Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Masakratus 31-10-2006 12:09

Witam,
duzo rzeczy zostalo tu powiedzianych pod moim adresem. Pomijam fakt ze moj wyglad nie ma nic do rzeczy. Jestem jaki jestem i nie mialem na to wplywu ze akurat mi sie oberwalo i jestem rudy. Chuck Norris tez jest rudy.
Zal mi troche czasu jaki spedzilem na nebuli. Ale wszystko wskazuje na to ze nie mamy najmniejszych szans. Brakuje nam zgrania w mojej guildi sa ludzie ktorym bardzo zalezy zeby wygrac sa ambitni, zawzieci, niestety nie sa zaprawieni w bojach a VU punktuje nas jak chce. Moze wrescie cos sie zmieni ale chce byc na tyle szczery z Wami, powiem tak jesli ktos chce odejsc z Ordo to niech odejdzie nie bede mial do niego zalu. Na open battle dzieki naszemu nowemu bomb botowi moze bysmy cos zfragowali ale boje sie ze majac takich ludzi jakich mam predzej powybijamy samych siebie wiec lepiej odejsc z honorem. Szkoda tylko ze padlem. EHH zycie.
Gratulacje dla VU.

Webi 31-10-2006 12:19

LOl, wes se czlowieku daurj podrabianie nickow. Morale w Ordo nie sa najlepsze ale zle tez nie sa i nikt nie ma zamiaru sie poddawac. Takze nie rob niepotrzebnej propagandy.

Masakratus 31-10-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1056532)
LOl, wes se czlowieku daurj podrabianie nickow. Morale w Ordo nie sa najlepsze ale zle tez nie sa i nikt nie ma zamiaru sie poddawac. Takze nie rob niepotrzebnej propagandy.

To ze sharujemy razem chara nie znaczy ze masz mi mowic co ja o tym wszystkim sadze. I nie woz sie tak bo zabiore ci pasy i bedzie po frytkach.

Webi 31-10-2006 13:06

Heh, to w tkaim razie sie uwierzytlenij i napisz na sowim komencie na tibia.com ze nick masakratus nalezy do ciebie :)
oops nie udalo sie?

Masakratus 31-10-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1056551)
Heh, to w tkaim razie sie uwierzytlenij i napisz na sowim komencie na tibia.com ze nick masakratus nalezy do ciebie :)
oops nie udalo sie?

Prywatna wiadomość: jkhj
Dzisiaj, 12:08
Webi
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
jestes na msn?
Owszem udalo sie, zreszta jak mozesz to sam zmien comment na tibia.com. Nie wzialem cie na sharowanie tylko po to zebys padal non stop wez wrescie cos zrob pozytecznego.

Webi 31-10-2006 13:36

Dla mnie EOT i tyle. jestes zabawnym kolesiem, ktory sie podszywa i mysli, ze jest cool. Nie bede zwracal na ciebie uwagi i pisz sobie co chcesz.

Do innych uzytkownikow forum: traktujcie wypowiedzi Masakratusa, jak kazdeog szeregowego uzytkownika forum, ale nie jako lidera Ordo badz osobe zwiazana z ordo.

Masakratus 31-10-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1056574)
Dla mnie EOT i tyle. jestes zabawnym kolesiem, ktory sie podszywa i mysli, ze jest cool. Nie bede zwracal na ciebie uwagi i pisz sobie co chcesz.

Do innych uzytkownikow forum: traktujcie wypowiedzi Masakratusa, jak kazdeog szeregowego uzytkownika forum, ale nie jako lidera Ordo badz osobe zwiazana z ordo.

Czemu zmieniles pasy? Okradles mnie z chara -.- Nebula nie ma przyszlosci :( Jaki ja bylem glupi ze ci zaufalem

Knaak The Sorcerer 31-10-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miedziany_Rudzielec (Post 1056324)
Jak już wspominałem "woj z ciebie zacny", powiadam raz drugi. Tej wypowiedzi chyba nawet komentować nie trzeba. No pewnie po co przecież manaski używac skoro to droga rzecz dla ciebie, lepiej postać przed domkiem i odnowić mane na nastepną bitwę.

Chciałbyś... ale przecież jeśli wasi "szlachetni wodzowie" nie umieją kiepełą ruszyć i nic samemu wymyśleć tylko jak drechy ustawke zrobić to mówi się trudno. Co do botów to sam bot za was nie wygra. Ale przecież macie super extra wypasionego bota, który zastępuje brak waszych umiejętności pvp

juz sie nie wykrecaj...i nie probuj robic z siebie profesjonalisty, co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie. To samo do sorcow waszych, gdzie pogubiliscie stone skiny? bo z tego co pamietam to celandia nie wrzucil nawet utani gran hura zanim mu sie mana skonczyla i padl =p

mowicie ze mamy braki w pvp, ale wy naprawde nie jestescie lepsi bo jak przychodzi co do czego to kazdy sie rozbiega w inna strone i polowa pada a druga polowa ucieka dac loga <mowa o wczesenijszym open battle> Wiec walcie sobie te sneak attacki etc, nam to nie przeszkadza za bardzo. Jak wygracie wojne mozecie sie cieszyc dopiero, a nie juz imprezy na noob charach robicie przy skrzynce wirtualnego piwa. Ten payment list tez jest niezly, nie wiem ktory z was to napisal, ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa mózgu tego kolesia.

cya :)

Masakratus 31-10-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer (Post 1056773)
juz sie nie wykrecaj...i nie probuj robic z siebie profesjonalisty, co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie. To samo do sorcow waszych, gdzie pogubiliscie stone skiny? bo z tego co pamietam to celandia nie wrzucil nawet utani gran hura zanim mu sie mana skonczyla i padl =p

mowicie ze mamy braki w pvp, ale wy naprawde nie jestescie lepsi bo jak przychodzi co do czego to kazdy sie rozbiega w inna strone i polowa pada a druga polowa ucieka dac loga <mowa o wczesenijszym open battle> Wiec walcie sobie te sneak attacki etc, nam to nie przeszkadza za bardzo. Jak wygracie wojne mozecie sie cieszyc dopiero, a nie juz imprezy na noob charach robicie przy skrzynce wirtualnego piwa. Ten payment list tez jest niezly, nie wiem ktory z was to napisal, ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa mózgu tego kolesia.

cya :)

Knaak to jeden z tych na ktorych zawsze moglem polegac!!!
Cokolwiek ukradl zawsze sie ze mna podzielil - prawdziwy przyjaciel

Elmer 31-10-2006 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer (Post 1056773)
co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie

Nazywasz swojego Guru aka Wickanine(chyba, że jeden z ownerów thor etera na nim grał) n00bem? Nie zapominaj, że to jego na moście uratował mana shield.

Knaak The Sorcerer 31-10-2006 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1056909)
Nazywasz swojego Guru aka Wickanine(chyba, że jeden z ownerów thor etera na nim grał) n00bem? Nie zapominaj, że to jego na moście uratował mana shield.

na open battle? czy 20 vs 1 + waszych 20 noob charow pochodzenia 2 ownera od kazdej postaci?

Masakratus 31-10-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer (Post 1057087)
na open battle? czy 20 vs 1 + waszych 20 noob charow pochodzenia 2 ownera od kazdej postaci?

Knaak zawsze byles dzielnym wojownikiem niech sobie mowia co chca.
Nigdy szybko nie padales! Zawsze szukales jakichs schodkow zeby mozna bylo schodzic up/down. Z tego co pamietam jak padles na edl to walili cie jakies 30sec, a w venore az 10sec im to zajelo, wiec nie gadajcie ze szybko padl tym bardziej ze bylo bardzo duzo od was noob charow ktore zawsze nam przeszkadzaja.

Bjoern Shu 01-11-2006 01:42

@up jestes zalosny WYJDZ

Masakratus 01-11-2006 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1057751)
@up jestes zalosny WYJDZ

To ze ludzie twojego pokroju mnie nie lubia to akurat dobrze swiadczy o mnie.
Zycze zdrowka

Dregar 01-11-2006 13:31

@up
ciekawe co za debil z gildi Vury~ wpadl na pomysl podszywania sie pod Mas~ ... odnosze wrazenie ze prubujecia ta wojne wygrac tak ze pod wzgledem psychicznym ...
@down
co prawda to nie falsz

Bjoern Shu 01-11-2006 14:50

Psychiczne to oni napewno maja ale problemy

Arcienes 01-11-2006 19:42

Dzisiaj ordo chyba się naprawde nudziło, aż tak że swoimi noob charami pkowali w Thais, tzn łapali ludzi w "pułapki" niestety byłem jedną z ofiar, dzięki wielkie!

P.S. Zajelibyście się wojną a nie uprzykrzaniem życia normalnym graczom ::confused:

kanelsc 01-11-2006 21:12

Chciałbym pomóc osoba zaczynajacym grać na nebuli mam dla nich specjalne paczki. Aby dostac paczke wyslij maila z nickiem i miastem gdzie mam wysłać paczke. Bede weryfikował i osadzał czy moge wysłać, prosze o zgłaszanie osób które naprawde zaczynaja grać na nebuli. Swojego nicku nie podaje ponieaż niechcem zostać zaspamowany. Mój mail: [email protected]

Corsair 02-11-2006 14:12

hehe

@up
Zaczolem grac na nebuli :p

moj nick : Cfaniac

z gory thx . Wyslij na darashie :P

@topic
Masakrator ,a co ma do Tibi to ze jestes Rudy ?!

Zaczynam grac.

Zobaczymy sie w piekle xd

Masakratus 02-11-2006 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corsair (Post 1059589)
@up
Zaczolem grac na nebuli :p

moj nick : Cfaniac

z gory thx . Wyslij na darashie :P

@topic
Masakrator ,a co ma do Tibi to ze jestes Rudy ?!

Zaczynam grac.

Zobaczymy sie w piekle xd

NO oni wszyscy mowia ze jestem rudy i falszywy ;/. Mam nadzieje ze tez moze jestes rudy to juz bedzie nas dwoch a razem jak wiadomo razniej.
Pozdrawiam
jak bedziesz potrzebowal itemki to pisz do Masakratus/Edron

jura 02-11-2006 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1058236)
@up
ciekawe co za debil z gildi Vury~ wpadl na pomysl podszywania sie pod Mas~ ... odnosze wrazenie ze prubujecia ta wojne wygrac tak ze pod wzgledem psychicznym ...
@down
co prawda to nie falsz

pytanie:
Czy psychopata ktory sledzi swoja ofiare, wysyla jej anonimy, nagrywa, puszcza filmiki w publicznych miejsach, nie daje o sobie zapomniec - czy taka osoba jest zdrowa na umysle?

Wiele osob z Viribus sadzi chyba ze ta gra zwana Tibia to caly ich swiat, a wygrana wojna to byc albo nie byc takze w realu. Coz, dlatego siegaja po takie metody jak Xaemus ktory uzywal 10 nub charow byle tylko obrazac (odwazniak, bal sie mainem) czy pare innych osob. Dla mnie to chore i szkoda ze nie znam nickow main charow, bo po prostu dodalbym do pernamently ignored. Jakos nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi ktorzy sadza ze Tibia to cale ich zycie...

Masakratus 02-11-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jura (Post 1059697)
pytanie:
Czy psychopata ktory sledzi swoja ofiare, wysyla jej anonimy, nagrywa, puszcza filmiki w publicznych miejsach, nie daje o sobie zapomniec - czy taka osoba jest zdrowa na umysle?

Wiele osob z Viribus sadzi chyba ze ta gra zwana Tibia to caly ich swiat, a wygrana wojna to byc albo nie byc takze w realu. Coz, dlatego siegaja po takie metody jak Xaemus ktory uzywal 10 nub charow byle tylko obrazac (odwazniak, bal sie mainem) czy pare innych osob. Dla mnie to chore i szkoda ze nie znam nickow main charow, bo po prostu dodalbym do pernamently ignored. Jakos nie mam ochoty rozmawiac z ludzmi ktorzy sadza ze Tibia to cale ich zycie...

Jura ty tez czujesz sie sledzony tak jak ja? Mi to sie nawet w nocy sni ten caly Xaemus normalnie mowie ci!! Ma 10 noob charow przeciez to skandal. Jura w tobie jedyna nadzieja zraportuj go przeciez nie mozna miec 10 noob charow?! A jeszcze slyszalem ze on sie nie goli i gra w tibie nieogolony. To juz wogole ban mu sie nalezy chyba co nie?

Maus 02-11-2006 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AliEn125 (Post 1050118)
Alpax skoro zalożyłeś takiego chara, zapewnie sam jestes wspanialy, wiec może pokażesz swoje zdjęcie, zamiast nabijać się z Jacka, który w przeciwieństwie do ciebie nie ma brązowego języka i nosa. I jak to powiedzial Jura, nie udzielaj się, ponieważ nie jesteś bezstronny ;)

Co do Alpaxa to on jest przeciez piekny macie tu link jak maly chlopiec pije vódke
http://s114.photobucket.com/albums/n...ent=noc022.jpg

Cytuj:

pytanie:

A ty co moze jestes aniolek a kto jest online prawie caly czas jak nie na druidzie to na knighcie? Wiec zamknij sie i nie komentuj ze VU traktuje to powaznie a OF nie. Jestes neutralny to taki zostan a nie kozak na forum a w tibi NEUTRAL.

Dregar 02-11-2006 21:34

Cytuj:

pytanie:

Dobrze moze i nie daja o sobie zapomniec ale jeszcze nie widzialem filmikow np o tobie czy masie czy kimkolwiek z OF ... raczej nikogo nie przesladuja ... jedynie co to sie nabijaja, a ze zachowuja sie jak dzieci albo i gorzej to nic na to nie poradzisz, nie naprawisz calego swiata chodzbym nie wiem jak bys sie staral z czescia wydarzen musisz sie poprostu pogodzic.

Hirsutus 02-11-2006 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maus (Post 1060087)
Co do Alpaxa to on jest przeciez piekny macie tu link jak maly chlopiec pije vódke
http://s114.photobucket.com/albums/n...ent=noc022.jpg

A ty co moze jestes aniolek a kto jest online prawie caly czas jak nie na druidzie to na knighcie? Wiec zamknij sie i nie komentuj ze VU traktuje to powaznie a OF nie. Jestes neutralny to taki zostan a nie kozak na forum a w tibi NEUTRAL.

Ale wy jestescie nienormalni wszyscy przejmujecie sie tym jakby Tibia to bylo cale wasze zycie dajcie sobie wszycy na luz omg...

Btw tu jest moja fotka i tez nie jestem piekny, ludzie lajtujcie... !!
http://s114.photobucket.com/albums/n...t=Obraz011.jpg

Emce~ 03-11-2006 17:07

wukado głaskaj filemona xD

Dregar 03-11-2006 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ebola (Post 1060758)
@up
napewni lepsi od ciebie ;];];];];] mozemy pocisnac solowke w rl bez sprzetu do 1 blood.

to 20 lat to chyba nieprawdziwe ... wiekszego debila od ciebie nie widzialem nawet Xeam~ jest madrzejszy od ciebie co wcale nie oznacza ze jest glupi, bo calkiem madrze zdarzalo mu sie wypowiadac na tym forum

@Edit
y nadal OF siedzi w pz bo jakos nie chce mi sie na nebule lognac i pytac starych znajomych ktorzy pewnie i tak ledwo pamietaja takiego naaba jak ja.

Maus 03-11-2006 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ebola (Post 1060608)
@up
kawior zlamusiles sie tym postem:(

@Maus
Jak wy jestescie tacy piekni i wogule dzieci z bulerbyn to pokazcie sfoje fotki hetnie pzekopie te ryje jak je zobacze w krk na battle.A co do napletow z nikiem na forum "Masakratus" to wez lahnij matóli batona a puzniej sie pod kogos podszywaj bo jestes zalosny jak zul pot rzabkom zbierajacy na wino a i tak go niekupuje bo idzie to tfojej starej daje jej 2 pln i ja cisnie w sranko.

niestety niemam ale widzialem na www.spoconeszpary.pl tfoja matule z 5 murzynami i 2 cyganami moze zdasz jakies relacje z tego filmiku?

sori ze wam na matule jade ale rodzicow sie niewybiera =(

Nie jestem z VU ani z OF.Jestem tylko zwyklym malym 50 sorcererm ktory gra na nebuli i widzi co sie dzieje.Mam kumpli z VU i OF jesli mozna ich nazwac kumplami bo pisza tylko jak cos chca np. Masz sd na sell itp -.-

Drachol'ek 03-11-2006 17:45

ja własnie stworzylem sobie nowa postac, wlasnie na tym serwerze;]

btw, czy ten serwer nadal jest "Polski"?

Koronowany rycek 03-11-2006 20:02

Taak. Szwedow praktycznie nie ma. 85 % to sa polacy w tym 50% to nooby/thiefy/nooby ktore naduzywaja protekcji 5% to pedofile/tranwestyci a 10% to szanowani gracze;)

jura 03-11-2006 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1060419)
Dobrze moze i nie daja o sobie zapomniec ale jeszcze nie widzialem filmikow np o tobie czy masie czy kimkolwiek z OF ... raczej nikogo nie przesladuja ... jedynie co to sie nabijaja, a ze zachowuja sie jak dzieci albo i gorzej to nic na to nie poradzisz, nie naprawisz calego swiata chodzbym nie wiem jak bys sie staral z czescia wydarzen musisz sie poprostu pogodzic.

filmikow nie publikuja, jednak idiotyczne fotki tak...

Nabijanie sie z kogos ma sens jak jest smieszne. Ja jakos nie widze nic smiesznego w postach ludzi z Viribus (z 5 idiotycznych watkow) czy Ordo (o ile pamietam 1 idiotyzm) ktore maja na celu jedynie przesladowanie kogos.

myslisz ze nabijanie sie z kogos to taka dobra rzecz? coz... z dziewczyny tez sie "tylko" nabijali, az w Gdansku popelnila samobojstwo...
Wiesz moze co to jest "mobbing"? A przemoc psychiczna? Tu nie ma krwi ani ran na ciele, a jednak cos jest nie tak... Moderatorzy tez chyba tak sadza skoro pare nickow tutaj dostalo bany, pare jeszcze dostanie - zarowno na tibia.com jak i na tibia.pl.

Coz, ale jak dyskutowac o takich ciekawych rzeczach z ludzmi ktorzy maja 13-17 lat i nawet nie wiedza co to zdrowa psychika... (mowie o niektorych ludziach z Viribus i Ordo).

Dregar 04-11-2006 08:08

@jura
Moze i masz racje, a wlasciwie napewna ja masz, ale jak juz wyzej powiedzialem musisz sobie odpuscic bo i tak calego swiata nie naprawisz conajwyrzej troszke ...

Webi 06-11-2006 20:25

Viribus pokazalo klase hackujac i rookujac Iscaratha i Mana Nide. Gratulujemy pomydlu. Czyzby wielcy wygrani jakimi siebie obwieszczacie bali sie?

Tubba_21 06-11-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1066439)
Viribus pokazalo klase hackujac i rookujac Iscaratha i Mana Nide. Gratulujemy pomydlu. Czyzby wielcy wygrani jakimi siebie obwieszczacie bali sie?

Skad wiesz ,ze to gildia vury ?

Jak sie sharuje ,albo kupuje postacie to takie sa skutki.

A Ty idz lepiej poczytaj instrukcje jak sie sprzedaje chary i zrób cos z twarza.

Radi 06-11-2006 20:41

Cytuj:

Hmmm....

Nie wiadomo czy to guildia Jury ich hakneli a po 2 czego oni mieliby sie bac?

91 sorca ktory by padl na pare klapsów?

czy 106 knighta ktory kupil postac i nie wie co mu sie z dupą tyra?

Btw... Zajebisty ogolnienie jestes Webi dawac postac przed wplynieciem pieniedzy .. Gratz inteligencji...

widze ze twarzowcy sa tepi :] pozdro dla Ciebie i twojej dziewczyny (pulpecik) BLeeeeeeeeeee

Masakratus 06-11-2006 21:17

Cytuj:

Skoro to VU ich schakowalo to czemu guildia Alpaxa sie tak cieszy?
Iscarath mial w Ordo wiecej wrogow niz w VU wiec nic nie mow. To VU stalo przy temple i go uhalo nie widzilaem tam nikogo z Ordo tylko ich noob chary.
Prawda boli wiemy.

Bjoern Shu 07-11-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakratus (Post 1066609)
Skoro to VU ich schakowalo to czemu guildia Alpaxa sie tak cieszy?
Iscarath mial w Ordo wiecej wrogow niz w VU wiec nic nie mow. To VU stalo przy temple i go uhalo nie widzilaem tam nikogo z Ordo tylko ich noob chary.
Prawda boli wiemy.

tak sie sklada ze isca nie padl od zadnego z charow z FCA -.-'

BOtter 07-11-2006 12:51

Cytuj:

Dowody, plz?
Może coś tam up nabazgrałeś, ale nie sądze żeby to były jakieś dowody tylko wyobraźnia schorowanego czlowieka

Webi 07-11-2006 15:56

Widze, ze sporo zrobiliscie se nub charow na tibia.pl i kazdy pyta o dowody. Szczerze to mam w to wyjebane.
O ile dorbze pamietam ktos wyzej pisal ze to viribus stalo i uhalo isca? To to fjanie sie sklada, jedni go lecyzli a inni nubami zabijali. Tak sie rowniez sklada, ze oby dwa chary zostaly zabijane TYLKO przez nooby viribus. Zaraz mi powiedziecie, ze to nie dowod, albo nawet ze nie mam dowodu, ze to ich chary. Tylko ciekawe jest, ze koles z 6 lvlem nagle zacyzna bic 90 ms(pewnie ze skulem), 90 ms ktory nawet nie jest w wojnie(wtedy atakowanie mogloby byc proba zlapania jego pz).
Dziwne jest, ze 90 ms nawet bedac bez itemkow z rsem pada od 6 lvlu, przeciez dalej ma swoja mane, moze walnac ue i sie bronic. Nie zrobil tego.
Reszte dopowiedzcie sobie sami.

EDIT:
@upupupup
Pytasz czemu gildia alpaxa sie cieszy, hmm. Po pierwsze to mysle, ze powinienes zapytac ich, nie mam tam chara, nie wiem co robia. Po drugie jezlei jedna osoba sie ciesyzla, to nie cala gildia. Ja osobiscie Iscaratha tez nie lubilem, ale co to ma do rzeczy.

Maksim 07-11-2006 18:11

Nov 07 2006, 17:40:10 CET Killed at Level 112 by Arthas of nebula

A chwilkę przed tym
Nov 07 2006, 17:11:41 CET Died at Level 113 by a demon

Jak widać mamy przewagę nad wami , a wiecie dlaczego? Ponieważ jesteśmy zgrani i nie jesteśmy bandą noobków.Możecie mówić co chcecie ale i tak wiemy kim jesteśmy :).

PS. Knaak,Lipek,Webi prosze nie wypowiadajcie sie na temat tego co piszę , ponieważ jak na to patrzę to czuję dyskomfort, po prostu taka moja skromna prosba.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24.