![]() |
Pierwsza moja postac to kin. Potem zaczolem magiem ktory dobrze mi sie rozwijal jak na pierwszego sorcerera, ale potem doszlu duze waste wiec zrobilem nowego knighta. A wiec gram i mam nadzieje ze bede gral caly czas EK'iem :]
|
Jestem złodziejeeeeeem... Eeeeoooooeeeee...
Kto rozpozna roxuje. |
Ciekawe kogo to interesuje kim jestesmy ??.
Temat do zamknięcia. |
Ja gram Royal Paladinem, lecz za parę dni będę grał zwykłym paladinem (pacc plx) ;D
|
Nie wiem jak wy ale ja jestem człowiekiem :cup:
@topic Tak na serio to najtem B) |
lol drut jednak nie wiem jak mozna knightem grac... no ludzie podejdzie taki 30lvl walnie twojemu cycu ze 100 hita i H*J CI W DUPE:(
|
KNIGHT rządzi i bez gadania :cup: :p
|
Powiem tyle : PALL ROXXX ! ;]
|
Cytuj:
naab wiesz ile taki kin musi skilowac? ty odrazu idziesz expic -.- |
Nie no, Druid wymiata, ludziska ;) . Extremalnie szybko nabija się nim level, i łatwo zabić jakiegoś gracza, a najlepiej wyżywać się na ośmio lewelowych knightach xDDD .
--- Off Topic: A mój nick to w sumie gówno prawda... mam go z mojego starego konta na Furorze. Opuściłem go i zacząłem gre drutem w Arcani ;) . A nick napewno nie jest Dzymek :D . |
Ja zawsze grałem pallem i zawsze grać nim będę :)
Pozatym lubię także knighta |
magowie wymiajajom! ^^
Ja najbardziej lubie Maga i Palla, chociaż bardziej wole to pierwsze.
|
Obecnie gram knigtem ,lecz po update może się to zmienić :p
Szczeże to lubie wszystkie postacie ,ale najmnilej mi się gra Knightem :) |
Obecnie gram paladynem. Wcześniej grałem jeszcze druidem, ale ciągłe zadawanie podobnych obrażeń i to na dodatek słabych zniechęcił mnie (mowa o Volcanic Rod). Postanowiłem wtedy zrobić Knighta, który na 13 poziomie poszedł w zapomnienie i wróciłem do druida. Ostatecznie zrobiłem paladyna we wrześniu lub w sierpniu i gram nim do dziś. Zróżnicowane obrażenia (raz za 180, raz za 90, a raz za 4), uciekanie przed potworami oraz duża ilość życia (w porównaniu do druida) jest fajna.
|
Ja gram knightem ale szczerze to pyrkam tez druidem ale to tylko dla rekreacji a aby stawic najcikowi ghoula na skilla
|
KNIGHT RZĄDZI:cup::]
|
Druid
Ja obecnie gram druidem i do tego czasu bardzo miło sie gra. A uwzgledniajac zmiany po upie to jeszcze lepiej.
Druid ROX :cup: Adio |
Mam 3 a nawet 4 postacie i gram
Sorcem i Knightem i PAllem i Rookslayerem :p:p |
ja gram MS ale gram nim od poczatku mojej przygody z tibia :)
|
Najbardziej przypadł mi do gustu KNIGHT dlatego nim gram :cup:
|
Ja mam druida robi runki i fajnie się nim gra
|
Knight
Mimo Uhów i tak nim gram
|
sorc po update jest mi nim bardzo dobrze
|
Moim żywiołem jest magia.... zawsze wgrach rpg wybierałem bohatera władającego potężną magią. I dlatego zdecydowanie wybieram mistrz magii (Master Sorcerer), ale widze że walka w zwarciu narazie rządzi :) I dobrze nie każdy ma talent byc magiem, a bronią każdy umie machać :D (taka aluzja do knightów, nie brac tego za złe)
Pozdrawiam |
Jestem Palkiem, dumnym palkiem
|
Pall - bogacz :]
|
Jestem Paladynem
Rolftt. |
Knight & Pall 4 ever :P
Ale oddam swój głos na Knighta bo gra sie nim lepiej. A jeszcze PACC + PROMOCJA = EXORI GRAN "" Mam w dupie twój magic shield :) |
Druid - zawsze lubiłem skomplikowane i przydatne czary a nie jakieś tam ataki itp...
|
Ja Master Sorcerer.
Jest najfajniej, bo bronie są super i można walić z dystansu wielkie hity np. ogniem w przypadku wand of inferno. Ale teraz używam wand of vortex :p Bo wand of inferno jest nudne :p |
Master Sorcerer
Ja Master Sorcerer B)
Jest najfajniej, bo bronie są super i można walić z dystansu wielkie hity np. ogniem w przypadku wand of inferno. Ale teraz używam wand of vortex :p Bo wand of inferno jest nudne :p |
Mam bardzo dużo postaci moją pierwszą postacią był knight ale za daleko
z nim nie doszedłem bo stwierdziłem że ma słabe hity ( nie wiedziałem co to są skille) Potem był sorc było mi nim bardzo łatwo grać i szybko zdobyłem 30 lvl potem 50 a potem 90. Później było wiele postaci ale najbardziej do gustu przypada knight właśnie nim gram :miecz: . Skille 49/48 i nadal rosną! Mam lvl 8 :D i serpent sworda |
Ja gram druidem ze wszystkich profesji jakos Druid mi sie podoba =] Pozdro dla all z Candii xD
|
Druid>Paladin>Sorcerer>Knight>Druid>Sorcerer>Palad in
|
profesja
Przed zimowym Uptade grałam knightem fajne skile wbiłam ale teraz przerzuciłam sie na sorca był moją pierwszą postacią i kocham nim grac:>
|
Gram knightem od zawsze i nie zmiarzam zmieniać profesii.
|
hehe, najmniej druiduw!! :cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
Knight :miecz: - napoczątku beznadzieja . Jak dojedziesz do 5 mlvl (uhy) i skilla gdzieś 50 już jest lepiej . Profesja uzależniona od skillowania . Już nic nie dodaje od magi
Palek :lucznik: - Polaecam ! Przyjemnie się gra . Nabijesz skill 30 i szalejesz 8o . Sorc :mag: - Różni się od druta ,że ma więcej czaów atakujących . Czar [SPELL]energy beam[/SPELL] i [SPELL]great energy beam[/SPELL] bardzo przydatne w ciasnych korytażach , tylko trzeba uważać na swoich :confused: . Jak miał by uhy byłby chyba najczęściej używaną profesją . Drut :mag: - Jak sorc tylko mniej obfity w czary atakujące ,ale ihy i uhy wyrównywają sprawe ;) Dla mnie najlepsze profesje to PALEK i SORC :cup: |
@up
Od 30 skilla palem chyba na ratach można szaleć :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |