![]() |
Only Valoria, Only Me
Wczoraj odbył się mały hunt na GSach - Loot żałosny :(
Link do albumu, żeby nie wrzucać ok. 50 zdjęć na forum: http://s14.photobucket.com/albums/a3...iant%20Spider/ Comment Plx!!!! |
Hunty na gsach sa nudne :o Zalozyl bys paca to bys je solo jechal z hurem...
A jedynie co ja moge robic wujem to domek urzadzac :D wiec wreszcie sie pochwale. http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0002.jpg Hail me... |
simor/domis jak kto woli nie nudzilo sie wma an tych gs tam czasmia jets wolny spawn najleiej isc sobie na crus hlema tam jest wyjebisty spawn :d
wuju cos mi sie zdaje ze ty grasz jaks postacie na valori bo poco by ci bykl domek tak tylko dla picu |
Cytuj:
|
Cytuj:
welcome to Valoria xDDDDD!! |
May 17 2006, 20:03:15 CET Killed at Level 46 by Ciroc.
Nie mozesz sie tak latwo poddawac. Valoria (Warloria) tylko dla wytrwalych ;) |
J*ba* Skile
J*ba* LvL Ale nie mLvL :( Potrzebuje min. za 10 k manasów (Kto mnie zaopatrzy??) I chyba będę grać...Jak te 10 k manasów zdobędę jakoś... |
lol...za co cie z*je*al :D ??!!
|
Za nic...To są takie nooby...
|
Nudziło mu się i tyle ... Ades nie załamuj się odrobisz w 2 dni i spox :)
|
Cytuj:
napisalem Welcome to Valoria proste B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdzie sa Boundy? hm Historia sie powtórzy like always |
Cytuj:
Kur*a .... wez tak nie kozacz bo sam padłeś od Boundów jak Gruthem grałeś..... Poprostu uważasz że jesteś taki wielki kozak a moge się założyć że Apitov nie wie kim jesteś... |
Cytuj:
|
Otóż dzisiaj mój bliski kolega z rl poinformował mnie o pewnym zajściu =)
14:13 Rethav: Buachaa hunted 14:15 Rethav: Przyjsc tutaj sorkiem 14:15 Rethav: moim 14:15 Rethav: Master The Darks 14:15 Rethav: na sd polecisz pare Chciałem cię poinformować , mimo że jestem hunted to ty polecisz na sd pare , a nie Buachaa - Jesteś typowy PA , mój kolega zabił poprostu 12 druid ze skullem , a ty na niego wyskoczyłeś strasząc go swoim biednym sorcem który gówno ma do powiedzenia na valorii.Radze uważać na przyszłość z kim gadasz ale i tak za to zapłacisz...nie powiem co by się stało jakbyś jednak tym sorcem przyszedł. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt z tym małym gównem niech go poinformuje żeby uważał na siebie...tyle. Your Monn~ |
He :D To się robi niebezpiecznie na tej Valori ;d
A Haja to thief!!! |
Domis nóób nie kumpel!!!!!!!
Cytuj:
Domis chuj ci w dupe pierdole już cie. Ty nie kumpel. Pierdolsiz głupoty i teraz się jeb. Z master the dakrs mam kontakt. Domis kiedyś miał na niego w loot i potem go hacknoł( ale on zaprzecza). Niestety dowody są typu: 1. PO jego hacku i niego na sell się znalazły itemki jakie on miał przed hackiem. 2. Sprzedawał te itemki zazwyczaj na nóó charach. 3. Powiedział że niby kupił c-armory boh itp bo price list wkoczyło nowe. Domis a teraz jeb się!!!! |
Cytuj:
|
wredna menda/Mam pytanie...czy tylko mi sie wydaje ze domis zachowuje sie jak noob(tu mialem napisac pizda ale za ofensywnie brzmialo"?
Nie ma strony na ktorej nie prosisz o cos.Opanuj sie i nie zachowuj sie jak ciota za kazdym razem jak padniesz.Jak mawiaja moi rodzice: "Trzeba sie usamodzielnic!" Rada: zawsze miec w dp w takiej brazowej skrzynce 10k(10000gp) na czarna godzine. Ale ciii... nikomu nie mow./menda wredna |
ten master the darks to kto w koncu?... bo gadalem z tym rethevem jak simor (domis) na nim siedzial, a haja~ mowi ze on go haknal....... gdzie tu logika? btw. chcialbym wiedziec kto to jest ten master~ bo lal mi sorca i kumpla za nic z blan knight i wreszczeli "armor, armor" a gdy relogi zrobilismy to "no plx" wiec faktycznie ktos tu jest pa-noob :P
|
Cytuj:
|
ehm...prosze was...nie zachowujcie sie jak dzieci...
To moja lista osób do likwidacji...te 2 puste miejsca chyba sie zapelnia... 1.Master the Darks 2.************ 3.************ |
Jeszcze sie nie nauczyliscie ze nie mozna ufac nikomu , kogo sie nie zna z rl ? bo jak cie hacknie mozesz mu na*ebac chociaz ... a tak ? Ja po akcji z Thothem nie ufam juz naawet rl...no moze tylko Dubh...
|
Cytuj:
Czy to po cześci było kierowane do mie? Czy ty wiesz o czymś czego ja nie wiem? |
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogradę"
,,l,, @EDIT: Każdy wie jak było, a nikt nie był przy tym... Cytuj:
Gdzie ci mówiłem, że mam 16 lat? Rozpieszczony to chyba ty jesteś...Rodzice ci kupili komuter, dziadkowie internet. Siostra pewnie pacc'a. A nie pomyśleli, że najpierw do szkoły by się poszło??? Cytuj:
Starym gardzie, bo jest dla mnie jak uśmiech sprzedawcy w Mc Donald-dzie Czyli fałyszwy. I nie będe robić tego co on mi rozkaże...Dla niego liczy się jedno: Abym nie zdał szkoły i wylądował gorzej niż on. Ale niech się pie**nie w ryj. Bo jak sam tego nie zrobi, to kiedyś ja mu to zrobie. Dziękuje all, Vaviec ty też "spier**laj" bo nie wiesz jak jest, było, a wiesz najlepiej.... ,,l,, |
Cytuj:
Ades...- Mnie tez o hacka oskarzyli i wiem jak to jest...jezeli to naprawde nie ty to ignoruj to...proste |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja wieżyłem zawsze, ale gdy jesteśmy pokłuceni to jakośdo tego wracam ... A zresztą ... Po co rozpowiedziałeś ludziom w AB że Haja thief w chuj hmm mi ukradł etc. Dobra jestem thief. Niech będzie ! baba ! |
Kur*a stop ! Zaraz zaraz ... tak było z Thothem ... on dawał passy do swojej postaci prawie każdemu kto chciał invita do gildii...bo samemu mu się nie chciało wejść na stronke ... a później kur*a mnie o hacka oskarża...dla takich ludzi to poprostu...po chu*a dawał passy ? niech sie zastanowi na następny raz...Koniec kur*a tematu bo myślałem że 100 Strona w naszym topicu będzie jakoś zdjęciami obsypana...a tu kur*a gówno...:/STOP IT.!
|
Ja pierd*olee...Chullo died again...j*bać ST :/ Boundy raczej narazie nie wygrają :/ może dopiero w wakacje:/ Swat team to większe PA niż Boundy:/ wkur*iłem się :/
|
stare te ssy jeszcze souli niebylo.
|
eno ludzie prze ostanie 3 strony same komentarze -.- dawajcie ss a nie zsobie temat z harmonia tam na karzdzj stronie jest choc 1 ss a nie co mamy to foyrumpoto aby sie klucic? nie aby sie cieszyc z grania i dawac ss a pasow sie nie powinno nikomu dawac lepij samemu doijsc w rok lub 2 do 100 lv a nie w 2 miechy z 10 ownerami to jets tylko gra wiec nie klucie sie
chullo chyba sie zalaml po starym dedzie i nic zabardzo nie gral teraz wlal i nzowu ded to juz kicha ja an jego miejscu bym byl obiektywny i expil sobie bym wyexpil do 200 lv i dopiero bym robil porzadek a nie tak ladni mu szlo jak expil a teraz co koniec ach ta nasza valoria |
Cytuj:
rofl Edit: jesli chodzi Ci o to z Lazarusem do Robin byl w DP :| albo nie Robin tylko Linus (stary Trucido) btw. slyszalem ze Dubh stracil 900k? =( a to peszek :o |
Moze jakies foty?
|
http://img160.imageshack.us/my.php?image=28lvl0oq.jpg - Macie -,-
Na wasz temat sie nie wypowiadam, no co i po co? 1.) Nie znam się na Boundach i innych tego typu *****szonach 2.) Dostane zrypke że sie wtrącam Tyle. |
Chyba wracam na Valorke :)
Dziś na dragu przypominałem sobie co i jak się robi lol :> http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag2.jpg http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag3.jpg I will come... |
No i bardzo pieknie :) jeszcze Elveloye wez spowrotem :)
|
Cytuj:
edit zapomnialem: looking for team to deep fibula quest ;p 50+ ofc |
Nono...
Elo carmen! dobrze że wrociles bo bylo nudno bez ciebie :< jak cos to msg me :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |