![]() |
Najbardziej mnie dobija że PACC jest droższy od abonamentu WoW.
Jeśli chodzi o PK,Thiefing- jak w życiu! Trzeba być po prostu rozważnym. Nie mówię o nabijaniu fragów na 8,6 lvl bo rzeczywiście wkurza.... 90% kradzieży, dedów jak byśmy uważali nie było by miejsca! W rl chyba też boimy się chodzić po nie znanej dzielnicy w nocy :baby: :evul: |
Mnie denerwują ostatnio problemy z logowaniem ( ciezko zrobic massloga na wojnie ), nooby no i oczywiscie wprowadzone, smieszne potiony dla knighta ( najwieksza glupota tej gry )
|
Co mnie wkurza? Ostatnio niewiele, ponieważ przeniosłem się na non-pvp. Traktuję Tibię jako "odstresowywacz" i jakoś nigdy nie uśmiechała mi się walka z graczami. Wolałem powbijać poziomy, potrenować, zdobyć nowe eq i tyle. Wkurzało mnie niesprawiedliwe PK. A teraz to przede wszystkim noobki zabijające slimy podczas treningu. Możesz mówić "please don't kill, i'm traning" a oni swoje...mało tego, zawsze ubijam matkę slima do black hp, żeby w razie czego otrzymać większość doświadczenia. Myślałem, że skoro taki pajac zobaczy black hp to nie będzie mu się opłacało zabijać...ale oni to robią, bo są złośliwi. A tak przy okazji...dla tych co się wkurzają na ludzi grających nickami "religijnymi". Nie pomyśleliście, że Jesus to normalne imię w niektórych krajach? Hiszpania, Meksyk, Brazylia...
|
Co mnie 'wkurza' w Tibii? No, po pierwsze to chyba to, że istnieje, ale pomijając to, to...
1. grafika 2. to, że istnieje 3. questy("omin potforki i zabiesz itemsa ze zkżynki") 4. to, że istnieje 5. brak klimatu 6. patrz: punkt 2. i 4. 7. brak fabuły 8. cholernie drogi PACC 9. to, że nie widać na outficie, jaki armor nosi dana postać(niemożliwe, wiem. patrz: punkt 1.) 10. nieskończony poziom postaci 11. patrz: punkt 6. ... Mógłbym wymieniać i wymieniać, trochę tego jest. Najgorszą rzeczę w Tibii jest [patrz: punkty 2., 4., 6., 11.]. :* EDIT: Literówka. |
Cytuj:
|
Co mnie najbardziej wkurza?
Ludzie którzy nie umieją angielskiego. |
Mnie wkurzają tylko sprawy techniczne: kicki, lagi itp. Bardzo mnie to wkurza jak padne bo cipsoft ma zjebane serwery albo dlatego ze mi net nawalił... 80 % moich deadów to kicki, 20 % to pk. Nie pamiętam kiedy ostatnio padłem na potworze tak po prostu.
Niektórzy piszą że zabijanie przy treningu itp, to jest małe piwo, są takie miejscówki o których nooby nie wiedzą i trzeba korzystać z nich. |
Wkurzają mnie na tibii dzieci neo.... Nooby itp. :P
|
Lagi
Kicki I jak ktoś ubija moje potwory przy skillowaniu :baby: |
Denerwujące
Mnie osobiście wkurza to że,kiedy pokazuje na depo jakis item zlatują się nooby i tu cytuje"dasz coś plx" oraz głupie gadanie dam itemy za zaufanie(śmieszne):D oczywiście co trzeba zrobić? Dać swoje eq na środek depo :]:]:]
POZDROWIENIA :evul: |
Br.
Ale tylko ci którzy pierdolą w tym ich języku nawet jak powiesz NO BR. Nooby. Ci którzy kozaczą ale tylko w depo. Spamerzy. |
Mnie najbardziej wqrwiają nooby które właża ci na respa przeważnie 15lvl max i nie chcą wyłazić a szkoda fraga na nich...
Po za tym głupie nicki... A najbardzie to mnie wqrwia brak szacunku u szczyli |
Zaczynamy...
Mnie tam denerwuje jak taki noob - jak ktoś powiedział nie newbie a noob... Skillujesz sobie... już tak ok. 3/4h - i on ci zabija twojego slimka... normalnie mnie tak to wpienia... X(
*KIEROWANE DO NOOBÓW! "Zbawi Cię ten jeden slim z czerwonym życiem? Te jeban* kilka EXP? Musisz go zabijać? nierozumiesz jak ktoś długo skilluje a ty mu zabijasz jednego jebn*go stworka. Zastanów się chłopie/babo!" X(X(X( |
-pl
-Is that a question? No, Im br. -daj cos -Speak english, please. -nie umiem za dobze -What? -daj fooda >.> "To my polacy..." Pozniej jeszcze sie go zapytalem po angielsku czy jest glupim warzywem, to odpowiedzial ze tak i wszyscy sie z niego smieli >.< Ludzie, zamiast olewac sql zeby grac w Tibie- Idzcie do szkoly! Pozniej chodza takie cioty i "elo elo, no, nie, daj cos, handhat" Nawet sie wyslowic nie umieja >.> Aa i jak was nooby wkurzaja to robcie tak jak ja: Noob do was pisze: "Elo dasz cos" ~Ignored. Najlepiej dziala :p |
Mnie to też strasznie wpienia. Kiedyś jeden gość biegał w kółko po kopalni i co brałem dwarfy, to mi je zabijał. Pisałem do niego, ale nic nie odpisywał. Myślę "Pewnie ma bota i ustawił, że ma wszystko zabijać." (kumpel mi kiedyś pokazał takie coś). I postanowiłem go zabić :) Zmieniłem więc nożyk na Two-Handed Sworda, ubiłem bez problemów - nawet się nie bronił, tylko leczył, wtedy jeszcze life fluidami :P A że był to paladyn i walił z łuku, poszło mi nadzwyczaj szybko. Bota miał na bank i dostał nauczkę. Poza tym wkurzają mnie jeszcze PK (szczególnie nie znoszę paladynów), którzy myślą, że jak mają 70 skille, 33 lvl, time ringa i zabiją 15 lvla, który skilluje - są mistrzami Tibii. Mam już takich 2-óch na swojej liście do zabicia (obaj to Turcy z Niemiec - Xhro i Mystiska Kvinnan z Xereny, gdyby ktoś chciał pomścić śmierć rodaka) :) Ten drugi na szczęście nie dał mi rady, ale i tak poniesie karę :P
|
Cytuj:
Wracajac do tematu mnie najbardziej wkurzaja nooby ktore pisza bzdury jak ten WrD |
A mnie czekanie na Premium Account od tibi.pl >.< zawsze był na drugi dzień lecz chyba nie tym razem :| a tak po za tym to.. te logowanie oczywiście bo mass logi trudno a tak nic..
|
1.Takie tematy!!
2. Pacc za drogi : < 3. Look punkt - 1 4. dopisze potem |
mnie najgorzej denerwuja te nooby z wyzszym lvlem mysla ze jak maja 100-200~ to moga bohy za 45-50k sprzdac hahaha (a moze biedaki sa?)
noob z wysokim lvlem [134] : BUY ALL BOH 25k EACH noob z wyzokim lvlem [134] : SELL BOH 45k EACH gracz [33] : LOL NOOB noob z wyzokim lvlem [134] : PRICE LIST IS 70k |
błędy ortograficzne
|
:/
mnie najbardziej wkurzają polacy wszystko ci zabiorą zabiją i wogule aby tylko było dla nich dobrze np raz sobie krzesło pchałem bo mi było potrzebne i zajeło mi to z 10 minut kiedy byłem prawie na miejscu oczywiście noob musiał podejść i wyrzucić je do wody albo np w depo tam koło tej facetki co sprzedaje parcele kładłem 1gp i nooby przychodziły i chciały wziąść xd wkurzają mnie jeszcze spamerzy i ci co wysyłają linki typu www free items com i mówią super itemy sam byłem tam i dostałem fajne rzeczy -.- . 99% noobów to polacy. irytują mnie też podrobione nicki Mateusza Dragona Wielkiego np (cośtam) dragon maly . albo o stoje przed dp i afk i koleś mnie spycha na slimy aby mnie shuntować właśnie teraz to robi jak pisze :D
|
Lagi, kicki, serwery offine (zwłaszcza jest to irytujące kiedy tracisz cenne dni PACC), zbytnia przewaga PACC nad FACC, Pkerzy, Nooby, i masa dzieci neo -.-
|
Mnie denerwóje że Facc niemozę dostać żadnego dodatkowego stroju addona :/
|
Idiotyczne posty na forach o tematyce tibijskiej, reszte da sie znieść
|
Cytuj:
|
ludzie z PACC, noobby, newbie, strony z 1000 działów i 2 userami ( o tibi ofc ), kicki, lagi, mocniejsze potwory (?, xD), SKILLOWANIE KNIGHTEM ( n/c ), brak kasy? :P to chyba all :)
|
@up Ludzie z PACC nie są wkurzający... to przewaga PACCa nad FACCem jest taka. Ludzie na PACC area nie kradną loota, chyba że maniaki (oni ofc).
|
thiefy
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:cup::cup::cup:: cupa mnie najbardziej wqrwiaja te sqrwiele nooby chociarz topolacy a brazyliczycy nie sa wcale noobami bo ja z nimi loota robilem i jakos mi dal calgo chyba 3645354 wazylio niewiem odkladnie i bylo mace swordy te plate shielty i p legsy X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Mie wkurza jak robie skills,a tu nagle przychodzi koleś ja muwie: NO KILL PLIS.
On zabija mi wszystkie i idzie.X( |
thiefy/polacy/br/lagi/kicki/hotkeye/brak klimatu
7.5 or old back please ;) |
Najbardziej wkurzają mnie głupie nicki graczy jak np. "Master Flamaster Of (server)", i PA (Power Abbusser [czy jakoś tak ^^]). Lagi/Freezy/Kicki raczej nie, bo nie mam :D
Cytuj:
|
Brak dawnego klimatu. W zasadzie dobra Tibia skończyła się przy update 7.4 > 7.5 :/
|
Cytuj:
W tibii mnie nie wkurza jedna rzecz, PACC, pójście na ank czy jakieś inne miasto i jestem w 95% uwolniony od noobów, thiefów etc, bo gdy ktoś decyduje się na pacc uświadomia se, że gra już na serio, chce mieć kolegów i gildie, a pajace na facc co zmieniają chary i serwy co 2 dni kradną, noobią, trapują i wyzywają. Najgorsze w tibii teraz są niskie ceny itemów, przepełnione serwy, masa account traderów i sharerów, którzy dzięki swoim czynom stają się "pro i iwól" <nie sugerować się banem, poprostu CM się nudził>. |
Mnie wkurzają :
- Pk'erzy, którzy zabijają bez powodu, -Thiefy -Kicki -N00by >>Plx free items !!1111<< -Kolesie, którzy po zakupie przez poczte nie wysyłają parcela -Ci co wybijają potwory do trenienia |
nooby, kiedy skilujesz i mówisz żeby nie zabijali potwora do treningu to oni na hama atakują go
|
nie wiem co wy macie do pacca , pacc wymiata , 8 dych raz na 3 miechy to chbya nie duzo , nie? ja sam mam pacc i mowie ze tam zycie jest latwiejsze <mieszkam na darashii>
chociaz i tak sa te pier***one pk , wiekzsosc noobow to pl'e . ostatnio na rotach na daramie mnie zajebala taka polka chyba jednak fag byl xD ale sie w*****lem bo bez powodu to zrobila skile spadly i dragon shield wylecial :/ . wkurza mnie nie znajomosc ang. przez pl i br (u drugich jest wieksza ) i bledy ort. polakow (ja tu moge miec kilka ale dlatego ze reka w gipsie ;/) i oczywioza wkurzaja mnie kicki ale mam je baaaardzo rzadko -.+ . |
Nooby, Thiefy, Botterzy, Lurerzy, Szpanerzy, Lagi, Kicki, Zajęte expowiska, niektóre addony... ;)
|
...
idioci , br'y , ludzie ktorzy pisza br pls pls.... takie nooby co pisza plx gold plax... items , "itens" , blokerzy... nisko lvlowe thiefy ktorych zal zabijac...ludzie ktorzy luruja....free pk,,,,kradzieje lootow ludzie co sie wwalaja na respawna , rozwalaja treny...no i ludzie co robia sorc czy dru na 35 lvl czy jakis zeby tylko pk'owac... duzo by jeszcze tego bylo wsumie |
Jak wszystkich, lecz najbardziej mnie wkurzaja, laggi, oraz kicki X(
Nie raz przez to złapałem zgon, druga rzeczą, która mnie wkurza w tej grze jest niski poziom kulturalny ludzi, co chwile to widze jakieś bluzgi. I trzecia rzecza najbardziej irytujaca to są nic innego jak ,,Noobki :)":D, bez których gra moim zdaniem była by nudna ;) |
- Ci co wybijają ci potowry do skillowania :/ Mówisz do niego cały czas Nie zabijaj, ja nawet mówie we wszystkich językach ;S, pod hotkeyem mam, a on i tak ci wybija, bo te 40 expa (Rotworm) To jest Tak dużo że sie w głowie nie mieści.
- Niskie ceny. - PK ? hmm... gram na non-pvp :D - I nie narzekam że PACC ma lepiej, tak powinno być, kupcie sobie Pacca a tu nagle FACCE mają addony itp, to co ? Kupilibyście potem PACCa jak FACC miałby dużo ? Nie. -Wkurza mnie ogólnie chamstwo w tibi, mało kiedy sie dogadasz, np. miejscem expienia, chcesz sie dogadać by on expił tam a ja tu, a on swoje. - Kolejki do logowania na non-pvp ? Hmm... nie. To wcale nie jest tak długo, a ci co mają PACC to wiedzą przynajmniej że nie wypieprzyli kasy w błoto. - Aaa Wiem!!! Booterzy zaje**$#@$@#%@!!!!!!! Nienawidze Botów !!! A GM coraz mniej skuteczni :( Niestety... Nie będe sie dalej rozpisywał :D Wyżaliłem sie xD ;) EDIT: Nie we wszystkich językach, tylko takich najpopularnieszych narodowości z tibi, polska, anglia, br, swe itp xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |