Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Domis 17-05-2006 14:29

Only Valoria, Only Me

Wczoraj odbył się mały hunt na GSach - Loot żałosny :(
Link do albumu, żeby nie wrzucać ok. 50 zdjęć na forum:
http://s14.photobucket.com/albums/a3...iant%20Spider/

Comment Plx!!!!

Monna 17-05-2006 18:59

Hunty na gsach sa nudne :o Zalozyl bys paca to bys je solo jechal z hurem...
A jedynie co ja moge robic wujem to domek urzadzac :D wiec wreszcie sie pochwale.

http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0002.jpg

Hail me...

Palladyn von hellgate 17-05-2006 20:37

simor/domis jak kto woli nie nudzilo sie wma an tych gs tam czasmia jets wolny spawn najleiej isc sobie na crus hlema tam jest wyjebisty spawn :d

wuju cos mi sie zdaje ze ty grasz jaks postacie na valori bo poco by ci bykl domek tak tylko dla picu

Domis 17-05-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna
Hunty na gsach sa nudne :o Zalozyl bys paca to bys je solo jechal z hurem...

Miałem zamiar to zrobić, ale jednak nie zrobie. Nigdy na Valori. Pograć mogę najwyżej na innym świecie.

Bjoern Shu 18-05-2006 03:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domis
Miałem zamiar to zrobić, ale jednak nie zrobie. Nigdy na Valori. Pograć mogę najwyżej na innym świecie.

May 17 2006, 20:03:15 CET Killed at Level 46 by Ciroc
welcome to Valoria xDDDDD!!

Arek Dozamet 18-05-2006 11:13

May 17 2006, 20:03:15 CET Killed at Level 46 by Ciroc.

Nie mozesz sie tak latwo poddawac.
Valoria (Warloria) tylko dla wytrwalych ;)

Domis 18-05-2006 13:45

J*ba* Skile
J*ba* LvL
Ale nie mLvL :(
Potrzebuje min. za 10 k manasów (Kto mnie zaopatrzy??)
I chyba będę grać...Jak te 10 k manasów zdobędę jakoś...

Monna 18-05-2006 14:11

lol...za co cie z*je*al :D ??!!

Domis 18-05-2006 15:46

Za nic...To są takie nooby...

Metal Master 18-05-2006 16:13

Nudziło mu się i tyle ... Ades nie załamuj się odrobisz w 2 dni i spox :)

Bjoern Shu 18-05-2006 21:53

Cytuj:

Za nic...To są takie nooby...

to nie są nooby
napisalem
Welcome to Valoria proste B)

Ufocznik 18-05-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
to nie są nooby
napisalem

gru, teraz taki mądry, a sam wbijales deleta bo "valoria śmierdzi"... gdzie te twoje boundy? :>

Bjoern Shu 18-05-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik
gru, teraz taki mądry, a sam wbijales deleta bo "valoria śmierdzi"... gdzie te twoje boundy? :>

wbilem delete bo nie gram juz w rl tibie =D
gdzie sa Boundy?
hm Historia sie powtórzy like always

Monna 19-05-2006 09:18

Cytuj:

to nie są nooby
napisalem

Kur*a .... wez tak nie kozacz bo sam padłeś od Boundów jak Gruthem grałeś.....
Poprostu uważasz że jesteś taki wielki kozak a moge się założyć że Apitov nie wie kim jesteś...

Ufocznik 19-05-2006 12:31

Cytuj:

wbilem delete bo nie gram juz w rl tibie =D
gdzie sa Boundy?
hm Historia sie powtórzy like always

co nie zmienia faktu ze marudziles "valoria smierdzi", a teraz sie smiejesz z tych ktorzy padaja od boundow -.-

Monna 19-05-2006 15:23

Otóż dzisiaj mój bliski kolega z rl poinformował mnie o pewnym zajściu =)

14:13 Rethav: Buachaa hunted
14:15 Rethav: Przyjsc tutaj sorkiem
14:15 Rethav: moim
14:15 Rethav: Master The Darks
14:15 Rethav: na sd polecisz pare

Chciałem cię poinformować , mimo że jestem hunted to ty polecisz na sd pare , a nie Buachaa - Jesteś typowy PA , mój kolega zabił poprostu 12 druid ze skullem , a ty na niego wyskoczyłeś strasząc go swoim biednym sorcem który gówno ma do powiedzenia na valorii.Radze uważać na przyszłość z kim gadasz ale i tak za to zapłacisz...nie powiem co by się stało jakbyś jednak tym sorcem przyszedł.

Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt z tym małym gównem niech go poinformuje żeby uważał na siebie...tyle.

Your Monn~

Domis 19-05-2006 16:27

He :D To się robi niebezpiecznie na tej Valori ;d
A Haja to thief!!!

Demek 19-05-2006 16:54

Domis nóób nie kumpel!!!!!!!

Cytuj:

He :D To się robi niebezpiecznie na tej Valori ;d
A Haja to thief!!!

Domis chuj ci w dupe pierdole już cie. Ty nie kumpel. Pierdolsiz głupoty i teraz się jeb. Z master the dakrs mam kontakt. Domis kiedyś miał na niego w loot i potem go hacknoł( ale on zaprzecza). Niestety dowody są typu:
1. PO jego hacku i niego na sell się znalazły itemki jakie on miał przed hackiem.
2. Sprzedawał te itemki zazwyczaj na nóó charach.
3. Powiedział że niby kupił c-armory boh itp bo price list wkoczyło nowe.

Domis a teraz jeb się!!!!

Domis 19-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek
Domis cmęski narząd płciowy ci w dupe rzodkiewka jest supere już cie. Ty nie kumpel. rzodkiewka jest supersiz głupoty i teraz się uwielbiam jeść banany. Z master the dakrs mam kontakt. Domis kiedyś miał na niego w loot i potem go hacknoł( ale on zaprzecza). Niestety dowody są typu:
1. PO jego hacku i niego na sell się znalazły itemki jakie on miał przed hackiem.
2. Sprzedawał te itemki zazwyczaj na nóó charach.
3. Powiedział że niby kupił c-armory boh itp bo price list wkoczyło nowe.

Domis a teraz uwielbiam jeść banany się!!!!

Smacznego...

vaviec 19-05-2006 17:46

wredna menda/Mam pytanie...czy tylko mi sie wydaje ze domis zachowuje sie jak noob(tu mialem napisac pizda ale za ofensywnie brzmialo"?
Nie ma strony na ktorej nie prosisz o cos.Opanuj sie i nie zachowuj sie jak ciota za kazdym razem jak padniesz.Jak mawiaja moi rodzice:
"Trzeba sie usamodzielnic!"
Rada: zawsze miec w dp w takiej brazowej skrzynce 10k(10000gp) na czarna godzine. Ale ciii... nikomu nie mow./menda wredna

Ufocznik 19-05-2006 17:59

ten master the darks to kto w koncu?... bo gadalem z tym rethevem jak simor (domis) na nim siedzial, a haja~ mowi ze on go haknal....... gdzie tu logika? btw. chcialbym wiedziec kto to jest ten master~ bo lal mi sorca i kumpla za nic z blan knight i wreszczeli "armor, armor" a gdy relogi zrobilismy to "no plx" wiec faktycznie ktos tu jest pa-noob :P

Demek 19-05-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
wredna menda/Mam pytanie...czy tylko mi sie wydaje ze domis zachowuje sie jak noob(tu mialem napisac żeński narząd płciowy ale za ofensywnie brzmialo"?
Nie ma strony na ktorej nie prosisz o cos.Opanuj sie i nie zachowuj sie jak ciota za kazdym razem jak padniesz.Jak mawiaja moi rodzice:
"Trzeba sie usamodzielnic!"
Rada: zawsze miec w dp w takiej brazowej skrzynce 10k(10000gp) na czarna godzine. Ale ciii... nikomu nie mow./menda wredna

Masz racje (...) Jeszcze za czasów jak grał Ades Zakenem poległ na kicku stracił 50k~ i RETIRED. Chłopak jest rozpieszczony czy jaki c*uj? Mówi że ma 16lat a gada jak 12. A zreszta nie ważne :PPPPPPPPP

Monna 19-05-2006 19:46

ehm...prosze was...nie zachowujcie sie jak dzieci...
To moja lista osób do likwidacji...te 2 puste miejsca chyba sie zapelnia...
1.Master the Darks
2.************
3.************

Monna 19-05-2006 20:48

Jeszcze sie nie nauczyliscie ze nie mozna ufac nikomu , kogo sie nie zna z rl ? bo jak cie hacknie mozesz mu na*ebac chociaz ... a tak ? Ja po akcji z Thothem nie ufam juz naawet rl...no moze tylko Dubh...

Demek 19-05-2006 21:14

Cytuj:

Jeszcze sie nie nauczyliscie ze nie mozna ufac nikomu , kogo sie nie zna z rl ? bo jak cie hacknie mozesz mu na*ebac chociaz ... a tak ? Ja po akcji z Thothem nie ufam juz naawet rl...no moze tylko Dubh...

Czy to po cześci było kierowane do mie? Czy ty wiesz o czymś czego ja nie wiem?

Domis 19-05-2006 21:16

"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogradę"

,,l,,

@EDIT: Każdy wie jak było, a nikt nie był przy tym...

Cytuj:

Masz racje (...) Jeszcze za czasów jak grał Ades Zakenem poległ na kicku stracił 50k~ i RETIRED. Chłopak jest rozpieszczony czy jaki c*uj? Mówi że ma 16lat a gada jak 12.

"Chcesz ze mnie kpić?? Nie poczyłem nic, daj BIS nie powiedziałeś w ryj to nie powiedziałeś nic"

Gdzie ci mówiłem, że mam 16 lat?
Rozpieszczony to chyba ty jesteś...Rodzice ci kupili komuter, dziadkowie internet. Siostra pewnie pacc'a.
A nie pomyśleli, że najpierw do szkoły by się poszło???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec

Ile chcesz 10, 20 czy może 30 k? A może wiecej???

Starym gardzie, bo jest dla mnie jak uśmiech sprzedawcy w Mc Donald-dzie
Czyli fałyszwy. I nie będe robić tego co on mi rozkaże...Dla niego liczy się jedno:
Abym nie zdał szkoły i wylądował gorzej niż on.

Ale niech się pie**nie w ryj. Bo jak sam tego nie zrobi, to kiedyś ja mu to zrobie.

Dziękuje all, Vaviec ty też "spier**laj" bo nie wiesz jak jest, było, a wiesz najlepiej....

,,l,,

Monna 19-05-2006 21:27

Cytuj:

Czy to po cześci było kierowane do mie? Czy ty wiesz o czymś czego ja nie wiem?

Nvm...

Ades...- Mnie tez o hacka oskarzyli i wiem jak to jest...jezeli to naprawde nie ty to ignoruj to...proste

Domis 19-05-2006 21:38

Cytuj:

Ades...- Mnie tez o hacka oskarzyli i wiem jak to jest...jezeli to naprawde nie ty to ignoruj to...proste

Dzięki, jako jedyny mi chyba wieżysz. Ale tak to jest gdy ludzie dają passy, używają botów, a potem oczerniają innych.

Demek 19-05-2006 23:31

Cytuj:

Dzięki, jako jedyny mi chyba wieżysz. Ale tak to jest gdy ludzie dają passy, używają botów, a potem oczerniają innych.

Ja wieżyłem zawsze, ale gdy jesteśmy pokłuceni to jakośdo tego wracam ...
A zresztą ... Po co rozpowiedziałeś ludziom w AB że Haja thief w chuj hmm mi ukradł etc. Dobra jestem thief. Niech będzie ! baba !

Monna 19-05-2006 23:48

Kur*a stop ! Zaraz zaraz ... tak było z Thothem ... on dawał passy do swojej postaci prawie każdemu kto chciał invita do gildii...bo samemu mu się nie chciało wejść na stronke ... a później kur*a mnie o hacka oskarża...dla takich ludzi to poprostu...po chu*a dawał passy ? niech sie zastanowi na następny raz...Koniec kur*a tematu bo myślałem że 100 Strona w naszym topicu będzie jakoś zdjęciami obsypana...a tu kur*a gówno...:/STOP IT.!

Monna 19-05-2006 23:59

Ja pierd*olee...Chullo died again...j*bać ST :/ Boundy raczej narazie nie wygrają :/ może dopiero w wakacje:/ Swat team to większe PA niż Boundy:/ wkur*iłem się :/

Math_Erio 20-05-2006 00:03

stare te ssy jeszcze souli niebylo.

Palladyn von hellgate 20-05-2006 01:47

eno ludzie prze ostanie 3 strony same komentarze -.- dawajcie ss a nie zsobie temat z harmonia tam na karzdzj stronie jest choc 1 ss a nie co mamy to foyrumpoto aby sie klucic? nie aby sie cieszyc z grania i dawac ss a pasow sie nie powinno nikomu dawac lepij samemu doijsc w rok lub 2 do 100 lv a nie w 2 miechy z 10 ownerami to jets tylko gra wiec nie klucie sie

chullo chyba sie zalaml po starym dedzie i nic zabardzo nie gral teraz wlal i nzowu ded to juz kicha ja an jego miejscu bym byl obiektywny i expil sobie bym wyexpil do 200 lv i dopiero bym robil porzadek a nie tak ladni mu szlo jak expil a teraz co koniec ach ta nasza valoria

Bjoern Shu 20-05-2006 03:26

Cytuj:

Kur*a .... wez tak nie kozacz bo sam padłeś od Boundów jak Gruthem grałeś.....
Poprostu uważasz że jesteś taki wielki kozak a moge się założyć że Apitov nie wie kim jesteś...

kiedy padlem od Boundów?
rofl
Edit:
jesli chodzi Ci o to z Lazarusem do Robin byl w DP :| albo nie Robin tylko Linus (stary Trucido)
btw. slyszalem ze Dubh stracil 900k? =( a to peszek :o

Y@hu^^ 20-05-2006 10:00

Moze jakies foty?

Ricky - Norek 20-05-2006 11:08

http://img160.imageshack.us/my.php?image=28lvl0oq.jpg - Macie -,-

Na wasz temat sie nie wypowiadam, no co i po co?
1.) Nie znam się na Boundach i innych tego typu *****szonach
2.) Dostane zrypke że sie wtrącam

Tyle.

Winged Vallor 20-05-2006 13:06

Chyba wracam na Valorke :)

Dziś na dragu przypominałem sobie co i jak się robi lol :>

http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v6...unts/drag3.jpg

I will come...

Monna 20-05-2006 14:06

No i bardzo pieknie :) jeszcze Elveloye wez spowrotem :)

Ufocznik 20-05-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winged Vallor
Chyba wracam na Valorke :)

ql, ale masz sie wbic kiedys na dluzej bo musze pogadac z toba :P, a nie ze elve na hate wbila i musiales loga dac :>

edit
zapomnialem: looking for team to deep fibula quest ;p 50+ ofc

Xsairox 20-05-2006 15:17

Nono...

Elo carmen! dobrze że wrociles bo bylo nudno bez ciebie :< jak cos to msg me :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.