![]() |
Cytuj:
Ciekawe jakim specjalnym programem zlamiesz haslo gg na servie...?? NIE MA TAKICH PROGRAMOW to praiw tak samo jak bys znal kogos numer na tibia i probowal go zlamac jakims programem!!!Identyczna sytuacja...wiec sry ale napkom mowimi dobranoc... |
Lol, wystarczy podstawic komus zmodyfikowanego klienta gg.
|
Mi Harcesh hacknal gg i maila tym samym,udalo mu sie tazke wyciagnac passy od Nordmarka oraz Ratilltki,jednak mnie nadal nie hacknal... :(
btw.Nie mialem nic na kompie(bo sam mialbym hacka),nie mialem jego gg w liscie kontaktow a ni nie sciagalem nic, wiec teraz sie bede troche lepiej zabezpieczal ;d |
Cytuj:
Hmm.. widze ze mamy tu super speca ktory zna sie na wszystkim. Jestes taki za***isty a nie wiesz ze jest kilka sposobow zeby wlamac sie przez gg do systemu. I nie ******* mi ze nie da sie bo moj kumpel z Julery zarobil tak 3kk w ciagu miesiaca. |
co tu duzo mowic, furora to jakis z***any swiat, na ktorym gra duzo sharerow(patrz: taifun), pa( patrz: spoxster) rotfl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a teraz COS WAZNEGO dzisiaj na kopach mojemu kumplowi chcieli ukrasc loota to zaatakowal tego thiefa przybiegl 40 ek i ubil go praktycznie za nic, po deadzie kumpel zalogował na swoja postac (Neo'Gru) i gada z tym ziomkiem Ble~~ (ja tez gadalem zapytalem czemu zabil on na to ze pkowal a ja ze nie pkowal i czemu robi skull hunt a on stwierdzil ze to jest cos normalnego ;]) okazuje sie ze on pro by Nackers ... nackers przybiega zabija Neo'gru za nic :) co sie dzieje dalej... gadam z Ariusem, a Neo z Taifunem i wiecie co? xO nackers ma leciec z gilidi ;] prawie polecial ale jakies glosowanie itp. i w koncu nie polecial ostatnia szase ma... ten post kieruje do wszystkich ktorzy na wszelkie sposoby jada taifuna ze jest *****em pa sharuje itp... po odejsciu Fenixa'Gru wiekszosc gru zaczela padac za nic np. neo'gru seth'gru natomiast taifun zawsze stawal za nami nie dlatego ze jakimis jego ziomami jestesmy tylko dlatego ze (przynajmniej w moim odczuciu) jako jeden z nielicznych na 170lvlu wytepia z serva pa i teraz mnei zluzgajcie ze mu dupe lize ;] by neo'gru and jitvey |
No i co w tym takiego waznego? Poza tym niejednokrotnie spotkalem sie z PA ze strony duskines(co bylo jednym z powodow wojny smerfow z duskines) miedzyinnymi od samego Taifuna wiec nie wciskaj mi kitu jaki to Taifun jest Och... i Ach... Nackers nie wylecial nic sie nie stalo no poza tym ze padl niewinny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lol nothing more :D Ta wiec o jakim kodzie mowimy jedno czy trzy cyfrowym ? Podam ci przyklad :"g*o9pis/@"----to jest szyfr skladajacy sie z 9 znakow (cyfry ,liczby , znaki). I programiki ogolno dostepne sobie z nim nieporadza lol. Wiec niewciskaj kitu bo program lamiacy hasla niejest rowny innemu a z pewnoscia niemasz czy tam ten haker zawansowanego programu lamiacego no chyba ze wykradles jakims tajnym slozba 8o .A nawet gdybys mial taki program zaawansowany to potrwalo bo to pare ladnych dni zanim bys zlamal kod wiec powodzenia... Btw Ratilt~~ jesli mozesz to powiedz ile znakow cyfr~~ posiadal twoj kod na gg. |
@podroznik
musial znac to jego haslo, a sam mu najprawdopodbniej nie dal wiec skad je wzia? o.o (no chyba ze haslo na gg bylo ratilt 1988~~) |
Cytuj:
Mnie tylko interesuje ilu znakowe bylo B) |
Cytuj:
Zwierzu... jakis czas temu sam napisalem taki programik w delphi~ z pomoca ogolno dostepnego poradnika (google power^^) .. Jest w tym tylko jeden problem..trzeba miec dostep do kompa osoby z ktorej chcesz to haslo wydobyc ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zwykly programik poradzi sobie z nim w pare chwil.Niepamietam ile czeba mozliwosci aby go zlamac lecz dopiero od 8 cyfrowego szyfru, kod jest nie dozlamania.Nawet w tibi dostaje sie gotowy szyfr skladajacy sie z 8 znakow... Gdzies mialem liczby ile jest kombinacji na dana wielkosc kodu roznice miedzy 7 a 8 ciagowym szyfrem sa naprawde wielkie ( iles tam setek miardow jak w lotka :P) |
Cytuj:
Policzylem to z nudow no i dlatego ze uwielbiam matematyke;] |
@up
hehe, kolega widze dobry z matmy, wariacja z powtorzeniami byla?? :P tez to kiedys liczylem :D |
wariacja+silnia...:P:P:Plolz 2up...jak masz dostep do kompa ofiary to po co ci gg hackowac montujesz keya a nie bawisz sie w lapanie hasla na gg..:/;/;/a po 2 co by ci dalo wlamanie sie do kompa i jak bys wyciagnal pliku *.cfg jezeli tam jest tylko haslo na na wejscie z poziomu compa a nie haslo na server...no chyba ze sie myle...
|
Cytuj:
Oczywiscie ze sie mylisz. No i chyba nie czytales pozostalych postow co do lamania hasla do gg, albo poprostu nic nie zrozumiales tak czy inaczej mialbym do Ciebie prosbe abys nie p i e r d o l i l glupot i nie pisal wiecej na tematy o kturych nie masz pojecia |
ale zescie sie rozgadali o hakowaniou omg xO
|
Cytuj:
Cytuj:
2-gg to badziew noobku co prawda sam dopiero sie ucze ale juz potrafie za pomca programu do przechwytywania pakietow przechwycic pakiety do dowolnej osoby w sieci(tylko w sieci) i do reklam wysylanych z serwera gg podpiac dowolny plik .dll a wtegy wlamanie sia na kompa takiej osoby to pestka wystarczy byle gg(w przypadku mirandy tez sie da) bylo odpalone!!! (program mam od kumpla z pokoju jest na 4tym roku informatyki) no i powoli sie ucze!!! 3-w tibie graja osoby w roznym wieku najmlodsza mi znana ma 9 lat najstarsza 37 z roznymi kwalifikacjami+kupa z nastoletnich graczy ma swoich starszych braci/siostry ktozy czasami pomoga w ten czy inny sposub :-) 4-sa napalency ze wlama sie wszendzie !!!!!!! i NIE MA ZABEZPUIECZEN NIE DO ZLAMANIA HEIL POLITECHNIKA POZNANSKA!!!!!!!<----jesli ktos ma tam brata/sieotre/kumpla to wie czego rok temu dokonali studenci tej uczelni! |
Cytuj:
wymagania: wiedza+wiedza+szybki komputer z 2+GB RAMu+zapal!! pozatym wlamac mozna sie na wiele sposobow(zawsze jest jakies tylne wejscie(luka w zabezpieczeniach) PS czytales ostatnio statystyki wlaman do sieci komputerowych i baz danych o najwyzszych priorytetach bezpieczenstwa np: banki,NASA,uzedy administracji publicznej,serwisy informacyjne????? zebys to zrobil wiedzial bys jak czesto to sie zdaza i okazuje sie ze coraz wiecej z nich(wedlug niektorych zrodel 54%) jest popelniana przez hakerow/krakerow ponizej 25 roku zycia!!!!!! pozatym najgorszym systemem operacyjnym jest windows a najtragiczniejszym rokiem w historii informatyki jest rok 1995(windows 95)!! Nie da to sie 4 zeczy zrobic(jak to mowia w wojsku): 1-zalozyc helmu na lewa strone (chodz sierzant Pietruczko twierdzil ze tez sie da) 2-wlozyc parasola do dupy i go otwozyc 3-przykrutkiej koszuli osrac 4-kaleson przez glowe nalozyc |
hapes1
Oke mistrzu co ci mam podac zebys mi sie wlamal do systemu ? :D Chce cie sprawdzic buahaua wyzywam cie, wlam sie do mojego kompa 8o btw pomysl logicznie ile ci zajmie zlamanie szyfru 128 bitowego skoro co trzy proby musisz czekac 5 minut na powtozenie innego hasla 8o bo masz blok ip n/c czekajac mozesz sie postarzec... |
Cytuj:
piewrsze jak bys umial CZYTAC to bys wiedzial ze niektozy potrafia to zabezpieczenie obejsc(napisalem to w poprzednim poscie) po drugie ja dopiero sie tego ucze!!!!!!! :] po trzecie pakiety moge przechwytywac tylko wewnatrz cieci w ktorej znajduje sie moj komp np: akademicka, osiedlowa itp(tez to napisalem ale ty chyba cierpisz na dysleksje) :baby: po czwarte jak sie nie cykasz TWARDZIELU to podaj mi swoje ip z maska podsieci i/lub numer gg a ja zobacze co da sie zrobic!!!! :evul: :evul: moj numer gg(ale uzywam innego komunikatora niz gg B) ) 9983545 |
Cytuj:
Lol przeciez masz kolegow (4ty rok) zbiez ich :D btw co to za sztuka przechwycic w wlasnej sieci lól? Po drogie jakbys byl z deka kumaty to moj gg masz pod moim opisem, po lewej 8o wiesz taki obrazek sloneczka logo gg :( . Po trzecie niektozy tzn ci o ktorych przeczytales w jakis news i pewnie niewiesz nawet o czym mowa, ta czary mary hokus pokus wszystko mozliwe byc moze, ale takie buraki jak Ty moga pomazyc i pochwalic sie co to niewyczytali za newsa :o ( znajdz mi goscia co gra w tibie i wie co to tibia i umie to co ty tam pie******z o lamaniach 128 bitowego kodu i innych zaawansowanych tehnikach obejscia zabezpieczenia, umieszczania back doorow :cup: ) Byc moze jestem madzejszy od ciebie ? ;( Najalepiej to zamilcz bo w ryj ci napluje a ty nawet niepoczujesz co zujesz bo tak sie zapatrujesz w to na co pozujesz . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec zycze powodzenia...:D |
Cytuj:
Przyznaj ze akurat pasowalo tam :cup: |
Hahahahahahahahahahahahhahahahaha
Cytuj:
PWN3D XD!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z forum o Furorze zrobilo sie forum o hackerach itp8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. zapytaj babci co to znaczy ironia wtedy zycie stanie sie prostsze i napewno wiecej bedziesz rozumial |
Echh... gratuluje DHQ za 3 razem... ^.-' (niektorzy za 2)
|
Cytuj:
ironia* |
Cytuj:
Chyba ze to tez jest ironia 8o |
LoL
eheh ciesze sie :]
|
wlasnie oni juz zrobili tego nieszczesnego dhq? o.O
|
Cytuj:
bo nie probowali ponownie. |