![]() |
Raul nie kłam, że tylko ty expisz a na dworze zawsze mówisz ze bart jest na hydrach i idziesz go zmienić, o którejś godzinie. Twoje słowa i czyny są żałosne.
|
No bo taka prawda, tylko wy "wielcy" DoFowcy mozecie pkowac... tylko wy mozecie konta sharowac...tylko wy wszystko wiecie i tylko dzieki wam wszycscy graja na tym serverze. Moze kazdy powinnien wam placic za to ze tu gra ?
|
oh omg bedziemy sie zucac o 20 min tyle co po fajki do sklepu pojde ? :p a ty 123 moze sie ujwanisz ?. Zreszta w dupie to mam nie obchodzi mnie co pisza innni a Shanoz gra tu 2 miechy i mysli ze jest kozak bo ma 82 lvl pozatym co to za sharowanie ehh bez komentarza ;-)
|
ale po co te oskarzenia?-.-
zrobcie se duel na sd i loz B) |
Niech sie przyzna a nie klamie tylko to potrafi ;)
|
A o co wy sie rzucacie obydwaj sharujecie a bedziecie glupkow z siebie robic.Sharujcie se dalej kogo to wogole obchodzi.Tu sie robi taki temat ze za chwile ktos powie ze Sandra i Zuremi nie sharuja.
|
Ej o ile sie nie myle ten temat jest o wojnie a nie o sharowaniu, ale powiem tylko tyle jesli ma z tego satysfakcje to niech tak gra...byc moze kiedys zle skaczy przez to...:p
|
Raul oni od wakacji maja nowego neta wiec jak nie wiesz to sie zamknij niech gm sprawdzi ip ehh :P
mogles jedynie gadac ze mna albo z moim bratem i nie przypominam sobie zebysmy gadali odkad tu gram jedynie co ja pisalem albo ty to zeby na hunta isc wiec nie gadaj tu bzdur Melon on ma poison storma ja mam ue mogl myslec co robi |
loooooooool wez ty ****a nie sciemniaj ;] kazdy wie... nawet sam kikales z Pandy ze do mnie napisal zebym mu dizewczyne znalazl HUahuaHUaaa. hmmm to ostatnie zdanie to grozba ?
|
Wracajac do temetu :
Gammbler: Mar 01 2006, 15:50:59 CET Killed at Level 80 by Xajaki and by Xaviour Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez and by Ziriks Feb 14 2006, 21:13:05 CET Killed at Level 79 by Exmind Feb 13 2006, 23:43:13 CET Killed at Level 79 by Vyldar and by Exmind Feb 12 2006, 18:28:08 CET Killed at Level 80 by Exmind and by Anakin Darkwood. Eh... O to free frag dla Vision ;) Nie ma kogo zabic to sie ubije Gammblera Do tego dochodza inne dedy: Feb 28 2006, 22:32:21 CET Killed at Level 80 by a dragon lord Feb 09 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 80 by a dragon Feb 01 2006, 19:12:10 CET Killed at Level 77 by fire Chlopak wciagu miesiace prze**** 300 k na same blessy ;) Chyba nie wymaga dalzszego komentowania |
Raul i po co znowu kłamiesz jak ty nie przychodzisz tylko po fajki, ale siedzisz z nami również godzinami i gadasz.
|
Gówno nas to obchodzi co macie sobie do powiedzenia, umowcie sie na piwo i sobie wyjasnijcie sprawe. Kazdy wie ze sharujecie konto i nic tego nie zmieni.
A takie zwalanie winy z jednego na drugiego to zenada. |
srututu majtki z drutu :faceoff: 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale trzeba mu przyznac ze szybko nabil ten level ;p chodzi mi o przebicie sie z 50 na 80
|
Cytuj:
Czy ja wiem, że tak szybko... Pamiętam go na 50lv z pół roku temu. No, ale nie jest źle. ;) |
Apropos wojny a nie spekulacji nad Shanozem
to ladny trapik Wanted chlopakom zgotowali :P swe generalnie stwierdzili ze baty daja motywacje, ledwo sie zalogwalem to spekulacjami iplanami w planach wewnatrz planów mnie zarzucili :D zabawa nadal trwa :dance: |
|
Gratz, chłopaki! :)
|
Cytuj:
a co do sharowani to nie my zaczelismy |
Cytuj:
<werble> HYDRY |
Cytuj:
klatwa 80 lvl -wstaje lewa noga, wita sie przez prog ,czarny kot biega po jego domku, ma ruda dziewczyne a w poprzednim wcieleniu byl del'toro i tera ma zla karme przez niezliczone zle uczynki |
Cytuj:
buheheheheheh Xd |
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Wracajac do temetu : Gammbler: Mar 01 2006, 15:50:59 CET Killed at Level 80 by Xajaki and by Xaviour Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez and by Ziriks Feb 14 2006, 21:13:05 CET Killed at Level 79 by Exmind Feb 13 2006, 23:43:13 CET Killed at Level 79 by Vyldar and by Exmind Feb 12 2006, 18:28:08 CET Killed at Level 80 by Exmind and by Anakin Darkwood. Eh... O to free frag dla Vision Nie ma kogo zabic to sie ubije Gammblera Do tego dochodza inne dedy: Feb 28 2006, 22:32:21 CET Killed at Level 80 by a dragon lord Feb 09 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 80 by a dragon Feb 01 2006, 19:12:10 CET Killed at Level 77 by fire Chlopak wciagu miesiace prze**** 300 k na same blessy Chyba nie wymaga dalzszego komentowania Mar 02 2006, 21:16:19 CET Killed at Level 79 by Urbexx and by Amenhotep. Zarąbiście Wanted zaczol już zabijać swoich? |
Omfg... Mrok po co piszesz takie rzeczy jak nie wiesz o co chodzi. Wcale Wanted nie zabilo specjalnie Gammblera. Poprostu Gammbler jest noobem i nie potrafi wspópracować z kolegami. Dlatego nie dziw się że padl :P
|
Cytuj:
|
Trzeba jej przyznać ze lvl to ona ma, haha ale nic po za tym ^^ zero pvp :]
Czesto zdaza sie jej pomylic hotkeys. |
Cytuj:
|
Tylko ile razy Gammbler padl przez wlasna glupote. Widzialem jego pare dedow..to raz sobie wyszedl z dp w veno swe go przesuneli, trap i koniec.A poco wychodzil po chcial zobaczyc co sie dzieje. I to nie bylo jeden raz. Dlatego nie ulega watpliowosci ze jest noobem ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zamknie oczy i puści klawiatuje Xd :p |
Masz racje zle to ujolem. Gammbler nie jest noobem, ale w niektorych sytuacjach zachowal sie tragicznie ;/ Tym razem to jego zasluga ze swe padli ^^ btw. Nie tylko jego bo jescze zixa i dalipiego
|
Cytuj:
|
Wyraźnie jej osoba nie budzi w Drazie sympatii, już po samych wypowiedziach na tibia.com dalo sie to zauważyć ;)
Ja osobiście też jej zbyt wielkim szacunkiem nie darzę... A co do Gammba: Draz chyba w miare dobrze wie, jakie były okoliczności deada, np. przez Cosmetica i Zirkis. Prawda jest taka, że on w przeciwieństwie do wielu osób, które ostatnio do wanted dołączyły walczyć się nie boi i nie zastanawia się długo, kiedy trzeba coś zadziałać... A, że nie zawsze wychodzi...- psikus ;) Cytuj:
|
Ja wszystko rozumiem ze jest waleczny, lubi jak cos sie dzieje itp itd, ale sam przyznaj czy jest sens wychodzic z dp jak w *** swe bylo on ? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Bo ja uwazam ze to bylo zupelnie nie potrzebne.
|
Cytuj:
sandre czeka los taki jak wszystkich innych sharerow - rook predzej czy pozniej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktos jest od ciebie lepszy to znaczy ze jush sharuje -.-. Najpierw zobacz ile osob w wanted sharuje -.- A nie oskarzasz ja..........8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |