![]() |
no to mam miesięczną przerwe na maplu... wbiłem 25 lvl wczorraj, wyłączyłem mapla, a jak wróciłem to zobaczyłem że dostałem bana za hacking, ale najlepsze jest to, że ja z hackami nie mam nic wspólnego >.> na jakiej podstawie gmy rozdają bany ? bo jak na podstawie samego zgłoszenia to bez sensu to jest
|
Ostatnio mają jakiś system autobanów, kumpel 8x crusader (którym w ogóle nie gra) podskoczył wcoraj o paretysięcy miejsc w rankingu.
|
ajj tam gdzie gra wiekszośc forumowiczów? Na Windii czy Borze? Bera za bardzo zaludniona, jakiś koles krzyczał przez megafon "free ilbis fm 11 ch 1" wszedłem tam i mi sie komp zawiesił tyle ludu było xD
|
Ha, wbiłem w końcu 35lvl! Poszedłem poza tym na PQ, więc już mam 70% zrobione. ;)
Za ile chodzi Green Napoleon i Skull Earrings? (z pierwszego PQ pociągnąłem ;)) |
Napoleony możesz bez obaw sprzedawać w sklepie, skull earrings może być trudno sprzedać, bo zanim ktoś wbije ten 50 poziom to sam już ma parę. ;p Zatrzymaj dla siebie.
|
Gra bylaby fajna ale odstrasza mnie brak pvp ...
Przeciez w gry na necie gra sie praktycznie tylko po to zeby mierzyc sie z zywymi przeciwnikami ;S |
Tu bardziej chodzi o lvl. Heh.
Ostatnio gram w ET więc maple mam wyłączone, a mój xbowman na odpoczynku z 32 lvl(wymieniłem maple impalera(dużo tańszy od maple crow, a co dopiero crossbow za maple crossbow. Opłacało mi się :] |
Cytuj:
|
W grze GhostOnline, która zdaje się być zainspirowana Maplem, PvP istnieje. Klikasz na kogoś prawym klawiszem, zapraszasz do PvP... jeśli on(a) się zgodzi to można się bić, ale nie uderzy się osób postronnych. :) Więc w MS też dałoby się coś takiego wprowadzić.
@edit Woah! Maple się nawraca? Można wejść na stronkę Nexonu i MS z użyciem Opery? Skończyli z rządami IE na swoich stronach?:D @down Osobiście, jeśli już, to wolałbym walczyć z kimś, kto się tego spodziewa... przy takim systemie jak w GO przynajmniej można odejść od kompa na chwilę, bez obaw, że gdy się wróci to się ujrzy "You are dead."/swoją postać przygnieiconą nagrobkiem. ;] No i tak bardziej honorowo, niż od tyłu, z zsakoczki, nie? :D A co do gMS... cóż, postać niby mam na Berze, jednak nie gram prawie w ogóle i zastanawiam się nad zrobieniem "fri itanz". ;] |
@up
O faktycznie na firefox też chodzi ;) Zoliax na jakim świecie na gms grasz? Ps. Ale tak to jest mniej przyjemności, a jak byś ubił kolesia który się tego nie spodziewa to dopiero zabawa ;) GO zdaje sie byc kopią maplestory, ściągne i ocenie |
Cytuj:
|
najwiecej polakow na broa ;) i forum tego serewra maple.superhost.pl
|
Wbiłem 38lvl...
Ile są warte te scrolle: 60% Spear ATT, 60% Wand Magic ATT i 10% Two-Handed Axe Attack? Spodziewam się, że sporo. Chętnie odbiję się od dna. Znowu. A tak swoją drogą, questy w Korean Folk Town są rąbnięte. Szczególnie ten z Retzami i ryżem z nich. Mam dopiero 45 worków. :F |
@up
60% trudno jest sprzedac najlepiej chodza 10% bo najwiecej daja |
misza a czym ty grasz. Znaczy jaka profesja bo trodno mi bedzie powiedziec bo moze lepiej żebyś sobie cos zostawił. No i jaki server bo na kazdym servie sa inne ceny. Ale tak uniwersalnie poszukac w sklepikach w FM i od podanej ceny odejmij 200k-300k i wtedy masz normalną cene.
|
Fighter. Windia.
Zresztą Speara i Wanda już sprzedałem, a Axe chodzi po ~150k. Udało mi się sprawdzić. ;) Jezu, ja zarabiam za wolno jak na wydatki. Wczoraj znowu 2 Maple Itemy kupiłem. A Event się jeszcze praktycznie nie skończył, one nadal się dropią. |
mam problem ;(
jak włanczam MS to pokazuje ze : niemozan nawiazac lacznosci z Serverem[??] Firewalla mam wyl. konto zrobione.... |
Jest serv check chiba ;pp AAAAAAAAAa jest nowy PACZ!!!!2x EXP CARDYY AAAA LECE Nx'a doladowac!!
|
Maple global V0.39
Link do info z uptade |
boze teraz to chyba naprawdę przeniose sie na ems bo teraz to niby jak ma byc exp. Nie dosc że ktos będzie jechal na hackach to jeszcze 2exp card i 200 w tydzien. Normalnie kocham ich. Btw ma ktos maple impaler na sell na windii ??
|
Cytuj:
|
Za to ja wbiłem ostatnio lvl:
http://img408.imageshack.us/img408/6595/lvl40it0.png Do tego dwa skriny z solowania dwóch Rombotów: 1. 2. Faktycznie to ubiłem 3, ale i tak nic ciekawego nie padło. Za to z questa 10% gloves ATT, który poszedł za 2,2mln. Szkoda, że to nie był 60%. ;/ Ale i tak fajna zabawa zabijać bossów. Jakby ktoś miał Cursed Dolle (z Zombie Lupinów), tak z 2,3k, to chętnie przyjmę. Ew. kupię, ale po dobrej cenie (~500meso za sztukę). Windia. |
Pograłbym chętnie, instalke sciągnąłem ale jest jeden problem... zamulony komp ^^ więc instalka się raczej nie włączy bo tak mam zawsze ;< trzeba format zrobić ; d
|
Pomóżcie!
Jak włączam grę pokazuje mi się taki komunikat: Connection to server has ended. Please try again later. Albo coś w tym stylu...Co zrobić żeby gra działała=/ bo tyle się wysłuchałem o tej grze od was a nie mogę zagrać =/ |
Global czy Europe? Jeśli Global, to i tak nie pograsz. Jak Europe, to nie wiem. Ale teoretycznie na E powinieneś wbić.
Kto wie, skąd to wziąć? ;) http://img230.imageshack.us/img230/3...yxappleua3.png |
To było właśnie Europe =/ Wie ktoś inny co to może być?
|
Cytuj:
btw pare dni od patha a ja juz hacki mam xD btw misza to chyba leci z gahapona tego nowego ale pewny nie ejstem. btw moze to quest ?? jak wlazlo zipangou(czy jakos tak) to się pojawily nowe q no nei ?? |
Cytuj:
|
idzcie do pliku hosts i wykasujcie wszystko gdzie jest napisane gameguard. Potem idzcie do folderu z maplem i wykasujcie wszystko z folderu z gameguardem. Wlonczcie mapla. Zupdatuje sie gameguard i będziecie mogli normalnie grac.
To nie wiem mi pomoglo. btw nadrill sorka ale juz kupilem za 500k |
@UP
nie pomogło =/ |
Najgorsza gra w jaką grałem, lagi no do kitu!
|
@up lagi? Sorry ale weź nie pierdo* bo tu są lagi tylko jak wejdziesz w miejsce gdzie jest w h*j ludzi albo jakiś hacker się bawi... A jeśli nie lubisz takiej grafiki to idź grac w co innego.
@topic Mi się upek podoba ale teraz Kupilem neuroshime 1.5,czytam podręcznik, a potem pomistrzuje więc nie mam czasu & ochoty na grę. |
coz gralem w gierke, nie mowie ze jest zla bo swoj urok ma, lecz nie jest dla mnie osobiste odczucie to nuda
coz gralem w gierke, nie mowie ze jest zla bo swoj urok ma, lecz nie jest dla mnie osobiste odczucie to nuda ktos moze usunac te moje powtarzajace sie posty coz gralem w gierke, nie mowie ze jest zla bo swoj urok ma, lecz nie jest dla mnie osobiste odczucie to nuda |
a teraz w zamian za spam dostaniesz warna. Leci report
|
Nie zauważyłeś, że to przypadkowy triple post? -.-
|
Cytuj:
|
zonk rzeczywiście nie zauazylem. No ale kto takiego edita wstawia a srodkowym poscie zawsze wstawia się w końcowym.
|
No, może ci przebaczymy, cziterze.
Jeśli już masz te hacki, to tak po cichutku, ustaw swoją postać na Zombie Lupinach i zbierz mi 2,3k Cursed Dolli, ok? ;) to jest tysienczny post mudl siem do szatana plz @edit: to już nie jest tysięczny post. A miałem nadzieję... I SERIO pisze się mÓdl, a nie mudl? Oł, jejku, thenks, nie wiedziałem, plizzz o wybaczenie... Już naprawdę trzeba oznajmiać głośno każdy malutki żart? |
O.0 1000 post w tym topicu :D
Upek mi się podoba chociaż nie nabiłem lvl. Byłem na tych lisach i ptakach itd... Nie jest źle przy expieniu. Questa żadnego z tych nowych jeszcze nie zrobiłem @edit jednak 1001 heh ale odpowiedź 1000 ^.^ @edit 2 i 999 post w topicu heh |
Cytuj:
btw nie pisze sie mudl tylko módl bo wiesz wymienia się na o w słowie modlić |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |