![]() |
HłE HłE HłE ( niechce bana) dostal bana :D
Zrobi mi ktoś oufit assansina albo pirata plis :confused: 8o |
Mozecie mi zrobic cos w stylu ssj2 z dragon ball Z gohan :P;)
|
Hejka
Sezu plz zrób mi outfit feniksa:D chyba nie musze mówić co to jest ;)
|
Ja proszę o outfit tego gościa ktry ma ubranie orca leadera. Kolor cały czarny a włosy jasne. I prosze o outfit pirata(korsarza).
EDIT@: Oczywiście ze wszystkich stron i chodzenia;]. |
Hej plis zrobi mi ktoś tego pirata;( lub assansina
|
:/
Heej! Zamówiłem coś na stronie chyba 23 ale nie jestem pewien. Zamówienia już nie pamiętam bo chyba rok temu o to prosiłem. Rozumiem że można przeoczyć, ale nie rozumiem czemu ludzie czemu ludzie chcą koni?! Tyle faków z koniami... więc mam pomoc: powiekszcie se i macie konie.
http://img204.imageshack.us/img204/9070/konikfj7.png |
Cytuj:
ps don't by noop plax |
-.-
To jest tak: Te konie nie są moje i nie piszę tego dla tego bo je krytykujesz bo to prawda. Wziąłem modele z RPG Makera. Tak, grafika nie jest zbyt tibijska lecz jeżeli widziałeś prace zdolniachów na tym forum, możesz oczekiwać konia. Chyba że chcesz nadal jeźdźić na koniku z głową draga i mieć radochę że nie ma od czego zaczerpnąć końskiej rozpikselowanej głowy.
Edit: Jeszcze jedno: Tak to mi przypomina tibijskie konie bo akurat w tibii nie ma koni więc mogą wyglądać tak. |
@up
WOle konie z ryjem draga niż ten śmieć to to nawet nie jest tibijska grafika i takie coś to sobie każdy może w paincie zrobić Aby grafika nadawała się do tibi musi być pod tymkonetm " \ " @down to sobie to wklej na tło tibii i zobacz jak to będzie wyglądać człowieku dałeś jakiegoś śmiecia i spamujesz broniąc sie chodź wiesz że nie masz racji |
Czy ja mówię że to jest idealny materiał na konia? A gdybym nic nie wiedział o programach komputerowych i to czytał, to bym pomyślał że nie ma adobe, GIMP'A i jeszcze w piżdu programów. Spoko, ja ci nie bronie jeźdźić na dragoryju (nie chcę obraćać autora tej pracy, lecz tak jakoś tym się charakteryzuje praca). Tylko o to chodzi, że masz materiał na konia a nie o to że od razu ci podstawie konika z każdego profilu podkręconego na bok z innego programu i jeszcze bieguny dorobie żebyć miał sie jak chuśtać.
|
@up
Także wole smoki z ryjem draga niż to coś co ty tutaj dałeś -.- |
Mi także
Teń koń jest jak z japońskich (kiepskich) kreskówek Wole z tibijskim ryjem:) :)
|
Sorcerer dla Facc z koroną na głowie i berłem:) .
|
Ale dziecko. Czepiacz się jak pijawki w mgs'ie(Chyba zaraz wezme cygaro)! Nie mówię "Masz qutwa grac na koniu z gpr makera bo jak nei to protectud by bebel i knebel i kumkwat i salak i opełzak i myslnik i kto wie co jeszcze bo ja jestem taki kolo z bolo i mam w czambo od cipfrieda za obwalone w kale frytki!!!!!! La la lla la be carefull it's tom!" Mówię że jak ktoś chce konia, może powiększyć i mieć. Nie mówiłem że to duper kolo koko czambo grafa tibijska że ma rysy po wojnie jak w realu i jak sie poci i jak dasz zooma to widzisz krople potu i że ci automatycznie robi fake jak mu sie podoba. Nie! Napisałem tutaj że ten koń ma gps i kto wie co jeszcze. Napisałem że jak ktoś chce to może mieć. A teraz odczep sie bo jeszcze możesz zacząć płakać. Nie mówię ci że zaraz ci nakopie i że makumbaska i ble ble i szakalaka i tyłek, bo ty tak byś napisał, a ja nie jestem na tyle opuźniony w rozwoju żeby tak sie zachowywać. Co do ciebie to mam wątpliwosci.
|
Cytuj:
Edit: tyy... ja też chce konia z GPS Ps. zrobi mi ktoś pantere ?? prosze ;] |
Cytuj:
"oh przepraszam, pobrudzilem panu sweterek." ^^ 2xup Wez stary sie uspokoj chyba jednak msz depresje. Wez cos i sie uspokoj. |
Prosze o kilka ludzi z X-mana miedzy innymi: Wolverina Scotta Storm ta co wladala telepatia i ten co wladal lodem
|
Ja bym prosil o zrobienie Takiego Niezwyczajnego ognistego luku oraz struj lucznika (przerobiony oczywiscie hmm takie cos po upadet sa addony wiec addon Peleryna z tego goscia Pacc legi tego goscia z rozczochrana fryzóra tłów ten http://img201.imageshack.us/img201/2863/66fpvf7.png i fryzure tego goscia rozczochranego) i te kolory maja byc tak:
Głowa - Czarna Tłów - Niebieski (taki jasniejszy niebieski) Legi - Białe Buty - Czarne CZekam na zamówienie! :d |
Cytuj:
PS BŁAGAM ZRÓBCIE MI TĄ KERRIGAN!!! |
Help
czy ktoś moze mi dać outfit facc ten nowy knighta lucznika i ten pierwszy??moga byc pomalowane albo i nie zalerzy czy sie komus chce.Z góry wielkie THX!
|
ponawiam zamówienie
Nie wiem czemu ominieto mnie ale ponawiam zamowienie
Cytuj:
|
Eh :( .......
Sezu zr.ób mi pirata prosze :o :o :o :o :o |
@up
A wielką łaske zrobisz jak w spritach poszukasz? :baby: |
@do wszystkich
Sezu niema czasu na robienie outfitow... Czasami wejdzie w wekendy na kompa ale w tygodniu... niema mowy musicie sami sie nauczyc je robic albo znalezc kogos innego kto potrafi. |
HMMM....Sieket thx niewiedzialem ze on jest w sprintach.....
Verus thx to po co Sezu ma jescze otwarty tem temat X( X( X( X( X( NAJLEPIEJ GO ZAMKONĄC CO??X( X( X( X( |
Quent.. twoje zamowienie naweyt 1 strony nieprzeszlo -.-...
Warto go NIE zamykac ... zawsze ktos moze chciec dalej cos robic... |
Cytuj:
Ps. To nie ja założyłem ten temat -.- I zgadzam się z Veruis, że ten temat może się przydać... Więc bądzcie cierpliwi albo...Nie -.- @Down A Pirata masz gdzieś też w jakimś temacie... |
SORRY za co mówilem nyłem zdenerdowany i zestresowany.:(
|
Cytuj:
@Do wszystkich debili: KUR... NAUCZCIE SIE SAMI NIEROBY BANE! CZY TO TAKI PROBLEM WIELKI GIMPA ŚCIĄGNĄĆ!!!! AŻ ŚMIERDZICIE NIERÓBSTWEM!!!! |
Jesteś strasznym spammerem, chyba największym spammerem tego teamty -.-
nie wiem jak inncyh ale mnie to już drażni czytanie co drugiego postu tej samej osoby P.s. U mnie to już setna strona :cup: (niedługo 1000 postów :P) |
Quent masz report...
|
Nie nieróbstwem ale mialem 5 rzeczy do zrobienia a w domu bylem o 17.00
|
Ktos chcial piratow wiec daje!
http://img207.imageshack.us/img207/7641/piraciff7.png (By Sezu) Zrobilem komuś Phoenixa http://img160.imageshack.us/img160/3930/phoenixfe6.png @down Sezu to robil... To jest stare zamowienie z 86 strony chyba. |
OMEGA wielkie thx:D p.s-jak włozyles szable
|
o ile się dobrze orientuje "Feniks" (bo tak brzmi polska nazwa) jest ognistym ptakiem a nie jarającym się smokiem
pozatym to nie wygląda zbyt estetycznie pirat jest też niezbyt dobry miecz prawie od niego większy |
@Drakuś
I właśnie dlatego zaraz Kraon wkracza do akcji :D @Edit Wkrooooczyłem :D http://img227.imageshack.us/img227/2...raciff7du4.png Btw. Zrób mi ktoś niewolnika ( goscia w samych spodniach i ew. podartej koszuli z jakąś hustą na głowie ) |
Zrobilem niewolnika.Ocen go czy fajny ;)
http://img212.imageshack.us/img212/8...ewolnikry4.png |
Oi. Dobry.
Jeszcze tylko stocznia (;/) i moge robic next part fake ( nie wiem po co bo i tak nikt nie komentuje... ) |
odswiez :P temat i napewno bedzie kilka nowych komentow ^^
|
Fajne zeczy tu robicie wienc zamawiam:
1strój dziewczyny maga (bez ruzczki zadnej nielubie ruzdzek bo mi harrego poj*** przypominają) nick: Akine Kamikaze kolory: włosy czarne (cyba ze kaptur bedzie miec) bordowy tłów i czrane buty 2 dziewczyna lucznik (z lukiem ognistym) nick: Kashimari kalory: czarna z jakimis szarymi dodatkami 3 strój dziewczyny nick: Surani jakies takiej bardziej wojskowej w moro i blond włosy + plus berecik jak mozna :P mozna te bronie wykorzystac: http://img155.imageshack.us/img155/9846/lenaeg7.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |