![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lovah, nie chce i nie bede nikogo usprawiedliwial, ale powiem tylko - z wlasnego doswiadczenia - ze czasem kazdy powod jest dobry, zeby sie zabawic.
Chociaz oczywiscie mowie to z perspektywy osoby, ktora nigdy nie ownowala serwera i jest tylko czlowiekiem. |
Jurand Wyrocznia-Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor
and by Royal Frelle Gratz dla Arcanium porąbało im sie kompletnie we łbach ... |
Śmierć Juranda
Znowu sie robi ciekawie :
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle Ciekawa jest też przeyczyna odejścia aureliussa z arcanium |
I znów coś się szykuje na naszej NIEZWYKLE SPOKOJNEJ IRIDI 8o
Jeden z młodszych servów a wojen więcej niż na niejednym starszym :faceoff: Zawsze się coś dzieje... |
I kurwa znowu sie zaczeło! A myślałem ze bedzie spokój i Arcanium sie ustatkuje!
|
Dziś expiłem sobie na Guardach kiedy to napisał do mnie Royal Frelle z tekstem "Stop exp" , "You are hunted by arc" na to pytam sie za co??Odpowiedź była prosta ,,You are rl from Aureliuss" (czy jakos tak bo nie mialem czasu skopiować) napisałem szybko do Chealino który odpowiedział mi "11:28 Chealino: he jk only". Niestety, dałem exive i Chea~ już był praktycznie obok mnie, a niedaleko byli Royal Frelle (swoim knightem) oraz gdzieś w okolicy był Bezok ale chyba to przypadek. Więc ogólnie jest ciekawie ;]
|
Hehehehehehehehehehehehe
|
Ludzie czego wy chcecie??... Ostatnia wojna byla pod koniec lutego... czyli przez miesiac nic sie nie dzialo, co oznacza ze juz najwyzszy czas na war:). Tak to jest i tego sie nie zmieni na Iridi sa i beda wojny tak juz padlo na ten serw.
|
I love you Iridia, Zamiast na otsach ćwiczcie swoje PvP na Iridii ;)
|
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHa (...) !!!8o Normalnie Bomba :D !!! Zaczyna mi sie podobac co Arcanium robi z Jurandem I Aureliussem :D:D:D:D!!!! Chcieli byc kozakami to teraz sobie niee pograja :P!!! P.S. Ktos wie za co ich Huntuja ?? ~~Hail Iridian Alliance ~~Madus |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zazdrość bierze, że wylootowal MPA??Chris ty nie lepszy jesteś a pamiętasz kto powiedział dla huxego o PZ twoich kolegow z IA :) |
Cytuj:
Cytuj:
Niech żyje Klima! |
Cytuj:
|
Masz racje, sadze ze Aureliuss nie bedzie podejmowal sam tej decyzji tylko zapyta członków swojej gildi. Btw. po której stronie opowiada sie Iridian Alliance?
|
A jak sądzisz ;)
|
IA napewno bedzie po stronie Aurelliussa. Ale jeszcze nie ma co sie dzielic władza bo najpierw trzeba rozwalic Arc a z tym może być mały problem !!!
|
Cytuj:
Welcome back KISIA:*<3 |
Cytuj:
O to sie nie martw:) damy rade:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
HaHaHaHa !!!! On przynajmniej miał odwage stawic czoła tyranom na naszym servie!!! A ty co pewnie masz hmmm.... 60lv max i niee udzielasz sie wogule w sprawy przyszlosci Iridi !!! ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
No dziś Arcanium przegieło pałe...
Orion Luca: Apr 05 2006, 19:38:44 CET Killed at Level 78 by Chealino and by Dous Elwor Jedna z najbardziej porządnych osób na tym serwerze... Nie brał udziału w wojnach zawsze był neutralny... Nikomu nie wadził.... Ale jednak był przyjacielem Aureliussa więc padł... |
Cytuj:
|
Cytuj:
LOL?? Co masz na mysli ze sobie pogarszam sytyłacje? Ja juz niee gram w Tibie. Madusika sprzedalem ( dziwne ze ktos go kupilem :P) wienc ja sobie niee pogarszma sytylacji!! O ile to miales na mysli :P !!! A teraz to juz wogule sie zastanawiam czy wbiles ten 60lv :P!! ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
Cytuj:
|
humm... lvl nie okresla tego czy ktos jest noobem czy nie :))
|
Drogie Arcanium!
Jesteście najwiekszymi idiotami jakich zdarzylo mi sie spotkac. Na poczatku w "Klimie" był Jurand i Aureliuss. Potem próbowaliscie zabic Anasa Kiro. On chcial pozostac neutralny ale zmusiliscie go do udzialu w wojnie. Kolejny przeciwnik na 80+. Potem zabiliscie Oriona Luce. Chcial pozostac neutralny ale zmusilisciego do wziecia udziału w wojnie. Kolejny przeciwnik koło 80 levelu. Nie wiem czy zauwazyliscie ale wlasnie dzieki wam podwoiła sie sila wrogo do was nastawionej gildi. Robcie tak dalej a niedlugo tyko nooby na 12 levelu nie beda nalezaly do Klimy. Porada dnia: Wezcie sie troche uspokujcie i nauczcie sie ze jezeli chcecie kogos powstrzymac od udzialu w wojnie po stronie waszych przeciwników musicie byc dla niego mili tak aby dolaczyl do was badz mial watpliwosci co do tego czy rzeczywiscie nalezy was pokonac a nie piszcie mu "Hunted by Arcanium" lub bez ostrzezenia zabijajcie. To zdecydowanie dobrze nie wplynie na poziom jego sympati w obec was. |
Caly szcunek dla Shamali ale na wojnie na walce ani razu nie bylo go online wiec nie gadaj o odwadze. Zreszta podobnie jak wiele innych osob... A potem to tylko umialy mnie o to ze bylem spy okarzac... N/C
|
Cytuj:
|
Wpadla mi do glowy pewna mysl i umiescilem ja na forum. Teoretycznie nie powinienem dawać tego w dwóch miejscach ale zalezy mi zeby wladza z mojego serwera zajrzala do tematu z tym rozwiazaniem wiec podaje link tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php...094#post756094
|
Cytuj:
Apropo pomyslu, ktory zamiesciles - nie ma szans na przejscie. Nie tylko Polacy graja w tibie, a nawet jesli to lepiej byc w rzadzacej gildii i miec mozliwosc ubicia osoby nam niewygodnej niz sie bawic w takie cos. |
No to się zaczeło... wiem że w tej chwili wojna trwa i kilka fragow juz padlo. Jeżeli ktoś jest bardziej zorientowany to pisać bo chyba każdego ciekawi to co się dzieje...
|
Klima's & Iridian Alliance's frags:
Sesulo Apr 06 2006, 16:48:51 Killed at Level 101 by Aureliuss and by Yamahati Zyrex Montana Apr 06 2006, 16:54:15 Killed at Level 64 by Huxy and by Aureliuss Arcanium's frags: Aureliuss Apr 06 2006, 17:11:04 Killed at Level 121 by Helun Lirath and by Chealino Asilles Apr 06 2006, 16:48:18 Killed at Level 74 by Chealino and by Zyrex Montana Zielper'archer Apr 06 2006, 16:56:32 Killed at Level 109 by Chealino and by Affelaffe Yamahati Apr 06 2006, 16:56:46 Killed at Level 102 by Dous Elwor and by Neo Montana Shamala Apr 06 2006, 17:08:41 Killed at Level 106 by Dous Elwor and by Royal Frelle |
Bardzo mnie ciekawi o co chodzi z Asillesem & Zielperem. Przeciez oni nie byli w guildiach wojennych 8o
btw. Kash & Bezok dostali kicka z arc czy sami odeszli ? - Iridia jest pod zaborami arcanium, bierzcie widly w rece i walczcie za swoj swiat !:faceoff: EDITED : haha Danth az mi glupio:( -Gothi |
Zielper i Asilles nie byli w gildiach wojennych?
Byli w Arc. |
Danthor ty kozaczysz bo normalnie to zawsze byłes za arc a teraz gdzy ich władza stoi pod znakiem zapytania to zmieniasz swój pogląd.
Mówiło sie głosno przed odejściem polaków z arc ze masz dolonczyc do gildi a teraz sam nie wiesz co zrobic tak jak ta cała twoja gildia. Przed wojna majaca protekcje od obu walczacych arc i IA |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem co robić, i zrobie to co chciałem zrobic juz dawno. Wiec nie mów ze 'sam nie wiem co zrobic' bo o tym co ja chce zrobic ty gowno wiesz. 1K POOOOOOOOST XDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |