Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Cyran_13 21-04-2006 16:29

buahahaha Pats juz nie istnieje

oj Szkodi chyba twoja piekna gildia sie rozpadla przykro mi :P;(

Rybzor 21-04-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
jesli serio jestes od niego z rl to oboje znamy powod......

A ja sie go domyslam. bo znam Rikiego troche z Tibi :)

Vienek 22-04-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyran_13

nie wiem z czego się śmiejesz, to właśnie ty jesteś śmieszny.
Poprostu starzy patsi mieli już dość "toy soldierów" i założyli inną gildie.
Wiec dziecko zanim coś napiszesz pierw pomyśl.

~Michał

thewojtek 22-04-2006 11:18

Cytuj:

Yahel
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 110
World: Galana
Residence: Venore
House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until May 15 2006
Guild membership:Patriot of the Patriots

czy napewno sie rozpadla? poprostu tak jak ktos nademna napisal "patsi" Ci ktorych znalismy jako PA, odlaczyli sie od ludzi ktorych invitowali na czas wojny tzw. "toy soldiers" ;PP

Cyran_13 22-04-2006 14:05

Cytuj:

Ej ludzie ja tego wyzej nie napisalem od miecha mam kompa rozwalonego dopiero przed chwila go właczylem ktos mi na konto sie wbil -.-

Xulorin 22-04-2006 15:34

Cytuj:

Ej ludzie ja tego wyzej nie napisalem od miecha mam kompa rozwalonego dopiero przed chwila go właczylem ktos mi na konto sie wbil -.-

I specjalnie napisał tego posta? <lol>

Cyran_13 22-04-2006 16:06

Wiem ze to jest .... głupie ale naprawde NIE ja to napisalem nie wiem kto moze ktos z mojej rodziny (siora, kuzyn) ale NIE ja to napisalem

Pawio 22-04-2006 21:50

Jedno słowo : lol ;p

szkodi 23-04-2006 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin
I specjalnie napisał tego posta? <lol>

tutaj pasuje jedno "br?" :D

Miltoner 23-04-2006 18:08

Cytuj:

Wiem ze to jest .... głupie ale naprawde NIE ja to napisalem nie wiem kto moze ktos z mojej rodziny (siora, kuzyn) ale NIE ja to napisalem

BUahahahahaha jest tesh cos takiego jak EDIT

Qreew 23-04-2006 20:32

Cytuj:

Nom rozpadla sie... slyszalem ze brakuje im dobrego lidera... napisz do kogos moze sie nadasz;)

Vienek 23-04-2006 23:31

Rikiego zabili za to że ma red skulla i dlatego bo "Policjant Galany" pan Kelika uważa że sharuje i wyjechał z takim tekstem do patsów/maffresów)

pawlon 24-04-2006 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Rikiego zabili za to że ma red skulla i dlatego bo "Policjant Galany" pan Kelika uważa że sharuje i wyjechał z takim tekstem do patsów/maffresów)

no bo pewnie sharuje, szkoda tylko ze polowa patsow jedzie na botach i jakos nikt im slowa nie powie, sharerzy tez tam sie znajda :P

Fabolous 24-04-2006 15:53

Icarus Blakkheim
Apr 24 2006, 05:27:23 CET Killed at Level 107 by Grudging

Neadz
Apr 24 2006, 00:23:58 CET Killed at Level 62 by Kardear

Wie ktoś może o co chodzi?

Dragon86 24-04-2006 16:03

LOL
Chyba sie nie nacieszyli wolnoscia dlugo o.0

dressu 24-04-2006 16:05

a jak tam Demi na Saphirze ? razem z vnzla? :) chyba macie jakas wojne lub hunta ma wasza gildia bo ostro padacie :D

thewojtek 24-04-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
a jak tam Demi na Saphirze ? razem z vnzla? :) chyba macie jakas wojne lub hunta ma wasza gildia bo ostro padacie :D

All furions hunted 4 ever na saphirze -,- przez No Pain (najsilniejsza gildia tam) za za szybkie expienie -,-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
Icarus Blakkheim
Apr 24 2006, 05:27:23 CET Killed at Level 107 by Grudging

Neadz
Apr 24 2006, 00:23:58 CET Killed at Level 62 by Kardear

Wie ktoś może o co chodzi?

Ded icarusa to przypadek a za ded neadza zaplacili kardear i xisso i oddali loot

Demiphant 24-04-2006 19:05

No pain się przestraszyło bo expiliśmy 2 razy szybciej od nich conajmniej;p Przegraliśmy wojne ale co tam postacie robiliśmy 15 dni więc dużo nie straciliśmy;]

szkodi 24-04-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
No pain się przestraszyło bo expiliśmy 2 razy szybciej od nich conajmniej;p Przegraliśmy wojne ale co tam postacie robiliśmy 15 dni więc dużo nie straciliśmy;]

ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma ;)

thewojtek 24-04-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi

Who care? ^.-

Fabolous 24-04-2006 22:48

Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp

Znów przypadek?

Miltoner 24-04-2006 23:26

Cytuj:

A jak nawet no to co z tego ???

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
Sir Zemus
Apr 24 2006, 21:02:00 CET Killed at Level 96 by Kardear and by Sir Imp

Znów przypadek?

Jak ktos tam jeszcze gra to niech lepiej jak najszybciej sp**** poki nie ma jeszcze zbyt duzego lvlu... bo teraz nikomu nie dadza zrobic 100+ lvl -.-

Fabolous 24-04-2006 23:39

na Galanie nie ma przyszłości dla ludzi którzy nie mają układów lub nie sa szanowani przez cały serv lub w gildia jak choćby Champions of Olymp, Preliator Noxis czy Forgotten Shadows. Szkoda tracić czasu i zdrowia zeby później się dowiedzieć ze cie przyjaciele wsyatwili.

szkodi 25-04-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
A jak nawet no to co z tego ???

caly czas chrzanisz cos o sensie gry, ze wojna ma sens tej gry. wolnosc ma sens... w takim razie pomysl przez chwile i moze dojdziesz do wniosku ze sharing zabija jakikowleik sens - nawet pokojowej gry ;)

Dragon86 25-04-2006 01:30

Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry:p
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac :)

pawlon 25-04-2006 03:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86
Hehe
co jak co ale wszelkie formy oszukiwania mc.tbi, sharing itd...
zabijaja przyjemnosc z gry:p
wole miec 20 lvl zrobiony uczciwie wlasna praca niz 100 oszukujac :)

dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow ;)

dla mnie obie grupy to nooby :D

aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota ;)

szkodi 25-04-2006 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
dobra, dobra, jaka sciema, a sam pewnie biegasz na light hacku "bo szkoda many" ale to nie cheat co? sharerzy to nooby light hack to dla mistrzow ;)

aha, nie znam cie ale wiem z doswidczenia ze tak ludzie robia, mowia ze nie lubie cheaterow etc a sami cheatuja i sa ok bo maja "tylko" malutki "cheatek" a nie aimbota ;)

z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia :)

jastr 25-04-2006 09:36

Cytuj:

z calym szacunkiem nie atakuj ludzi ktorych nie znasz i ktorzy mowia ze nie uzywaja czitow jeeli nie masz dowodow na to ze klamia :)

hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie :)
Cytuj:

ale ostry sharing u niektorych - szczegolnie u kapcoma

Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz. Każdy może napisać że ktoś szaruje no bo zna jednego z ownerów (btw tak na marginesie jestem 1 z ownerów kondy :P)
Wiem wiem pewnie ty masz dowody no bo ktoś ci powiedział no i w końcu ty wiesz najlepiej no i... Nie rozumiem takiej głupiej gadki sharują nie sharują kogo to obchodzi ?? Ty nie szarujesz nie używasz aim boota więc w czym problem ? Ja też gram czysto (leprzy 40 lvl nabity samemu niż 80 w 3 ) poza tym sharing nie popłaca (1 z ownerów ma zły dzień i... cała postać zostaje goła wrzuca ścieme pozostałym ownerom i później piszą hacked) boty no cóż zawsze istnieje ryzyko bana (małe ale zawsze)

Dragon86 25-04-2006 10:12

Cytuj:

Jesli magic spell wand to cheatowanie to musze ci przyznac racje jestem cheaterem:p :p :p

pawlon 25-04-2006 12:42

Cytuj:

napisalem ze przypuszczam ze tak robi a nie ze to wiem ;)
co do dowodow: 99% rodzajow cheatow na ten moment sie nie da udowodic, wiec pisanie "nie masz dowodow to nie pisz" to totalna bzdura. w ten sposob nikt w tibii nie cheatuje ;)

nie ma osoby w tibii ktora nigdy w zaden sposob nie cheatowala. kazdy predzej czy pozniej tego proboje, jedni zeby bylo latwiej, inni z ciekawosci...

co do sharerow, to przewaznie jak sie jest zainteresowanym, to sie wiem kto sharuje a kto nie, na naprawde dluzsza mete nie da sie tego ukryc, no chyba ze tylko czasem ktos toba zagra a nie sharujecie non stop itp ;)

Vienek 25-04-2006 15:09

ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.

Wenezuela największe sharery

Sharev 25-04-2006 17:01

i wlasnie kurwa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego jebany kumpel kurwa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments

Vienek 25-04-2006 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sharev
i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi

Mogłeś sobie darować te kobiete lekkich obyczajów :baby:

No i Galana jest pvp serwem każdy kiedyś padnie ;)

Sharev 25-04-2006 19:32

jak napisze k... to samo to sie robi XD

Vienek 25-04-2006 20:04

Cytuj:

jak napisze k... to samo to sie robi XD

a po co pisać k***. chillout panowie ;)

jastr 25-04-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
ehh czy ktoś czituje stojąc na afk i bocie to mnie nie obchodzi.
Bardziej mnie denerwuje jak ktoś na ostrym sharingu bije lvl bo to wtedy psuje przyjemność gry.

Wenezuela największe sharery

Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę:) ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%

Vienek 25-04-2006 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
Hmm to zależy na czym owa "przyjemność gry " polega np: dla jednych przyjemność gry to być 1st jejeje ciągle najleprzy najleprzy szaruje cheatuje booty itd bo nie liczą się środki liczy się cel (to taki sadysta/masochista w grach) bo po co sie męczyć wbijać lvle na siłę ?? bo będę w top 100 top 10 1st i co później dalej muszę gnać z lvlami bo inni nie śpią?? A ja mówie mam to w d@#$e gram bo lubię i tyle co mnie obchodzi że ktoś ma 100 lvl i zrobił go w 3 miechy w 5 osób i co to tak jakby każdy zrobił z ~~40 lvl (a to i ja potrafię z palcem ... w tej tylnej części ciała gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę:) ) Dla mnie ta gra to zabawa, przerywnik pomiędzy chwilami szarej codzienności. Jak dla mnie wszyscy mogą szarować bo tak naprawdę w tej grze nie liczy się lvl tylko przyjaźnie i przyjaciele w kupie siła (znaczy się w gromadzie nie mylić z ...czymś innym) to gra zabawa więc bawcie się i nie patrzcie na innych jeśli widzisz że ktoś wbija lvle 5 razy szybciej od ciebie to nie zazdrość mu tylko współczuj (bo gościu nie ma życia w rl)a jak szaruje to kij mu w oko tylko czekać aż na forum będzie napisane I'm hacked a będzie kiedyś na 95%

jestem 116 na liście w expie, dlatego mnie to tak denerwuje a lvl biłem sam bez żadnej pomocy. I jak ktoś mnie wyprzedza bo sharuje mnie poprostu frustruje, ale teraz gram w mniej w tibie i jakoś sie nie przejmuje

szkodi 26-04-2006 01:14

Cytuj:

i wlasnie kobieta lekkich obyczajówa mac szkodi mi bil za to ze ja bilem jego kumpla ktory mnie atakowal chociaz mam rs i ten jego uwielbiam jeść bananyany kumpel kobieta lekkich obyczajówa zabil jeszcze mojego kolege -.- no comments

hail kobiety lekkich obyczajow. i wiedz ze jezeli bym mial Cie ujechac to bym to zrobil - solo czy nie, ale bym to zrobil ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jastr
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie :)

Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz.

dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac ;)

pawlon 26-04-2006 02:53

pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni ;)

no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro;)

szkodi 26-04-2006 07:03

Cytuj:

pociesze was ze jakos wczoraj widzialem jak gosc co mial napisane "proteted by rahilli and perm" padl przez raa. nie mial skulla, tyle jest warta protekcja szkodiego, to dla tych co za nia placa i mysla ze sa nietykalni ;)

no ale jakos trzeba zdobywac kase, no nie szkodi? nie zawzse wszsytko mozna kupic na allegro;)

muhahahhaa ;) budze sie rano i znowu mam dobry humor ;) Ot ten typ padl bo przeskrobal sobie nieco o Raa.U nas jest reula ze nawet "under protection" klepiemy jak sobie przerypia. Co do mojej protekcji to zobacz na moj comment - jest tam ten osobnik? Nie ;) Wiec nie znam go w rlu i nie robi mi run. A nietykalnych nie ma, sa tylko Ci ktorzy placa za zabicie przyjciol i to nie male pieniadze.

Cytuj:

zawsze zostaje ebay ;) a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje :] Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.