![]() |
PoH
Czy moglbys uaktualnic tereny PoHu.
i jeszcze Faraonów poniewaz wszyscy by chcieli ich zobaczyc w akcji |
Problem
Cichy ty jestes Tutorem, wiec pomyslalem ze ty mozesz mi w czyms pomoc. Chociaz to nienalezy do tego tematu to prosze o odpowiedz. Wyjasnie na czym polega moj problem. Wykonywalem ostatnia misje w Postman Quescie, czyli to bylo na Mintwalin. Posiadalem list, ktory mialem dostarczyc Markwinowi. Duza liczba minonautrow zabila mnie i stracilem list i go juz nie odzyskalem. Moge jeszcze raz ten list otrzymac, czy juz questa nie mozna wykonac do konca??? Prosze o odpowiedz :( :( :( :(
|
Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)
|
@Bloodwin
Tam nic nie ma. Tzn, są domki, pare wilków i tyle. @luke$$$ Faraony narazie są dla mnie niedostępne (bramka lev) @~Naesi~ Dokładnie musisz zrobić tak jak Tyraael napisał. |
No trudno z tą Cormayą. Przeglądałem liste filmów i nie znalazłem (może przeoczyłem) Lodowych wysp. Czy możecie je nagrać ze wszystkimi poziomami (może traficie na yeti :D)? No chyba, że znów nie trafiam i nie ma tam nic ciekawego. :)
|
Lodowe wyspy to Senja, Folda i Vega. Z dwóch pierwszych filmy są już nagrane a z trzeciej nie ma bo tam nie ma nic ciekawego.
A Cichy skoro już wszystko nagrałeś to może byś się zajoł filmikami które wymagają odświerzenia. Czyli: -POH w obecnym filmku nie nagrałeś za wszystkiego. Min. brakuje Vampa i Orc Riderów dodanych w update w 2005 r. -Katedra brakuje w tym filmiku zorganizowania. Ponadto nie nakręciliście wszystkiego (wierzy na zachód oraz Tarantul na dachu). -Chor ktoś napisał kiedyś że w ostatnim update dodano tam podziemia, warto nakręcić filmik zaktualizowany o nie. |
Filmy 17, 32. Coś słabo szukałeś.
|
Cytuj:
|
Może nie zauważyłem, ale czy tu sa wszystkie filmiki z faraonami??
|
Khazul tutaj nie chodzi o taki zwykły list, tylko o list w queście, który można otrzymać tylko raz od NPC.;)
|
Cichy nie ma filmiku : 50. Drefia północna
|
Naprawiłem niedziałające linki.
|
Spytam tak jak wcześniej luke$$$. Czy jest sens nagrywać od nowa PoH, bo podobno pojawiło się tam coś nowego. No chyba, że to nic wielkiego to po co się fatygować. ;)
Ps: Co do tych lodowych wysp szukałem nazwy "Lodowe wyspy" to dlatego nie znalazłem. :) Pozdro. |
Cytuj:
|
Jest jakiś tam sens nagrywać aktualizacje POH-a, ale bardziej dla zaktualizowania filmu pod nowego klienta, niż ze względu na rozbudowanie terenów. Jednak raczej zabiore się za to już po Update.
|
Witam!
To chyba mój pierwszy post w tym temacie :P Szkoda, że tak puźno ^^ No ale do tematu. Filmy świetne, 0 niedociągnięć, po prostu idealne ;) Myśleliście może o pokazaniu Fibuli ? Pozdro! |
Fibuła byla jusz nakrecona :)
|
Cichy Mac jestes wielki:cup:
Wreszcie moglem caly PoH zobaczyc. GrAtZ i ThX B) |
A czy jest szansa na filmy z tombów za teleportem? ;)
|
Jest taka szansa. Wystarczy je wybrać z listy i ściągnąć.
|
ludzie mnie rozwalaja swoja glupota w tym temacie nie zlokaj 1 strony a sie pytaja czy cos mozna dac ludzie czytac 1 strone puzniej zglaszac reklamacje
|
kopalnia z GS
Spoko filmiki ale w tej kopalni z Gs na -4 jest wejście do góry nie wiem dlaczego tam nie wlazłeś masa przejść
|
Cytuj:
@Palladyn von hellgate Wiesz, ja 1 stronę przestudiowałem dość dokładnie, mam prawie każdy film Cichego a poprostu niedopatrzyłem :baby: |
Cytuj:
Dlatego, że złączyłem to z innym terenem - Mount Sternum. |
Kolejny nie działający link - Banshee Lair na Tibie 7.6
|
Guardy Albo Ds'y ;]
elo, ja ma taka mala prosbe umiesc jakis fajny filmik ukazujacy fajne koplnie z dwarfami guardami kolo kazo albo z ds'ami na gl'u ;p na tibie 7.72
|
Sam chetnie obejze cos o kazzo na tibie 7.72
|
Cichy jakbyś mógł nakręcic trole i gobliny na Edron .
Przepaczyłem wszystkie filmy i tego nieznalazlem. |
MlodyPL i Flayaer tutaj macie kopalnie kazoo:
11. Kopalnia w Kazordoon (bazyliszek + spiaca królewna i 7 krasnoludków) http://rapidshare.de/files/4145019/kopalnia1.rec.html 33. Kopalnia krasnoludów z Labiryntem http://rapidshare.de/files/4370734/k...irynt.rec.html 34. Kopalnia krasnoludów z GS http://rapidshare.de/files/4370752/kopalnia_GS.rec.html (pozatym filmy 38,39 i 40 też może was zainteresują). Tylko nie na 7.72 ale Cichy raczej nie będzie miał czasu na nagrywanie od nowa tylko pod tego klienta. W pierwszym poście jest npisane co zrobić by odtworzyć stare filmy. Wahibi tu masz orki: 8. Edron Orcs (Razem z Giant Spiderem) http://rapidshare.de/files/3922591/Edron-orcs.rec.html Ta sama sytuacja co wyżej. Poczytaj w 1 poście Cichego jak odpalić starsze filmiki. |
Help
dajcie link do poradnika jak odtworzyc filmik pod klienta 7,6
|
Luke$$$ przeczytaj pierwszy post Cichego w tym temacie.
Tam pisze coś takiego "Jak oglądać filmy nagrane np. w Tibi 7.5 na kliencie 7.6" Tyle, że w twoim wypadku to będzie filmy nagrane w Tibi 7.6 na kliencie 7.7 Lub 7.72 Jak przeczytasz to zrozumiesz. ;) A zresztą ci to napisze korzystająć z opisu Cichego odpowiednio zmienionego: Aby odkryć sobie mapy należy: 1. Pobrać Tibie 7.6 (np. z tibia.pl) 2. Zainstalować tibie 7.6 - nie uruchamiać! 3. Przekopiować pliki .map z twojego klienta Tibi (7.7 lub 7.72 (zależy co masz), do folderu Tibi 7.6 4. Uruchomić film na Tibi 7.6 5. Przekopiować zaktualizowane mapy z folderu Tibi 7.5 na właściwy klient (7.7 lub 7.72) Cichy poleca robić kopie bezpieczeństwa, gdyż czasami po takich manewrach jakiś plik z mapami potrafi sie zepsuć, i Tibia się nie uruchomi. |
Przepraszam Cichy może nakręciłes już filmiki z Mount Sternum cale ( wraz z gsem), Elf Forttes i ( połowe pohu tam gdzie można expic knightem). Interesuja mnie te miejsca z tego powodu że znam juz całe facc i tylko te tak za bardzo tak nie znam. Prose o szybką odpowiedż pozdrawiam ! :p
|
Cytuj:
|
Mount Sternum znalazlem i Elf Fortress. Tylko Chciałbym filmik z rozszeżnoym Pochem ^^ :p . Pozdrawiam
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509&page=98
Cichy chwilowo nie będzie nagrywał rozserzonego POHU. Sam się o to pytałem i powiedział, że może nagra po update. ;) |
W sprawie filmów do poprzednich wersji... Wystarczy mieć (ściągnąć) starego klienta Tibi, dla którego ten film został nagrany oraz najprawdopodobniej starą wersję Tibicam. I na tej Tibi dopiero uruchomić film. Wszystkie potrzebne linki są podane w pierwszym poście.
Natomiast gdybyście chcieli mieć po oglądnięciu tego filmu zaktualizowane mapy na swoim nowym kliencie na którym gracie, to też w pierwszym poście znajduje się prosty algorytm działania jak to zrobić. Napewno zabierze wam to dużo mniej czasu niż mi nagranie terenów na których dosłownie nic się nie zmieniło (np. większość kopalni). A efekt będzie taki sam ;) Tereny na których następują zmiany staram się aktualizować, w zależności czy te zmiany są istotne (jak np. w banucie - dodane duże podziemia) czy tylko symboliczne (dodanie jednej bramki i skrzyni z questem). Jednak nowe filmy i tak najprawdopodobniej pojawią się dopiero po update właśnie z tego powodu, że film będzie aktualny przez miesiąc, a potem znowu będą msg, aby nagrać taki sam film pod nową Tibię. @Gorn Valorian Dzięki za info. @wahibi Faktycznie takiego filmiku nie ma.. narazie ;) |
A No Wiec
Wiem ze to nie miesce do zamieszczania takiego typu postow ale nigdzie nie odpisuja a mianowicie mam taki sam problem jak wielu innych graczy, chodzi mi o Tibicam a dokladnoiej ze odtwarza niektore filmiki np na forum pisza ze spoko film a jak ja go wlaczam to jest na liscie ale nie moze sie wlaczyc instalowalem inna tibie i TibieNg tez i Tibiecam i Nic Prosze o Pomoc bo dla mnie filmy to podstawa
Z Gory Dzieki Ps. Nie usowajcie tego posta |
Nikt nie odpisuje ponieważ jest przyklejony temat.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330 Twój problem może być związany z tym, że masz starą wersje Tibicam lub film nie jest na twojego klienta. Bo np: film z tibi 7.6 nie działa na 7.72 i potrzebujesz wtedy starszego klienta by go otworzyć. Jak to zrobić czytaj kilka/naście postów wstecz lub 1 post tego tematu. Chyba, że nie masz pliku 7.72 mda. zip , który trzeba zamienić z poprzednim: http://tibicams.tibianetwork.net/en/links Tutaj go znajdziesz. Potem przekopiuj go do folderu z Tibicam. No chyba, że coś jednak coś masz nie tak z czymś innym to ci nie pomoge :) |
Wymiatasz.Świetna kolekcja filmow z niemal calej Tibii ;) .Jakbys mogl mozesz dodac jeszcze demony na Edron ;) .
WIELKIE GRATZ FOR YOU!!! |
Świetna kolekcja. Poraża wielkością. Cała Tibia w filmach. :P
1000. post w tym temacie! Właściwie to gdzie Cichy jeszcze NIE był? @down Oczywiście dla Cichego. Że temat tak długo przeżył. :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |