Dark Crusade,Dawn of war Soulstorm,Dawn of war 2, Warcraft 1-3,Bitwa o sródziemie 1-2 + dodatek witch king.Twierdza warchest 1 -2 + krzyrzowiec i legędy.Rome total war + wszystkie dodatki. (niestety Medavile total war mi nie pójdzie ;/) proszę żeby nie były to jakieś hity, ponieważ kompa nie mam zbyt mocnego i żeby grafika pasowała do gier wymienionych. ^.^ |
Polecam Company of Heroes. Nie jest to typowa strategia, raczej cos pokroju strategii taktycznej (odrobine ograniczona rozbudowa bazy na rzecz walki "taktycznej"), ale bardzo widowiskowa i, co wiecej, wydawala mi sie swietna jesli chodzi o przyjemnosc plynaca z gry. Skoro poszedl ci dawn of war, to CoH tez powinien.
Polecam podstawke, w dodatek nie gralem. |
Cytuj:
- kozacy - age of empires - tzar - settlersi - starcraft - kknd - red alert Cytuj:
|
Nie wiecie, że laik mówiąc "żeby grafika pasowała do czegośtam" ma na myśli realia w których osadzona jest gra? ^^
|
na ps3 wyjdzie w tym roku gra, której akcja toczy się na dzikim zachodzie ;p. robią ją Ci co zrobili GTA IV. będzie ona na też bazowała na silniku GTA. tylko nie pamiętam nazwy tej gry.
|
Cytuj:
|
A ja ściągnąłem sobie Demo Alien vs. Predator Multi i jak na razie fajnie się gra. :) Tylko jak dla mnie Alien jest nieco chaotyczny, Predator za to wymiata. :)
|
Knights and Merchants!!!
|
ehe też sobie to demo z psn ściągnąłem to znowu jakiś alien latał i wymiatał
|
A ma ktoś może betę CnC4? Hyhy, ja to mam i gra nie jest aż taka zła jak się wydaje. Co prawda cukierkowa całość, ale miło się gra :P Tylko, że Nod, ma trochę niezbalansowane jednostki...
|
Mass Effect 2 . Ktoś gra? Ja zdążyłem przejść już dwa razy. Jak wam się podoba? Dla mnie 10/10!.
|
Mass Effect 2?
Pierwszy raz od paru lat zarwałem noc, żeby grać ; ). Coś wspaniałego, w to trzeba zagrać! |
Ja gram dość regularnie, chociaż mało czasu ostatnio mam na ME2 akurat. Jakieś 10-15h gry za mną dopiero. Gra dobra i całkiem przyjemnie się w nią gra.
Btw. jak ktoś ma konto na quake live i mu się nudzi, to msg me, umówimy się na duela : P |
Szkoda, ze premiera BC2 dopiero w marcu - od juz jakiegos czasu mam wszystkie mozliwe w becie unlocki, max. (11) poziom, a tluczenie ciagle tej samej mapy, pomimo ze przyjemne, sugeruje, ze potrzebna jest jakas odmiana :P
|
Mialem zamiar sprzedac psp, wiec zeby sie na allegro wyroznic, przerobilem konsolke na najnowszy soft i dla proby sciagnalem assassina. MIODZIO! Nie moge sie oderwac, naprawde :D!
|
A ja w najblizszym czasie, bede pogrywal w tego ostatniego PoP.
Wczesniej nie mialem okazji w nia grac, ale ogolem wydaje sie byc ok, po mimo jej prostoty... |
Cytuj:
|
@up
Tu sie zgodze... Sama kreska i elementy graficzne gry, sa fantastyczne. Ubisoft swietnie dodal sciezki dzwiekowe, dobrze pasujace do zaistnialych sytuacji w grze. Dochodzi do tego, niemalze perfekcyjny podklad glosow pod postaci. Podoba mi sie rowniez fabula i charakterystyka bohaterow. ;p I to by bylo na tyle, bo gra nie wymaga od graczy zbyt wiele. Niewiem nawet na jakim poziomie gram (chyba pro noob mode), bo rozgrywka jest po prostu banalna. Nie widac paska z zyciem, na dodatek ta kobitka o imieniu Elika, ciagle mnie ratuje, przez co nie moge do cholery przegrac (tak, to brzmi smiesznie >.>)! Jedyne co trzyma mnie przy dalszej rozgrywce, to wyzej wymienione, pozytywne walory gry i chec poznania dalszego zarysu fabuly. ;) |
Szukam pewnej gry online, takiej pseudo chemicznej, która przewinęła się kiedyś przez to forum. Można było zespawnować ludzika i wlewać naprzykład do
"otoczenia" wodę, napalm, proch, lód, itd. Wie ktoś może jak się ona nazywała? |
@up
Chodzi ci o Powder Game? o.O |
Jesteś boski, dzięki. O to mi chodziło.
|
Cytuj:
|
Musiałem przejść Bioshocka 2 na jednej sesji bo mi sejwowanie nie działało :X
Moje zakończenie... po prostu masakra, epik epik epik. Kocham ten klimat : d |
@up
Co do Bioshocka 2: Poczekam aż wyjdzie w tańszej serii. :) Jakoś nie ciągnie mnie do wydania ok. 200 PLN (ed. kolekcjonerska) za grę. :) Po 2. nie widziałem dzisiaj w Empik'u wersji nie-kolekcjonerskiej. Albo jestem ślepy, albo coś. |
http://www.empik.com/bioshock-2-pc-m...prod44130278,p
200 zł ;;;;;;;;;;;;;;; Btw nie wiem jak wy, ale jak prócz pisania potrafię jeszcze mówić i jak czegoś nie mogę znaleźć, to pytam obsługę, lol. Swoją drogą, ogłosili oficjalnie datę wydania + przykra informacja: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Macie mi coś do polecenia w ten deseń?
O ile dobrze pamiętam K&M było cholernie trudne. Naprawde trzeba było się napracować i przede wszystkim myśleć, by dojść do końca. Pamiętam, że ja doszedłem do 8. Dalej nie dawało rady. Pogram sobie w to teraz, zobaczymy do którego poziomu dojdę. |
Cytuj:
|
Wiem, potrafię czytać komunikaty wyskakujące w grze (nawet te po ang : O).
|
Alan Wake nie na PC.
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Dobry był patent z czitami, które działały, ale na pewien czas zajebywały Ci całą wioskę : D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |